ANNONS

Horoskop den 21-27 januari 2019

/

Veckohoroskop för alla stjärntecken den 21-27 januari, 2019. Inlägget innehåller reklam.

ÅRSHOROSKOP 2019

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion.

She Boss- Ditt liv och din ekonomi på dina villkor år 2019!

( Efter att jag i november stängde försäljningen skrev ni och bad mig att åter öppna försäljningen av She Boss Foundation igen- er önskan är min lag :-) )

1- Släpp dina ekonomiska blockeringar

2-Uppnå klarhet och detaljerad tydlighet avseende dina mål. Textdokument samt övningar som hjälper dig att gå från ovisshet till klarhet i rekordfart!

3- Har du drömmarna men tycks inte komma på banan? Med rätt verktyg för att planera din tid kan du åstakomma mycket, på lite tid. Steg 3 innehåller exempel på strategier för hur du kan skapa digitala inkomster genom att välja olika tidsmål och typer av produkter.

År 2019 blir ett framgångens år! Särskilt som möjligheternas planet, Jupiter, befinner sig i optimisten Skyttens tecken. Fånga den här fantastiska energin genom att satsa på dina största drömmar!

Veckohoroskop den 21-27 januari 2019

Väduren 21/3- 20/4

Nyheter om barn eller en förälder kan plötsligt kräva din omedelbara uppmärksamhet på måndagen. En resa, möjligen med en kärlekspartner, får fina möjligheter på tisdagen. En arbetsresa (kanske till ett annat land) med stor framgångspotential kan, alternativt, bli aktuell. Ta stora, nya steg i livet på fredagen. Agera för att uppfylla en personlig dröm. Du kan signera ett lukrativt kontrakt eller inleda en ny, lycklig era i ditt kärleksliv. Fredagen är veckans lyckligaste dag då dina önskningar i pengar och/eller kärlek går i uppfyllelse!

Oxen 21/4-21/5

Förmörkelsen på måndagen för med sig en förändring gällande ditt hem- och familjeliv. En flytt, renovering eller nyheter om en förändring i familjelivet kan oväntat dyka upp. Be om en löneförhöjning på tisdagen. Det är en glittrande dag för din ekonomi. Ett besök på banken kan alternativt ge dig det där lånet eller beskedet du hoppats på. De positiva energierna för din ekonomiska situation är ännu bättre på fredagen. Det finns så mycket kraft bakom dig den här dagen. Du kan vinna vilken löneförhandling- eller ekonomisk diskussion som helst!

Tvillingarna 22/5-21/6

Oväntad information eller nyheter om en resa eller ett projekt kan få dig ur spel en aning på måndagen. En ekonomiskt situation kan vara det som är den springande punkten eller anledningen till situationen som du genast måste tackla. Det väntar dig en underbar kärleksdag på tisdagen. Singlar såväl som stadgade kommer märka av den lyckliga energin. Det är en känsla av stor närhet och starka band er emellan som gör att du mår toppen. Ett affärssamarbete eller en kärleksrelation kan få rejäl hjälp och kraft av att en vän till dig. Låt din bästa vän introducera dig till en kontakt eller person som han/hon tror skulle passa dig.

Kräftan 22/6-23/7

Du kan behöva agera flexibelt när det gäller din ekonomi, på måndagen. Något kring din inkomst eller utgifter kan ta dig på sängen, såsom en oväntad utgift.  Lyckligtvis har du tur och flöde med dig. Ett extrajobb eller en ny inkomstkälla kan dyka upp på tisdagen. Det ser ut som att du få en chans att arbeta med något som du verkligen älskar och där du får nytta av all din erfarenhet. En bonus eller ersättning av något slag kan, alternativt, vara det som får dig att le. På fredagen får du bekräftelse på att allt ditt arbete är på väg att ge dig lön för mödan. Underbara karrriär nyheter väntar dig. Du får en chans att placera dig i toppen av din bransch.

Lejonet 24/7-23/8

En oväntad nyhet eller situation i ditt kärleksliv eller med en samarbetspartner kan dyka upp på måndagen. Något som har hållits dolt för dig, kommer fram i ljuset. Försök att förhålla dig lugn och betrakta det som sker, snarare än att snabbt agera. På tisdagen får du en ovanligt vacker aspekt i ditt kärleks- och nöjeshus. Detta är samma del av horoskopet som också styr över din kreativitet och fertilitet och barn i ditt liv. En date eller nyheter kring de här ämnena ger dig tur och ovanligt härliga upplevelser. På fredagen kanske du bestämmer dig för att satsa internationellt på din kreativitet eller planera för en resa med en kärlek.

Jungfrun 24/8-23/9

På måndagen kan du få höra nyheter gällande pengar som du inte uppskattar. På ett annat sätt kommer det markera en lättnad, för nu vet du vilka de nya ”spelreglerna” är. Om någon i din närhet har spelat på din omtänksamhet för att få pengar eller på annat sätt dra nytta av din godhet så kan du få nyheter som får dig att se beteendet tydligt och klart. Och därmed sluta med att underhålla någon som inte har för avsikt att ge tillbaka till dig. Goda nyheter om ditt hem eller dina föräldrar når dig på tisdagen. På fredagen kanske du skriver ett hyreskontrakt, eller ett försäljnings- eller köpedokument för ett hem/fastighet eller bokar ett boende till sommarens semester.

Vågen 24/9-23/10

En vän kan på måndagen ge dig oväntade nyheter om att han/hon ska flytta till en annan ort. Alternativt kan ett firande föra med sig ett möte med en person som sänker upplevelsen. Konfrontationskänsla snarare än avslappnat och kul. Kanske känner du att det är dags att avsluta en vänskap som du har haft med den här personen. Försök att ge det hela lite tid istället för att reagera impulsivt och kasta ur dig arga ord. Ett affärs/jobb-möte på tisdagen kan ge dig en chans att tjäna mer. På fredagen känner du dig nöjd. Dina ansträngningar har gett resultat i form av möjligheter att se ett positivt saldo på kontot eller signera ett lukrativt kontrakt.

Skorpionen 24/10-22/11

Ett oväntat besked i din karriär når dig på måndagen. En kvinnlig chef eller beslutsfattare kanske meddelar att hon sagt upp sig. Generella förändringar i din bransch är också möjliga. Det påverkar dig och du behöver rusta dig med flexibilitet. På tisdagen kan du uppleva ett stort ekonomiskt flöde. Du kan tjäna mycket pengar eller få en ny inkomstkälla denna dag. Fredagens planetstransiter antyder återigen att du kommer få goda nyheter om pengar. Det kommer kännas lättare att tjäna pengar eftersom de som styr och beslutar på stora företag, har imponerats av dig. De ser på dig som en person som verkligen är att räkna med och de öppnar dörrar och möjligheter för dig. Medvind!

Skytten 23/11-22/12

Om du har en resa planerad kan nyheter om inresetillstånd eller flygrutter nå dig på måndagen. Var beredd på att nyheterna inte var de du hade förväntat dig. Frågor kring en utbildning eller ett juridiskt ärende kan också ge dig anledning att snabbt, tänka om i planeringen. Goda nyheter i ditt liv som anländer på tisdagen lyfter stämningen avsevärt. Ditt kärleksliv kan få dig att känna dig som att du går på moln av lycka. Alternativt är det möjligt du har ett möte som ”erbjuder dig världen och massor av pengar”. På fredagen strålar Skyttens kärleksliv. Din charm är oemotståndlig. Och kanske är det också så att du samma dag, på fredagen, får en kreativ chans som känns som något du alltid drömt om.

Stenbocken 23/12-20/1

Nyheter om pengar, arv, gåvor, försäkringsutbetalningar, underhåll, bidrag, lån och skulder kan ge dig en måndag som får dig att svettas. Det ekonomiska läget kan hastigt bli pressat. Försök att inte göra något impulsivt utan notera det som sker och fundera över olika lösningar. Tisdagen ger dig underbara vibbar för att njuta av kärlekslivet med en partner. Boka en kväll för bara er två. Om du är singel kan den här ”vanliga” tisdagen bli en magisk dag för ett möte med en ny person. En stor kärlek. På fredagen får du en chans att göra en god bostadsaffär eller inleda en renovering eller satsning på nya möbler. Du kommer känna dig supernöjd med resultatet!

Vattumannen 21/1-18/2

En fråga i ditt äktenskap eller stadgade relation, alternativt med dina närmaste vänner och familj, kan få din värld att skaka på måndagen. Drama och nyheter som du inte hade någon anledning att vänta dig är anledningen till uppståndelsen. Unna dig en kul, social dag på tisdagen. En familjemiddag eller en lyxig upplevelse, såsom en shoppingrunda eller SPA-upplevelse kan kröna den här 5-stjärniga dagen. Vänner och deras råd visar sig guld värt för dig på fredagen. Du kommer att se exakt hur stor och värdefull en vänskap är för dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Månförmörkelsen på måndagen för med sig förändringar i ditt arbete. Nya rutiner eller system kan göra att du måste ”lära om” dina dagliga arbetsrutiner. En förändring i arbetsort eller kollegor som börjar eller slutar är också möjligt på måndagen. Om du har väntat på ett svar i en hälsofråga, såsom en operation eller besök med en expert, kan du få snabba nyheter. Hastigt kan det bli dags att göra dig redo för ett kirurgiskt ingrepp. Håll ditt schema öppet kring måndagen för att kunna agera flexibelt. På tisdagen får du en chans i din karriär som endast kommer några få gånger i livet. Det är en ypperlig dag för att lansera en ny produkt, befordras, signera ett lukrativt kontrakt eller nå ut med dina produkter och tjänster i en lyckad marketingkampanj. På fredagen kan du fira att både mer pengar och en finare titel och/eller mer respekt för dig, är på väg in i ditt liv. Grattis Fiskarna!

5
56

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00