ANNONS

Horoskop vecka 5, 2019

/

Planethändelser vecka 5, 2019. Inlägget innehåller reklam.

ÅRSHOROSKOP 2019

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion.

She Boss- Ditt liv och din ekonomi på dina villkor år 2019!

( Efter att jag i november stängde försäljningen skrev ni och bad mig att återöppna försäljningen av She Boss Foundation igen- er önskan är min lag :-) )

1- Släpp dina ekonomiska blockeringar

2-Uppnå klarhet och detaljerad tydlighet avseende dina mål. Textdokument samt övningar som hjälper dig att gå från ovisshet till klarhet i rekordfart!

3- Har du drömmarna men tycks inte komma på banan? Med rätt verktyg för att planera din tid kan du åstakomma mycket, på lite tid. Steg 3 innehåller exempel på strategier för hur du kan skapa digitala inkomster genom att välja olika tidsmål och typer av produkter.

År 2019 blir ett framgångens år! Särskilt som möjligheternas planet, Jupiter, befinner sig i optimisten Skyttens tecken. Fånga den här fantastiska energin genom att satsa på dina största drömmar!

Planethändelser vecka 5, 2019

Glasklart!

På onsdagen den 30 januari möts intellektuelle Merkurius med Solen i en konjunktion. Mötet äger rum på grad 10 i nytänkande och utanför-boxen– Vattumannen. Den här dagen är vi klarsynta och kan slås av insikt på insikt. Perspektiven tycks ha förändrats och, PANG, så kan vi se på omständigheter på ett helt nytt sätt.

Det kommer kännas uppfriskande!

En chans att lägga grunden för en lugn, ekonomisk framtid

Dagen därpå, på torsdagen den 31 januari, möter strukturerade Saturnus upp med Neptunus. Deras möteaspekt är en sextil.

Nu kommer vacka, trygga möjligheter!

Saturnus befinner sig i sitt hemmatecken, Stenbocken. Neptunus i sitt hemmatecken, Fiskarna. De bägge planeterna är som starkast i dessa placeringar.

Vi kan få en chans att skapa en stabil ekonomisk grund, genom något kreativt, genom att dela med oss av våra insikter eller genom att släppa en väg, för att starta en ny. Neptunus är lite som en lycko-hippie och ger oss massor av inspiration och fantasi. Trots mötet med den total motsatte, Saturnus, så kan torsdagen erbjuda riktigt vackra möjligheter att lägga grunden för en framtid mot våra innersta drömmar.

Möjligheten att tjäna pengar på något som ligger oss nära hjärtat, som inspirerar oss och som, samtidigt har en realistisk plan, kan visa sig.

Det som sker har en bestående effekt som kan hålla för lång tid framöver. Möjligen för alltid.

Din lilla människan mot de styrande

På lördagen kommer krigarens planet, Mars, att befinna sig i kvadratur till Pluto. Mars befinner sig i Väduren och vill vända kappan efter vinden så fort det passar. Pluto i Stenbocken antyder att de styrande i samhället eller på en arbetsplats stretar emot från sitt håll.

Fredagen och lördagen kan präglas av Mars/Pluto-kvadraturen så tillvida att den enskildes önskan går rakt emot det som ett företag, en chef eller familjeöverhuvud eller samhället/myndigheter säger.

Man kan inte göra revolution varje dag. Rest your case. Försök att hitta en mellanlösning.

Kärlekshelg!

Med en underbar trigon mellan Venus, kärlek, överflöd, härliga upplevelser, och plötslige Uranus kan helgen, rent kärleksmässigt och socialt bli en riktigt bonanza i härligheter!

Venus befinner sig i lättsamme och äventyrlige Skyttens tecken och Uranus i aktive Väduren. Detta är en underbar helg för att resa iväg med en kärlek, eller finna en ny kärlek på resa eller när du utforskar bibliotek, går på föreläsning eller på annat sätt lär dig om ett nytt ämne eller plats.

Alla singlar som önskar sig en ny kärlekspartner: Ut och ”håll dig framme”. Love is in the air.

Kul, lättsamt och en allt-flyter-känsla hänger i luften. Det här kan bli riktigt laddat och supersexigt!

Veckans bästa dag!

På söndagen möts Merkurius och Jupiter och Venus flyttar in i Stenbockens tecken. Merkurius styr kommunikation men också köp och försäljning. Med Jupiter som ger Merkurius en välsignad knuff så kanske du bestämmer dig för att köpa en ny smartphone eller dator eller ladda ned en ny app som gör dig så glad!

Sociala medier och internets möjligheter eller den härliga upplevelsen av att mingla med personer som brinner för samma intressen som du, kan likaså vara det som ger dig en härlig söndag.

Om du tycker om att skriva eller kommunicera så är det en toppendag för att praktisera ”rumpan mot stolen” och skriva, skriva, skriva.

…och så vackra Venus

Lyckligaste, och snyggaste tecken, under kommande veckor är Stenbocken. Med vackra Venus i deras första hus kommer fler än en Stenbock att få något som tycks vara ett magiskt glitter kring dem. Så himla attraktivt!

Kärleken är på Stenbockens villkor när Venus befinner sig nära er Sol. Njut av kärleken, och se hur allt tycks bli som du vill i en relation. Din kärlekspartner VILL göra allt för att du ska vara nöjd och visar dig helhjärtat att du är número uno.

Om du är Stenbockssingel så kan de kommande veckorna föra med sig ett möte med en ny person. Venus i det första huset är ett tecken på att kärleken är på väg in i ens liv.

Stenbockarna kommer också känna av ett härligt livsflöde under hela februari. Grattis!

För oss andra, som inte är Stenbockar, så kommer kärlekslivet och må-bra-känslan såklart också att påverkas. Mer om det i den kommande veckans kärlekshoroskop.

Över tusen (!) följare har redan fått en notering om de vackra aspekterna som väntar

I vecka 6 har vi en nymåne som är exceptionellt positiv. Ni som prenumererar på mitt nyhetsbrev har redan fått uppdateringar om kommande glittrande aspekter.

Om du ännu inte har anmält dig och också vill ha mina uppdateringar om vad som väntar eller annan information från mig så kan du göra det genom att klicka HÄR.

Imorgon kl 08:00 så publiceras som vanligt veckohoroskopet för alla stjärntecken.

Jag önskar er alla en underbar lördag och en fortsatt mysig helg!

Kramar

Helena

PS Om du vill följa mig på Instagram så finns jag på

#helenabiehlastrologyandwebbiz

3
59

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00