ANNONS

Horoskop 28 januari- 3 februari, 2019

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 5, 2019. Inlägget innehåller reklam.

ÅRSHOROSKOP 2019

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion.

She Boss- Ditt liv och din ekonomi på dina villkor år 2019!

( Efter att jag i november stängde försäljningen skrev ni och bad mig att återöppna försäljningen av She Boss Foundation igen- er önskan är min lag :-) )

1- Släpp dina ekonomiska blockeringar

2-Uppnå klarhet och detaljerad tydlighet avseende dina mål. Textdokument samt övningar som hjälper dig att gå från ovisshet till klarhet i rekordfart!

3- Har du drömmarna men tycks inte komma på banan? Med rätt verktyg för att planera din tid kan du åstakomma mycket, på lite tid. Steg 3 innehåller exempel på strategier för hur du kan skapa digitala inkomster genom att välja olika tidsmål och typer av produkter.

År 2019 blir ett framgångens år! Särskilt som möjligheternas planet, Jupiter, befinner sig i optimisten Skyttens tecken. Fånga den här fantastiska energin genom att satsa på dina största drömmar!

Horoskop 28 januari- 3 februari 2019

Väduren 21/3- 20/4

Mars befinner sig i ditt eget tecken. Du är mer kaftfull och snabb i dina beslut än vanligt. Se upp så att du inte hamnar i diskussioner med andra eller snavar när du och dina hundra järn i elden är ute och fixar. På onsdagen kan nyheter kring ett studieprojekt, eller när du läser en artikel på nätet, få det att kännas som att polletten trillar ned. Smart! Goda nyheter väntar för ditt kärleksliv och din ekonomi. Allt startar på veckans sista dag. Venus flyttar då in i ditt tionde hus och ger dig kärleksmöjligheter genom ditt arbete (om du är singel) eller en möjlighet att kombinera ditt kärleksliv med ditt arbete (ta med din partner på jobbevent och mingel!).

Oxen 21/4-21/5

Solen lyser upp ditt karriärhus. Du har massor av stöd från stjärnhimlen nu. Satsa på dina ambitioner och mål. Din familj tycks involverad och heja på dig rejält. På tisdagen och onsdagen kan du agera som en bläckfisk och hantera mängder av information och nyheter. Vilken energivåg! En härlig kärleksperiod startar från och med söndagen den 3 februari. Venus besöker ditt utåtriktade nionde hus. En resa med en kärlek eller en flirt med en person med internationell bakgrund är mycket möjlig under februari månad.

Tvillingarna 22/5-21/6

Nu ska du fokusera på det yttre i ditt liv, din karriär, dina ambitioner och att möta andra människor. På onsdagen kan du nås av nyheter om en resa eller en utbildning, alternativt snabbt ta ett beslut gällande dessa områden. Ditt kärleksliv kan bli rykande hett från och med söndagen. Venus besöker ditt passionerade, hemlighetsfulla full under hela februari. Du som är singel kan möta någon som känns som en riktig själsfrände. Stadgade njuter av en känsla av stark samhörighet och sexlivet kan bli mycket mer intensivt. Wow!

Kräftan 22/6-23/7

Solen befinner sig i ditt åttonde hus och du kan ägna mycket tid åt att reflektera och gå igenom en transformationsprocess av något slag. Det kan ske rent fysiskt genom en medicinsk behandling eller psykologiskt när du reflekterar och gör dig fri från gamla rädslor, begär och negativa tankar. Ditt kärleksliv präglas av en känsla av att tänka långsiktigt med din partner. Denna trend startar från och med söndagen och håller i sig under hela februari månad. Om du är singel kan ett möte med en person som delar dina önskningar inför framtiden inträffa.

Lejonet 24/7-23/8

De idéer och nyheter du får under tisdagen och onsdagen ger dig en uppfriskande känsla. Du kan börja se på pengar, jobb och din kreativa förmåga på ett nytt sätt. Om du känner att du har släppt en aning när det gäller dina hälso- och jobbmål inför året så får du från och med söndagen en chans att gå in med full kraft och avsikt att börja om på nytt. Ditt kärleksliv kommer också gynnas av den här trenden, som pågår under hela februari. Ta med din partner på dina gympass eller starta en detox tillsammans. Om du är singel kan du möta din prins när du tränar. Som zodiakens kunglighet kan du kopiera ett uppenbarligen fungerande svenskt kungligt koncept ;-)

Jungfrun 24/8-23/9

Din styrare Merkurius möter Solen i ditt arbets- och hälsohus på tisdagen. Nyheter och nya idéer gällande träning och arbete kan ge dig en riktig puff framåt. Dags att söka ett nytt arbete? Börja en ny träningsform? Gör inget impulsivt i kärlek på lördagen. Det ligger en känsla av oväntade händelser kring ditt kärleksliv till helgen. Någon kan förklara dig sin kärlek eller så är det du som plötsligt känner dig redo för ett stort, känslomässigt steg. Det är både läskigt och härligt på samma gång. Tänk efter före och agera sedan.

Vågen 24/9-23/10

Ett kreativt projekt eller en kärleksaffär kan ge dig nya tankar och perspektiv på onsdagen. Gamla minnen kan leta sig upp och in i din relation på fredagen och lördagen. Blanda inte ihop nuet och det som har varit. De har inget med varandra att göra. En flirt med en vän eller någon som du känner mer ytligt, såsom genom ett intresse, kan få dig att känna dig väldigt uppåt på lördagen och söndagen. Om du lever i en stadgad relation kommer du känna att ditt frihetsbehov blir större från och med söndagen och under hela februari. Lite distans mellan er ökar bara attraktionen så gör saker på skilda håll och se vad som händer!

Skorpionen 24/10-22/11

Ny insikter kring ditt hem- och familjeliv väntar dig på tisdagen och onsdagen. Dags att slå ett slag för den där flytta-tanken? Introducera lite nya sätt att hantera vardagen?  Djupa samtal och en chans att verkligen möta din partner på ett intellektuellt plan kommer bli enormt viktigt för dig i kärlekslivet från och med söndagen. Ut och mingla och träffa vänner med din partner. Singel? Någon som rör sig i din bekantskapskrets, eller bor i ditt kvarter, kan få ditt hjärta att banka hårdare under februari månad.

Skytten 23/11-22/12

Ett socialt event eller ett möte med en vän kan ge dig ett mycket tänkvärt samtal på onsdagen. Om du är intresserad av den digitala världen så kan temat onlinekurs vara det som ger dig massor av spännande nya insikter. Det kommer krävas mycket lite för att tända en passionerad låga till helgen. Om du är singel kan du möta någon i rekordfart. Du är modig och backar inte för nya steg i ditt kärleksliv. Särskilt fredagen kan bjuda på en möjlighet att inleda något som verkar lika explosivt som dynamit. Flirtar du med någon som redan är upptagen?

Stenbocken 23/12-20/1

Nyheter om din kreativa förmåga och/eller inkomster ger dig något att tänka på under tisdagen och onsdagen. Till helgen kan du bestämma dig för att våga, för att vinna, i kärlek. När du visar dina innersta känslor, växer din relation /kärleksmöjligheter. Lyckliga du får besök av kärleksplaneten, Venus, i ditt eget tecken. Markera söndagen som starten för en månad full av harmoni, härligt socialt liv och fina kärlekshändelser. Kärleken och livet kommer kännas som det är på dina villkor! Om du har planer på att köpa något lyxig eller göra en make-over ska du använda dig av februari för att få ett resultat som du är lycklig och glad över.

Vattumannen 21/1-18/2

Dina tankar är glasklara på onsdagen. Nu kan du slås av en insikt som vägleder dig i ett personligen viktigt beslut. Nyheter/förhandlingar/jobbrelaterade händelser kanske inte blir som du hade tänkt dig på fredagen. Istället för att protestera högljutt så försök att lämna diskussionen till en annan dag. Från och med söndagen och under hela februari månad kommer du öppna dig för nya tankar och idéer i ditt kärleksliv. Du kommer prioritera att släppa det förgångna, blåsa kraft i relationen/kärlekslivet och fokusera på nuet.

Fiskarna 19/2-20/3

Nyheter som kan ha att göra med en kroppslig eller mental läkeprocess kommer till dig på tisdagen och/eller onsdagen. Nu vet du vad du har att rätta dig efter och kan planera framåt. på torsdagen kan ett strukturerat schema eller nya sociala cirklar ge dig en känsla av trygghet kring en personligen aktuell händelse/situation. På fredagen kan du behöva välja mellan pengar eller att stå upp för dina ideal. Vad är viktigast för dig och vad är värt att kämpa för? En kollega kan också skapa drama på jobbet- håll dig ur vägen och blanda dig inte i. En vän eller ytligt bekant kan plötsligt bli intressant från ett kärleksperspektiv. Se vad som händer från och med söndagen och under februari!

0
41

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00