Blogg Boss Masterclass snart redo för lansering!

Blogg Boss Masterclass. Inlägget innehåller reklam.

Kära läsare,

Jag hoppas att ni har haft en härlig helg och känner er redo för veckan som väntar!

Idag ska jag träffa Helena-Magdalena, tidningen Taras astrolog. Vi lärde ju känna varandra i Kroatien när jag åkte på entreprenörsresa med det kvinnliga nätverket Qoola Qvinnor , numera Quality Business Network, år 2013.

Vi har hållit kontakten sedan dess och nu ska vi ses igen. För första gången sedan Kroatien.

Med det underbara Sol/Merkurius-mötet på gång så lär media, astrologi och digitala medier bli heta ämnen över dagens lunch.

Så härligt!

BloggBoss

Blogg Boss Masterclass till försäljning inom kort!

Nu till något som jag är så glad över!

Jag har arbetat hårt med Blogg Boss Masterclass och den kommer lanseras inom kort. Blogg Boss Masterclass är föreläsningen och e-boken för dig som vill börja blogga och som vill vara på banan snabbt. Även om du startar från noll.

Du får:

-52 minuter onlineföreläsning där jag berättar om hur man lyckas som bloggare och om min resa från juriskontoret, med noll erfarenhet från sociala medier och teknik, till att skriva en av Sveriges största astrobloggar

och

-En 35-sidig e-bok som ger dig alla knep du behöver för att undvika några av de största misstagen jag gjorde när jag startade. Jag guidar dig genom en stegvis process för att komma igång med din egen blogg på bara en vecka. E-boken är fylld av tips och trick såsom dessa:

-Bloggnamnet du ska sky som pesten

-Vilket ämne som ger dig mest trafik (och mest potential för betalda samarbeten)

-Hur du skapar inlägg som andra älskar och vill dela i sociala medier

-Tips för att hamn högt upp i Googles resultatlista

-Hur du skapar inkomster på din blogg

Låter det spännande?

Håll då utkik för mer information här i bloggen eller anmäl dig till min maillista för att inte missa säljstarten. ( Om du anmäler dig till min maillista får du också min gratis PDF-guide Astrologi och Lagen om Attraktion med vändande mail samt mail från mig med uppdateringar om kommande fina astroaspekter och annat intressant)

Jag önskar er alla en fortsatt härlig måndag!

Kramar

Helena

  1. Nenne skriver:

    Vad kul att utbyta erfarenheter med någon annan som arbetar med samma sak. Hoppas ni kom hem fulladdade med tankar efter mötet. Men lova mig att blogga lika frekvent som du nu gör. Följer Helena-Magdalenas blogg också, som är bra, men kanske uppdateras lite för sällan. Du är bra på att uppdatera ofta vilket gör att man blir mer trogen läsare. Fortsätt ditt fantastiska arbete.

  2. Simone skriver:

    Hej,
    Förlåt att jag använder din plattform/topic ovan för min fråga och förstå om du inte har möjlighet att besvara den. Men undrar bara lite kort över hur en ”Pluto konjunktion ascendent” transit kan tänkas innebära? Är skytt med ascendent i stenbocken (8512110125 födtid 10:52)… verkar som det ska pågå tom dec 2020 och vad jag kan läsa innebära stor kris… gaah orka 😩 Det är ju livet, och en ska inte vara otacksam men ja …ändå.. KRAM till dig och tack för att du sprider din kunskap 💜

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..