ANNONS

Sol konjunktion Merkurius- Nyheter och fart hela dagen!

/

Informations, mail, samtal, kontakter…

Kära läsare,

Hur har er dag varit hittills?

Min dag hittills har varit FULL av telefonsamtal, mail och behov av snabba beslut. Jag som brukar ta en så meditativ och lugnande powerwalk gick och eldade upp mig över saker, både roligt och frustrerande, som jag står på min agenda idag.

Nu sitter jag i telefonkö samtidigt som jag skriver tidningshoroskop. Det är inte direkt någon prisvinnande kundtjänst vi talar om heller. Jag har redan väntat i 20 minuter och det ser ut att bli precis lika mycket till.

Jag har fått några privata besked också och agendan behövde snabbt uppdateras och möjligheter till eventuell omplanering ses över.

Tack, snälla universum men nu räcker det för idag. Eller faktiskt, för resten av veckan!

Informationoverload.

Hoppas ni har det mindre stressigt!

Kramar

Helena

9
50

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00