Sol konjunktion Merkurius- Nyheter och fart hela dagen!

Informations, mail, samtal, kontakter…

Kära läsare,

Hur har er dag varit hittills?

Min dag hittills har varit FULL av telefonsamtal, mail och behov av snabba beslut. Jag som brukar ta en så meditativ och lugnande powerwalk gick och eldade upp mig över saker, både roligt och frustrerande, som jag står på min agenda idag.

Nu sitter jag i telefonkö samtidigt som jag skriver tidningshoroskop. Det är inte direkt någon prisvinnande kundtjänst vi talar om heller. Jag har redan väntat i 20 minuter och det ser ut att bli precis lika mycket till.

Jag har fått några privata besked också och agendan behövde snabbt uppdateras och möjligheter till eventuell omplanering ses över.

Tack, snälla universum men nu räcker det för idag. Eller faktiskt, för resten av veckan!

Informationoverload.

Hoppas ni har det mindre stressigt!

Kramar

Helena

 1. Helena skriver:

  En sådan dag att jag INTE HANN läsa din blogg! :-) Toppendag och i synnerhet kväll med mäniskor från flera år tillbaka och nya människor och allt detta på en underbar konstutställning!

 2. Ja igår ska vi inte tala om halva dagen som det ringde. Och ja fick ringa. Satt i kö i 1,5 tim. Det var så snabba beslut ja tänkte vad är detta som händer. Så när detta var färdig vid 16,00 då hade ja suttit fyra tim. Med bara telefonsamtal. Var så drenerad på energi inget fans. Jo men huvudet var som att stå i en tom ballong. Helt galet. Måste återhämta min kraft. Hoppas på lite lugnare dag i dag. Tack för dina skrivelser.

 3. Full rulle här också! Men med underbar känsla

 4. Annika skriver:

  Hej
  Det låter precis som min dag,jag satt också i telefonkö.Telefonen gick varm
  ,och det är som att allt kör ihop sig både för mig och mina två vuxna barn.Då är det svårt att inte hjälpa till o stötta.Men jag kom iväg på min vattengympa som är helig för mig.
  Undrar vad som händer,men nu måste det vända .
  Har det med planeterna att göra.
  Mvh Stenbock med acc i vågen😬😊

 5. Jag har haft den nästa dagen på mycket länge. Fantastisk arbetsdag. Underbara välsignade möten. Länge sedan jag hade en sådan harmonisk, kärleksfull dag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..