ANNONS

Verklighetsförankrade visioner

/

Saturnus sextil Neptunus- chansen att skapa något som består (och som ger inkomster!)

Kära läsare,

Igår skrev jag om Sol/Merkuriuskonjunktionen vilket gav mig en dag av nyheter från tidig morgon till sen kväll. Det sista mailet, med nya uppgifter om en resa, kom kl 01:30 inatt. Då släckte jag lampan och nästan skrattade på samma gång. Hela dagen var exceptionell!

Det positiva var att allt redde ut sig. Det negativa att det blev lite för mycket nyheter att ta ställning till. Hela dagen.

Men, nu är det över och idag har vi stället en dag som gynnar att lägga en vinnande struktur gällande ekonomin. Jag som sitter och lägger sista handen vid Blogg Boss Masterclass känner att den både inspirerande och praktiska energin idag, passar mig bättre än igår.

Saturnus befinner sig i ambitionens tecken, Stenbocken, och når ut till fantasins och spiritualitetens planet, Neptunus. En kreativ idé, som kan förankras i verkligheten kan skapa grunden för en inkomst. En spirituell och/eller läkande resa kan också ta fart. Med Saturnus får allt en känsla av realism. Perfekt om man vill satsa på en kreativ idé eller känner att man behöver ramar och daglig struktur för att inleda en återhämtningsresa som verkligen håller hela vägen.

Satsa på att kombinera drömmar, spiritualitet, fantasi och healing med framgång, ambitioner och ekonomiska mål idag.

Jag önskar er alla en fortsatt härlig torsdag!

Kramar

Helena

0
64

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00