Fredagstarot 1 februari 2019

Tarot- välj ett kort för dagen!

Hej i snöstormen!

Kom precis hem från en promenad i ett snöyrigt Stockholm. Nu kör vi som vanligt. Titta på korten och välj det kort som du känner dig mest dragen till. Scrolla ned och läs budskapet.

Glad fredag!

Från vänster:

Ess i Svärd:En ny våg av tankar och idéer sveper in i ditt liv.

Var beredd på att ta in nya perspektiv. Svärdet symboliserar framgång och att man gör något med kraft. I bakgrunden av kortet syns bergstoppar som antyder att du kan komma att behöva lita till din mentala styrka för att ta dig framåt. Men du har alla chanser att nå framgång med det som du startar nu. Följ en ny väg och lita till din påhittighet. Du uppmanas att starta ett nytt projekt där alla dina idéer och kreativitet får fullt utlopp. Anmäl dig till en skrivarkurs, satsa på ett kommunikativt jobb eller köp biljetter för att resa.

8 i Mynt:

Du finslipar dina kunskaper och förfinar ditt arbete. Likt mannen på bilden, som befinner sig i ett koncentrerat och nöjt tillstånd, så arbetar du på att förbättra dina förmågor eller använda all din expertis. En utbildning eller kurs för att bli ännu mer kunnig inom ditt ämne kan bli aktuell. Om du arbetar kan ett projekt eller uppdrag kräva all din koncentration idag. Kortet säger att du är på rätt väg men att du behöver lägga mycket tid och fokus på ditt ämne just nu.

4 i Bägare:

Likt mannen på kortet befinner du dig i en lugn, meditativ tid i livet då du visserligen får inbjudningar och erbjudande, men ändå tackar du nej. Inget slår den härliga känsla du har, bara med dig själv. Nu ska du hellre fokusera på dig och vad du behöver attrahera för att det ska befinna sig helt i linje med dina känslor och inre liv. När du tackar nej till något är det för att du vet att det väntar dig något ännu bättre längre fram. Lita till dig själv och ditt inre idag.