Horoskop vecka 6, 2019

Planethändelser vecka 6, 2019. Inlägget innehåller reklam.

ÅRSHOROSKOP 2019

Gör som över 1 500 (!) andra personer- Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion SAMT tips om astrologiska datum INNAN jag publicerar dem här på bloggen.

She Boss- Ditt liv och din ekonomi på dina villkor år 2019!

( Efter att jag i november stängde försäljningen skrev ni och bad mig att återöppna försäljningen av She Boss Foundation igen- er önskan är min lag :-) )

1- Släpp dina ekonomiska blockeringar

2-Uppnå klarhet och detaljerad tydlighet avseende dina mål. Textdokument samt övningar som hjälper dig att gå från ovisshet till klarhet i rekordfart!

3- Har du drömmarna men tycks inte komma på banan? Med rätt verktyg för att planera din tid kan du åstakomma mycket, på lite tid. Steg 3 innehåller exempel på strategier för hur du kan skapa digitala inkomster genom att välja olika tidsmål och typer av produkter.

År 2019 blir ett framgångens år! Särskilt som möjligheternas planet, Jupiter, befinner sig i optimisten Skyttens tecken. Fånga den här fantastiska energin genom att satsa på dina största drömmar!

Planethändelser vecka 6, 2019

5-stjärnig nymåne!

Åh, denna härliga nymåne! På måndag den 4 februari äger den rum i Vattumannens tecken. Jupiter skickar härliga vibbar, likaså Mars. Detta är en drömdag för alla som önskar en nystart i jobb/företagande. Det som planteras i samband med denna nymåne har alla chanser att gå med vinst!

Vattumannen är zodiakens Steve Jobs vilket gör att den som drömmer om att uppfinna livet på sina egna villkor, ansluta sig till en grupp av nya människor för att samarbeta eller nätverka, får en drömchans.

Har du planer på att lansera eller uppdatera en hemsida? Satsa på att utveckla en egen app? Skapa en egen webbkurs eller lära dig mer om sociala medier?

Återigen, DRÖMCHANS! Använd denna nymåne och försök att agera redan på måndagen. Ju närmare datumet efter nymånen du agerar, desto bättre.

Nu släpps Blogg Boss Masterclas!

Jag har ofta fått frågan hur jag gjorde för att gå från noll-teknikkunnig jurist till att driva en av Sveriges största bloggar inom astrologigenren.

Under en begränsad tid får ni hela historien, tipsen och tricken jag använt mig av. (För att inte missa chansen- anmäl dig till mitt nyhetsbrev.)

Drömmer du om att blogga och skapa dig en friare livsstil och sikta mot ett onlinearbete heltid? Då är min Blogg Boss Masterclass precis det du behöver för att komma på banan med en blogg.

I en 1-timmes föreläsning samt e-bok får du alla tips och trick du behöver för att vara på banan inom en vecka. De misstag som jag gått igenom, behöver du inte uppleva!

Håll utkik här för mer information på måndag då Blogg Boss börjar säljas!

Solen sextil Jupiter

På fredagen möts Solen och Jupiter och vi får ännu en härlig kick! Solen befinner sig i Vattumannen och Jupiter i Skytten. De möts på 19 grader i respektive tecken.

Detta är en oerhört lättsam, nyfiken och optimistisk energi. Resor, nya livsäventyr och satsningar inom entreprenörsvärlden får en fantastisk dag.

Det är även en superdag för att skriva under ett juridiskt avtal, satsa på en bokdröm och maila ett bokförlag eller avlägga en examen eller disputera.

Samma dag, på fredagen, möts och Merkurius och Mars. Återigen får alla former av företagande (Mars) enorm fart. Har du ett särskilt viktigt försäljningsmöte så är detta dagen då du får igenom de mest lukrativa avtalen. Pengar är på väg!

Överraskningar

På lördagen den 9 februari möts Merkurius med Uranus. Oväntade nyheter via samtal, sms och sociala medier väntar. Merkurius och Uranus möts i en sextil så nyheter bör vara positiva. Vårt sätt att tänka är också präglat av hastiga vändningar och nya insikter.

Spännanden!

Merkurius in i Fiskarnas tecken

På söndagen den 10 februari flyttar Merkurius in i Fiskarnas tecken. Alla Fiskarnas ämnen blir mer förekommande i nyheter, kommunikation och studier: Läkande, spiritualitet, fantasi, omvårdnad och livsinsikter. Fiskarna är så omhändertagande och empatiska. Denna energi kommer prägla hur och vad vi kommunicerar om under kommande veckor.

Jag önskar er alla en härlig vecka! För ja, det ser verkligen ut att bli en kanonvecka!

Kramar

Helena

 1. Hej. Har inte mått så bra.käns som inget löser sig allt stå stilla.Skulle vilja veta om allt löser sig.

 2. Underbar måndag, på din inrådan med nymånen har jag idag lanserat min hemsida i mitt nya liv som livscoach, Framtidsvision.com
  Stort tack ❤

 3. Johanna skriver:

  Kan man publicera redan på söndag eller är de från måndag som gäller ?!

 4. bibbi skriver:

  Hur ser min framtid utt just nu ser jag inget ljus på det.

 5. bibbi skriver:

  Kommer allt att lösas sig för mig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..