Horoskop 4-10 februari, 2019

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 6, 2019. Innehåller reklam.

ÅRSHOROSKOP 2019

Över tusen (!) följare har redan fått en notering om de vackra aspekterna som väntar i vecka 6.

I vecka 6 har vi en nymåne som är exceptionellt positiv. Ni som prenumererar på mitt nyhetsbrev har redan fått uppdateringar om kommande glittrande aspekter.

Om du ännu inte har anmält dig och också vill ha mina uppdateringar om vad som väntar eller annan information från mig så kan du göra det genom att klicka HÄR.

Horoskop 4-10 februari, 2019

Väduren 21/3- 20/4

Ditt liv kommer fyllas av massor av sociala happenings och nya kontakter i och med nymånen på måndag. Anslut dig till andra som delar dina intressen och hjärtefrågor. OCH, gör det bästa av internet. Nu kan du nå ut med en kampanj i sociala medier eller sprida ditt budskap i en blogg. Använd dig av dagarna fredagen till lördagen för att hålla en fest eller satsa på att träffa vänner och ha kul med vänner. Du kan också få oväntade nyheter om ett onlineprojekt eller en klubb/organisation som du tillhör.

Oxen 21/4-21/5

Årets bästa nymåne för att starta på nytt i arbete och karriär väntar dig på måndagen. Du kommer få nyheter och möjligheter från en chef eller ett företag som har gott rykte i den bransch du arbetar. Om du önskar dig ett steg upp i karriären är detta veckan då det verkligen kan ske. Skicka iväg CV och håll dig framme! Du kommer bli nöjd med den lön som erbjuds för tursamme Jupiter har ett finger med i spelet. På fredagen kan det bli aktuellt att skriva ett avtal eller ha en intervju. Du kan också få goda nyheter om en hem- eller familjefråga såsom en flytt eller bostadsköp/försäljning.

Tvillingarna 22/5-21/6Nyheter om en resa eller chansen att ge dig iväg på ett nytt livsäventyr anländer i samband med nymånen på måndagen.

Om du vill studera ska du satsa på att ansöka eller starta utbildningen i samband med denna nymåne. Nyheter och händelser kommer till dig snabbt, var redo! På fredagen kan ett avtal eller nyheter om en resa ge dig glada nyheter. Om du skriver under ett avtal i arbete eller företagande har du strålande aspekter för att projektet ska gå med vinst. På lördagen får du oväntade nyheter från en vän.

Kräftan 22/6-23/7

Nymånen på måndagen ger dig chansen att få in mer pengar på ditt konto under de kommande 10 dagarna. Ett bidrag, en ersättning/underhåll/bidrag, gåva eller kommission är olika varianter på var pengarna kommer ifrån. Du kan tjäna pengar som ett resultat av din status i din bransch eller få ett nytt jobb eller uppdrag som ger dig mer av både status och inkomster. Allt ditt hårda arbete kommer ge dig resultat i februari. Se särskilt vad som sker på fredagen och lördagen.

Lejonet 24/7-23/8

Ett helt nytt kapitel i ditt kärleksliv startar på måndagen. Stadgade kommer märka hur kärleksbanen blir starkare. Singlar kan finna en ny partner som delar din drömmar och mål i livet. Nymånen i Vattumannen aktiverar ditt sjunde hus och förutom kärlek så kan även samarbeten i affärer bli aktuella för dig under veckan som kommer.  På fredagen kan det bli aktuellt att skriva under ett kontrakt med en agent eller företrädare, såsom en advokat eller förläggare. Det är också en strålande dag för att ha ett möte eller en intervju.

Jungfrun 24/8-23/9Ett nytt arbete, eller nya arbetsuppdrag, kan komma i samband med nymånen på måndagen. Samtidigt får du också chansen att starta en ny resa när det gäller hur du tar hand om dig, vilken mat du äter och hur du tränar. Kanske bestämmer du dig för att göra de rekommenderade årliga besöken hos tandläkare, gynekolog eller ögonläkare.

Använd dig av fredagens fina energier för ett ha ett möte, skriva ett avtal eller besöka en läkare. Tur och goda nyheter flödar över den dagen! Under helgen ska du inte ta ett steg utan en anteckningsbok i väskan eller handen. Du kan få snilleblixtar när som helst och för att inte glömma bort dem- skriv ned dem!

Vågen 24/9-23/10

Du kan komma att möta en ny kärlek under den här veckan. En möte med en ny person på en kortare resa, eller en person som redan finns i ditt grannskap, kan få ditt hjärta att klappa. Om du har drömt om att få leva ut din kreativa sida mer, så ger nymånen dig en chans att komma på ett nytt, smart sätt att göra det. Använd fredagen till att gå på date, publicera inlägg i en blogg eller skicka ett mail till en tidning eller förläggare. Använd helgen till att resa om du kan. Aspekterna är MAGISKA för både kärlek och nöje! Om du inte kan resa så kan arbete med något kreativt ge dig stor tillfredsställese och möjligheter.

Skorpionen 24/10-22/11

Dags att flytta, renovera eller starta ett nytt kapitel i ditt familjeliv! Måndagens nymåne ger dig massor av nyheter och möjligheter och det ser härligt ut! Som det du drömt om! På fredagen får du goda ekonomiska nyheter. Kanske säljer du något med god vinst eller godkänns för ett lån. Det är också möjligt att din chef meddelar att du kommer få en löneförhöjning. Om det är något särskilt du vill köpa så kan du hitta det perfekta erbjudandet under helgen.

Skytten 23/11-22/12Du liknar en bläckfisk nu! Nymånen på måndagen aktiverar ditt tredje hus och antyder att veckan som kommer är full av mail, nyheter, förhandlingar, ny kunskap och köp/sälj och sociala medier. Den digitala världen står i centrum kring det som sker och kommuniceras om.

Du kan få nyheter om en bok, en kurs eller chansen att arbeta mot utlandet. Eller lansera din egen digitala produkt. På fredagen kommer du vara särskilt nöjd! Du kan skriva under ett glittrande avtal eller notera att en försäljning gått strålande. Ett möte med ett företag inom resebranschen, publishingvärlden eller med ett utbildningsföretag kan ge dig precis det du drömt om. Håll dig framme och be om det du vill ha!

Stenbocken 23/12-20/1

Du kan ha fått överraskande nyheter om pengar den 21 januari. Kanske undrade du hur du skulle fylla hålet. I samband med nymånen på måndagen får du en chans att hitta en ny inkomstkälla eller öka dina inkomster. Någon kan vilja hjälpa dig eller ge dig ett tips för att komma framåt. Ta emot detta för det kan leda dig till mer pengar och möjligheter. Ett it-projekt eller något inom den digitala världen kan vara det som ger dig chansen till mer pengar. Du har särskilt tur gällande pengar på fredagen- be om en löneförhöjning eller höj priset på dina produkter eller tjänster då!

Vattumannen 21/1-18/2

Ibland är man på precis rätt ställe, vid rätt tidspunkt. Det kan hända dig den här veckan i samband med nymånen på måndagen. Spännande möjligheter väntar dig och du kan finna lösningen på ett problem som du grubblat över ett tag. Använd fredagen för att agera i linje med det du vill uppnå: boka ett möte, ta ett nytt steg i kärlek och/eller affärssamarbete eller ha en härlig date med en vän och låt dig laddas och inspireras av ert härlig samtal. Du är supersmart och fokuserad under helgen. Dina tankar kommer producera snilleblixtar och under helgen kan du knäcka en nöt du kämpat med ett tag. Om du inte, hastigt, bestämmer dig för en resa förstås… Allt i livet kommer kännas lättare och mer äventyrligt den här veckan!

Fiskarna 19/2-20/3

Nymånen på måndagen aktiverar ditt tolfte hus och nu startar du en halvårsresa där fysisk återhämtning eller strategisk planering tar mycket av din tid och uppmärksamhet. Ge dig själv rätt till egentid och ensamhet om du känner att du behöver det. Stryk energitjuvar från din kompislista och gör sådant som stärker dig. Om du arbetar med något kreativt kommer chansen att arbeta i enskildhet gynna ditt arbete. Drömmar och intution kommer göra sig starkt påmind. Gränsen mellan medvetenhet och den andliga världen tycks tunnare. En ekonomisk fråga ger dig goda nyheter på fredagen. Du kan också ha god hjälp av någon på en hög nivå i samhället, av en myndighet eller vårdinrättning. Då får en struktur/schema till framgång antingen det gäller hälsa eller jobb och pengar. På söndagen flyttar Merkurius in i ditt eget tecken och din familj kommer visa sitt stöd och sluta upp kring dig när du behöver det.