Energi x 100!

Märker ni också av energin? Inlägget innerhåller reklam.

God Morgon kära läsare,

Hur mår ni?

Jag har sovit minimalt de två senaste dygnen. Jag tackar Mars, Merkurius och Jupiter för all energi och inspiration. Och den härliga nymånen i måndags! Men, visst måste man vila lite också. Imorse vaknade jag kl 04:00 och imorgon skulle det inte göra något om jag sov lite längre till.

Igår gjorde jag något: Jag installerade kanalerna på min TV! Jag har knappt tittat på TV de senaste åren. Författarinnan Emelie Schepp sa att hon, när hon bestämde sig för att bli författare, tog bort TV-tittandet på kvällarna. På så sätt vann hon tid, skrev på kvällarna och kom vidare mot sin dröm. Idag har hon ett drömkontrakt med Harper Collins och är bästsäljande internationell författare.

Jag tog också bort mitt TV-tittande för att vinna tid. Men nu, är det dags att få det lite lugnare. I alla fall på kvällarna. Efter flera år av arbete med att ”komma på banan” och få fart online (bygga trafik och inkomster) så kan jag unna mig mer och mer sådana sköna kvällar igen. Välbehövligt efter närmare 5 år! :-)

Blogg Boss Masterclass är nu startad och deltagarna har fått tillgång till materialet. Allt kommer med en gång så man kan sluka föreläsningen och e-boken på en dag, eller ta det i den takt som känns bäst för en själv.

Vill du veta mer och kanske också starta din bloggkarriär? HÄR kan du läsa mer.

Jag önskar er alla en fortsatt härlig onsdag!

Kramar

Helena

  1. Mira skriver:

    Samma här ;) Så mycket energi ⚡️⚡️⚡️ Det brukar jag ha varje dag men nu ville jag springa jorden runt.
    Hälsning från en vädur!!!

  2. Jessica skriver:

    Gjort exakt samma tv-grej. Men vill återigen installera den. För att kunna planlöst sappa bland kanalerna. Det ligger faktiskt massa avkoppling i det :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..