ANNONS

Pepp- se bakåt och kom framåt!

/

Du har åstadkommit så mycket redan! Inlägget innehåller reklamlänk.

Kära läsare,

Jag skriver lite senare än vanligt idag. Jag fick sova inatt och efter ca 10 timmar sammanlagt de föregående nätterna så var det helt underbart! Laddad och klar igen tog jag en powerwalk i snöslasket. Det var hemskt tills jag kom ur stan och ut på Djurgården. Där var det bara hårdtrampad snö och vackert. Gatorna är ju som sjöar inne i huvudstaden. Och jag har varken simring eller badlust just nu…

Ute på min promenad tänkte jag på hur man ska hantera det här med att stå på en plats och känna tvivel, rädsla eller ”jag-kommer-aldrig-att-klara-det-känslor.

Varje gång jag släpper en ny produkt kickar de här osäkerhetskänslorna in rejält. Varje gång får jag mentalt peppa mig och det vinnande konceptet, som får mig på gott humör varje gång är:

”Se tillbaka på vad du redan har åstadkommit och kom ihåg att det du redan har lyckats med bara är en bråkdel av det som du kommer att åstadkomma i ditt liv”

Den där tanken gör mig alltid på gott humör och jag tror att de flesta kan känna igen sig.

När du tittar tillbaka på alla stunder av tvivel och svårigheter som du har gått igenom så visst klarade du det och visst har du lyckats med så mycket?

Steg 2 för att peppa upp mig sjukt mycket är en enkel mindset/promenadmediation som jag gör:

Djupandas och föreställ dig att all stress/negativitet/rädsla/oro går att se för ditt inre. Jag brukar se det som en svävande boll som tar sig uttryck i olika färger. Om jag är arg brukar energibollen kännas röd. Är jag deppig och modstulen brukar det kännas grått osv.

Sedan tar jag djupa andetag och föreställer mig att jag andas ut luften som bär på den där energibollen. Det brukar räcka med ett fåtal antal djupa in- och utandningar.

Det sista steget är att jag föreställer mig en vacker blomsteräng med de starkaste, klaraste färgerna och frodighet som kan tänkas. Den känslan insuper jag genom att jag föreställer mig att jag kan andas in alla goda energier från ängen. Jag drar ett-tre djupa andetag och förestället mig hur all livskraft från den där färggranna ängen kommer in i mina lungor och mitt energifält.

Testa! För mig fungerar detta ALLTID. Från depp/tvivel eller låga vibbar till topphumör!

Nu ska jag och mina två närmaste arbetskollegor, mina datorer, köra vidare. Jag har höga mål och inte tid att falla ner i fällor av oro och rädsla. Det gynnar ingen, allra minst mig själv.

Let´s rock!

Kramar

Helena

6
60

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00