ANNONS

Tarot fredag 8 februari, 2019

/

Tarot- välj det kort som du dras till och få ett budskap.

God förmiddag  kära läsare,

Då var det fredag igen och dags för ett inlägg som många av er uppskattar: fredagstarot.

Ni kan reglerna, välj det kort som du dras till, scrolla ned och se korten rättvända och läs budskapet från kortet som du valt.

Glad fredag!

Kram

Helena

8 februari 2019

8 feb 2019

Från vänster:

Tre i Svärd:

Tre svärd genomborrar ett hjärta. Smärta kan ha åsamkats dig genom någon annans handlingar, ord eller avsikter. Det kan handla om en kärleksrelation men kan även vara en situation där du har tagit extra illa vid dig av någon annans åsikt om dig, ditt liv eller vad du gör för livsval. En stark känsla av besvikelse, sorg eller förlust invaderar ditt hjärta. Men, det finns goda nyheter- detta är endast en del av livscykeln där livet handlar om att finna balansen och tappa den och sedan finna den igen. Om och om igen. Du har klarat tidigare utmaningar i ditt liv och precis som du gjort det tidigare, så kommer du att komma ut på andra sidan igen. Ser du molnen på kortet? Precis som molnen på himlen kommer skingras och släppa fram solen igen, så kommer du också känna sol och glädje och kärlek i ditt hjärta igen. Kortet påminner dig om vikten av att släppa och gå vidare istället för att älta det som har varit. Antingen du kunde påverka det eller inte. Du är starkare än din smärta. Livet är kort- gå framåt- det väntar dig något vackert om du bara tittar upp!

Fem i Svärd:

Kortet visar grå moln på himlen och svärd som har kastats åt sidan efter vad som ser ut att ha varit en konflikt eller strid. Om du har dragits till det här kortet kan du nyligen ha upplevt en diskussion eller känsla av att ha förlorat något viktigt för dig. Du kan ångra att du sa för mycket och önska att du kunde ta tillbaka hårda ord. Du kan rent faktiskt ha vunnit en diskussion eller tvist mot någon annan, men nu kan en otäck känsla i magen säga dig att det kanske inte var värt det. Att du förlorat ändå.

Kortet råder dig att be om ursäkt eller slicka dina sår och välja en ny väg framåt. Nästa gång kommer du att minnas den här upplevelsen och fatta ett bättre beslut. Förlåt dig själv.

Om du idag ställs inför en situation där en konflikt riskerar att blossa upp, tänk dig då noga för innan du säger mer än du önskar. Din önskan att hålla samma takt som andra, alias tävlingsinstinkt kan driva på dig att tävla med andra, men låt det inte överta hela situationen. Du har mer på att vinna genom att inta en ödmjukare position.

Åtta i Mynt:

Du finslipar dina kunskaper och förfinar ditt arbete. Likt mannen på bilden, som befinner sig i ett koncentrerat och nöjt tillstånd, så arbetar du på att förbättra dina förmågor eller använda all din expertis. En utbildning eller kurs för att bli ännu mer kunnig inom ditt ämne kan bli aktuell. Om du arbetar kan ett projekt eller uppdrag kräva all din koncentration idag. Kortet säger att du är på rätt väg men att du behöver lägga mycket tid och fokus på ditt ämne just nu.

4
49

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00