ANNONS

Horoskop vecka 7, 2019

/

Planethändelser vecka 7, 2019. Inlägget innehåller reklam.

ÅRSHOROSKOP 2019

Gör som över 1 500 (!) andra personer- Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion SAMT tips om astrologiska datum INNAN jag publicerar dem här på bloggen.

Explosiv onsdag!

På onsdagen möts Mars och Uranus i en konjunktion i Vädurens tecken. Mötet äger rum på grad 29. Astrologi, för mig, handlar om att kunna förbereda sig för det som komma skall.

På onsdagen kan det vänta oss en knepig dag. Oväntade utbrott, ilska och starka reaktioner från omgivningen kan få oss att tappa fattningen.

Det är likaså en dag då vi gör gott i att inte utmana ödet genom att hoppa bungyjump eller ge oss ut i någon form av extremträningssituation. Mars styr över sådana kroppsövningar och med Uranus flåsande tätt i hälarna kan ett litet snedsteg göra, aj, rejält ont.

Finns det då inget positivt med detta möte?

Absolut! Mars styr över snabbget, mod och driv och Uranus ligger alltid i framkant när det gäller att tänka i nya banor. Onsdagen kan bjuda på snabba beslut och plötsliga insikter och idéer som får allt ”att klicka”.

Sett från den positiva sidan är det en helt underbar dag! Du kan känna dig manad att leva lite som Sirius Black i Harry Potter en gång säger :

”What´s life without a little risk?”

Ta en risk, testa en ny väg. Särskilt om resten av världen säger att det är omöjligt. Många av världens mest framgångsrika människor har en gång fått höra att de är tokiga eller aldrig kommer lyckas. Men de stod på sig och skapade glödlampor, nya sätt att kommunicera eller fann en ny väg till kroppslig läkning.

Tänk om de hade låtit sig tryckas tillbaka av ett ”nej, det går inte”.

Exakt!

Alla Hjärtans Dag

På torsdagen flyttar Mars in i Oxens tecken. Och vi firar Alla Hjärtans dag! Med månen i kommunikative Tvillingarnas tecken på samma gång kan en kärleksförklaring komma snabbare än väntat. Eller ett frieri! :-)

Du kan bli helt rörd av hur en kärlekspartner, en ny date eller någon annan i din omgivning visar dig sin omtanke och kärlek. Pysslar om dig, ger dig trygghet och den där extra lilla detaljen.

Vilken härlig helg!

Veckans sista planetmöte äger rum på söndagen men kommer påverka hela helgen. Kärlekens och harmonins planet, Venus, möter Neptunus. Plötsligt målas världen i vackra färger och du känner hopp, kärlek och inspiration. Det är en underbar helg som väntar oss!

Lyxa till det för dig själv med härlig egentid där du gör det där som verkligen symboliserar överflöd för dig. Antingen det är att köpa det där efterlängtade klädesplagget eller att besöka en vacker konstutställning eller unna dig en långfrukost med en helt underbar roman- unna dig!

Om du har en partner eller date så kan en särskilt härlig tillställning/bjudning/middag ta andan ur dig. Kanske överraskar din partner dig med något som får dig att bara le och överväldigas. Platsen ni besöker kan vara vid vatten eller smyckad på ett magnifikt sätt. Du kommer älska stämningen!

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena

PS Blogg Boss Masterclass är fortfarande öppen. Om du drömmer om en karriär som bloggare- missa då inte detta!

6
67

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00