ANNONS

Horoskop 11-17 februari, 2019

/

Horoskop för alla stjärntecken den 11-17 februari, 2019. Inlägget innehåller reklam.

Blogg Boss Masterclass- Hur du lyckas som bloggare

ÅRSHOROSKOP 2019

Gör som över 1 500 (!) andra personer- Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion SAMT tips om astrologiska datum INNAN jag publicerar dem här på bloggen.

Veckohoroskop 11-17 februari 2019

Väduren 21/3- 20/4

Onsdagens kraftfulla planetmöte ger dig kraft som från en helt raket! Du är redo att ta stora kliv och det NU. Din framfart kan dock trampa någon på tårna. Från och med Alla Hjärtans Dag blir du tryggare i att stå upp för dina egna åsikter och värderingar. Varning: viss risk för att du blir orubblig i dina önskemål. Kom ihåg lite ödmjukhet också! Med Venus i ditt hus för långsiktig planering driver du på för att skapa den struktur du önskar dig, i din relation och i livet. Pengar och inkomster kommer vara något som du ger särskilt mycket uppmärksamhet under kommande sex veckor. Höj arvodet eller, om du är anställd, be om ett lönesamtal! Du får din vilja igenom.

Oxen 21/4-21/5

Hej, hej, hej, sexig, modig och självsäker! Med Mars i ditt eget tecken från och med Alla Hjärtans Dag så kan detta bli en riktig passionerad vecka! Ta för dig och njut av lite synd och dekadens :-) Du går igenom en period där du gärna vidgar vyerna i ditt kärleksliv. Kanske finns det ett nytt sätt att se på din kärleksrelation? En resa eller upplevelse med din partner kan sätta perspektiven rätt. Önskar du dig lite mer framgång på jobbet? Under kommande sex veckor kan du åstadkomma stora förändringar, men DU måste ta initiativet först. Hej-då alla ”jag gör det en annan dag”!

Tvillingarna 22/5-21/6

Onsdagen kan bjuda dig på chansen att inleda ett spännande samarbete. Det är präglat av att tänka i nya, fräscha banor och kanske göra ännu bättre bruk av sociala medier eller teknik. Åsikterna kan dugga tätt på möten för brainstorm. Förhålla dig så diplomatiskt som du kan. På Alla Hjärtans Dag flyttar energiske Mars in i ditt vänskapshus och månen befinner sig i ditt eget tecken. Slår det plötsligt gnistor med en vän eller blir du medbjuden på ett riktigt mingligt event med massor av likasinnade? Ta med din partner!

Kräftan 22/6-23/7

Du kan ligga i startgroparna med ett kommunikativt projekt. En föreläsning, en studiegrupp eller kortare resa eller ett affärskontrakt kan vara uppe för diskussion. Det är möjligt att det du planerar för, eller önskar dig, inte får grönt ljus förrän i april. Brådska inte! På onsdagen kan du få en idé som kan vara rena guldgruvan. Gräv vidare i möjligheterna. Ett spännande samarbete kan ta fart från och med torsdagen och under kommande sex veckor. Förvänta dig massor av nya kontakter, mailkorrespondens och mingel!

Lejonet 24/7-23/8

Du kan få en prisvinnande idé på onsdagen. Men var försiktig med att dela med dig av din briljanta plan. Ligg lågt ett tag och förfina detaljerna. I slutet av april är du redo att agera. Mars flyttar in i ditt karriärhus på torsdagen. Du har inte haft en sådan här rusch av energi och chans till stora förändringar i ditt arbetsliv, på två år! Använd de kommande sex veckorna till att jaga dina drömmar och/eller be om det du önskar dig när du samtalar med en chef. Långsiktiga planer med en kärlekspartner kan också gå från 0-100 under den här tiden. Din energi är närmast outtröttlig, men påminn dig ändå om att lägga in tid för vila och återhämtning mellan jobbprojekt och möten.

Jungfrun 24/8-23/9

På onsdagen kan allt förnuft försvinna. Starka känslor såsom åtrå, svartsjuka och passion tar istället ett starkt grepp om det som sker. Försök att hålla i dig själv INNAN du väljer att agera! På Alla Hjärtans Dag kan det bli du som tar i från tårna och överraskar din kärlek med något särkilt fint. Singel? Med massor av internationella vibbar kan en långdistansrelation få fart eller planer på en resa ge dig mycket, mycket glädje och förväntan.

Vågen 24/9-23/10

Onsdagens explosiva möte kan markera en dag som bjuder på en känsla av närhet som känns utöver det vanliga. För att det säg det minsta. Med så starka krafter i luften kan känslor ta överhand och mynna ut i bråk eller diskussion. Var redo! På Alla Hjärtans Dag flyttar energiske Mars in ditt passionerade hus, för att stanna i sex veckor. Ditt kärleksliv kan bli både mer intensivt, lustfyllt och dramatiskt! Mars aktiverar också möjligheter att ta nya steg  gällande delad ekonomi och tillgångar. Boka ett möte på banken innan mars startar.

Skorpionen 24/10-22/11

Ett arbetserbjudande eller projekt kan överraska dig på onsdagen. Hoppa på detta! Du kan få en chans att arbeta på ett nyare sätt. Något som du troligen redan önskat dig. Ditt kärleksliv (och möjligheter i affärssamarbeten) får kraft och nya möjligheter av Mars från och med Alla Hjärtans Dag. Du har inte sett så här mycket action gällande kärlek och samarbeten, på två år! En kärleksrelation kan verkligen fördjupas under de kommande sex veckorna. Om du är singel kan ett häftigt och passionerat möte med en ny person vänta dig under februari och mars. Vilken underbar energi!

Skytten 23/11-22/12

Det kan smälla till i ditt kärleksliv på onsdagen. En flirt kan kännas helt oemotståndlig för dig. Stadgad? Se upp så att du inte hoppar i galen tunna. Om du är singel kan årets Alla Hjärtans Dag bli något som du minns för intensitet, passion och wow-känsla. På torsdagen träder Mars in i ditt sjätte hus och massor av arbete väntar dig under de kommande sex veckorna. Högarna av plikter tornar säkerligen upp sig men du har kraften att ta hand om allt. Lika noggrannt tycks du också ta hand om din hälsa och träning. Supereffektiviteten själv!

Stenbocken 23/12-20/1

Det brukar inte vara några problem för Stenbocken att inte säga mer än nödvändigt. Att hålla tillbaka känslorna. Men inte på onsdagen. Då kan orden rinna som en flod ur din mun. Du kanske knappt vet hur det går till. Men ut kommer det- till allas förvåning och eventuella förskräckelse. Se upp! Alla Hjärtans Dag kan bli väldigt lustfylld för Stenbocken. Mars träder in i ditt flirtiga och nöjesbetonade hus. En underbar fest, kärlekssignaler och flirtiga blickar smälter ditt hjärta! Månen befinner sig i ditt arbetshus. Flirtar du på jobbet?

Vattumannen 21/1-18/2

Det intensiva mötet på stjärnhimlen på onsdagen ger dig en tunga som är vass och listig. Du skräder inte orden. Men du, kom ihåg att du kan markera var gränserna går utan att använda sprängmedel. Risken finns annars att du bränner broar såsom kontakten med grannar, syskon och vänner, för all framtid. På Alla Hjärtans Dag kan du med dunder och brak inleda en ny era i ditt känslomässiga liv och ditt boende. Med Mars i denna del av ditt horoskop kommer mycket hända när det gäller boende och familjeliv. Tänker du flytta? Hastigt ta ett beslut om en renovering eller ommöblering? Det var två år sedan Mars besökte den här delen av ditt horoskop. Aktiviteten kommer bli påtagligt intensiv och snabb.

Fiskarna 19/2-20/3

Du kan känna dig splittrad eller ha svårt att fokusera på onsdagen. Kanske känner du ett behov av att ta ställning i en viktig fråga. Låt dig inte pressas eller stressad. Du har ingen brådska. Gör eller säg ingenting förrän du har kunnat tänka över saken ett tag till. På Alla Hjärtans Dag flyttar Mars in i ditt tredje kommunikativa hus. Relationen med dina närmaste grannar, syskon och vänner blir mer intensiv under kommande sex veckor. Du kommer inte ha några problem med att öppet uttrycka dina känslor och åsikter. Om du arbetar med media, kommunikation eller undervisning, eller studerar, kommer du få enormt mycket gjort under resten av februari och mars. Gamla surdegar, såsom en omtenta eller avslutandet av en PR-kampanj, tar du kommandot över lekande lätt.

2
52

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00