ANNONS

Ask, Believe Receive

/

Manifestera pengar!

God förmiddag kära läsare!

Hur har er vecka startat?

Vi går nu mot en fullmåne den 19 februari. Kulminationen av det som vi startade i samband med nymånen den 9 september.

Den nymånen aktiverade mitt andra hus, inkomsthuset. Jag praktiserade attraktionslagen som sjutton och satte väldigt höga inkomstmål. Nu när halvårsprocessen är på väg att slutas fick jag precis reda på att jag höjt min SGI i ett enda stort steg.

Att tjäna pengar behöver inte vara svårt, tufft eller möta mycket motstånd

Jag var tvungen att ta in det konceptet och bara tvinga mig till att tänka att ”detta går”.

Idag bläddrade jag igenom min anteckningsblock från tiden vid nymånen i september. Jag förde  tankedagbok för att peppa mig och ta mig vidare mot vad som verkade ”helt galet”.

Ni som är intresserade av manifestation och lagen om attraktion (kanske sett filmen The Secret) känner igen de här tre grunderna för att lyckas med att manifestera det man önskar sig:

-ASK

-BELIEVE

-RECEIVE

I min dagbok har jag gjort vissa tillägg som jag tyckte fattades så i min värld ser grunderna för att lyckas med manifestation ut så här:

-ASK- BOLDLY & WITH CLARITY

-BELIEVE- In your Inner Capacity

-RECIEVE, upon ACTING

Om ni undrar varför jag skriver på engelska, så är det för att det alltid ger mig mer kraft bakom orden. (Skytten i mig som talar, kanske!)

Men detta är vad jag tycker är grunderna till att lyckas. Det räcker inte med att önska och ha tillit till att önskan uppfylls.

Det krävs att man varje dag gör det man kan som ligger i linje med målet man vill uppfylla, SAMTIDIGT, som man till 100 % tror på att det är möjligt (andra lyckas ju, eller hur? Då kan jag också!)

Och,

Att peppa sig full med ” I can. I will. Watch me”- mentalitet (Tack Carrie Green a k a She means Business)

Det ligger i vår förmåga att lyckas med det vi vill. Det undermedvetna arbetar ständigt för att vi ska notera universums puffar i rätt riktning och för att en väg till målet ska visas oss. Agerar vi, kommer vi framåt.

Ett halvår senare efter att som en besatt ha praktiserat dessa steg har jag lyckats höja min bruttoårsinkomst med en siffra som till och med min revisor såg förvånad ut över. Och det gick lätt! Flöde= i linje med mitt mål.

Jag har praktiserat lagen om attraktion många gånger i mitt liv och när det gäller pengar har det alltid levererat i enlighet med min önskan. På de mest otippade sätt, men det är ju det som är den oförutsägbara delen med manifestation: att det inte är vår grej att ansvara för exakt hur det ska ske. Bara ATT det ska ske.

Om du också vill praktisera lagen om attraktion i enlighet med stjärnorna kan du ladda ned min gratis PDF Astrologi och Lagen om Attraktion HÄR.

Fortsatt glad tisdag till er alla!

Kramar

Helena

6
51

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00