ANNONS

Marshoroskop 14 februari- 31 mars

/

Mars i Oxens tecken- Här blir det fart för stjärntecknen i februari och mars!

Imorgon, den 14 februari 2019, flyttar Mars in i Oxens tecken. Nu kommer mycket hända inom det livsområde som får besök av Mars.

Det tar Mars två år att förflytta sig ett varv runt zodiaken. Sist Mars befann sig i Oxens tecken  var under tiden den 10 mars- 21 april 2017. Minns du vad som hände då?  Läs horoskopet nedan och dra dig till minnes. Nu aktiveras samma del av horoskopet igen.

Så här påverkas stjärntecknen av Mars i Oxen:

Oxen 21/4- 21/5

Nu kommer det hända massor i ditt liv! Du använder din kraft till att arbeta och uppnå dina mest personliga mål och drömmar. Det finns ingen som kan kliva dig på tårna nu. Du talar med tydlighet och begär vad du vill ha. Det är därför en god tid för att hålla en presentation eller förhandla. Du har kraften att övertyga omvärlden att din väg är den bästa vägen! Dina energinivåer lär gå genom taket och det bästa du kan göra är att styra din steg mot gymmet och låta musklerna träna hårt och länge. Den enda risken med Mars i ditt eget tecken är att du blir så fokuserad på dig och ditt att du riskerar att glömma resten av världen bakom dig. Påminn dig om att visa lite ödmjukhet också!

Tvillingarna 22/5-21/6

Du kan påminnas om det förgångna och behöva tid för att dra dig undan. In Silence. Det är även möjligt att en rent fysisk läkeprocess gör att du behöver vila och ligga lågt ett tag. Mars är förknippad med kirurgiska ingrepp. Rätt använd kan du ta tillvara på denna tid genom att lägga upp en strategi för livet,  som du startar med från och med den 31 mars. Det är även en planeringstid som lämpar sig mycket väl för att skriva, planera en företagsstart eller lyssna till din intuition och inre röst. Om du arbetar inom vården eller på annat sätt gör bruk av din förmåga till omtanke och medkänsla kan du få underbara möjligheter att bevittna återhämtning eller vinna en kamp för de svagas rättigheter.

Kräftan 22/6-23/7

Mars besöker ditt sociala hus. Nu kommer du få boka in ett flertal mingel, event, möten och seminarier. Platser där du kan odla dina intressen tillsammans med likasinnade är grejen! Om du har intresse för att lära dig mer om forskning, nya trender inom sociala medier och teknik så kan du få dina önskningar uppfyllda under de kommande veckorna. Arbeta med andra och du har allt att vinna. Dina livsdrömmar kan gå i uppfyllelse när du ansluter dig till ett nätverk eller finner en partner med samma intressen och mål. Samarbete är kodoret för Mars i Oxen för din del.

Lejonet 24/7-23/8

Din karriär kan få en hejdundrande fart! Du kan ägna den andra hälften av februari och hela mars åt att lägga grunden för ett stort projekt. En satsning som kan sätta dig på piedestalen som en av experterna i din bransch. Framgångsrika personer i din industri eller som på annat sätt håller makten i sin hand, ser på dig med goda ögon. De vill hjälpa dig genom kontakter, rekommendationer och tjänster. Du kan till och med framstå som så duktig att en chef känner sig hotad av din framfart. Fortsätt fokusera på dina mål och låt inte rädslan hos dina motståndare få stoppa dig på vägen mot dina visioner. Du fixar detta nya kliv upp i karriären!

Jungfrun 24/8-23/9

Du kan framstå som en lärare, coach eller predikare under den är perioden. Så länge som du sprider ett budskap för att hjälpa andra är det bra och du kan komma väldigt långt som ”guru”. Men om du använder din förmåga att nå fram till andra människor, för ett egoistiskt syfte eller för att övertala andra, väntar det dig konflikter och motstånd. Undvik att starta en rättsprocess under den här tiden. Det kan bli tuffare än du kunnat förutse. Du är intresserad av att vidga dina vyer och kunskapsbank. Studera, res eller lyssna till inspirerande podcast eller TED-talks.

Vågen 24/9-23/10

Du kommer lägga ned mycket tid och energi på frågor kring gemensamt ägd egendom. Kontakter med banken avseende lån, skulder, ansökningar och utvärderingar av din ekonomiska situation likaså. Det åttonde huset styr även över klumpsummor såsom försäkringsutbetalningar, bidrag och underhåll samt gåvor och arv. Detta är ett starkt transformativt område i ditt horoskop så du kan uppleva att du genomgår en transition i ditt liv. Intensivt, kanske lite tufft men ack så givande när du är igenom det. Sex, närhet och tillitsfrågor kommer också hamna högt upp din fokuslista. Du får en kick av ”hemligheter och faror”. Kanske avverkar du erotiska deckare på löpande band. Men att testa någon riktigt våghalsig sport eller leva ut dina fantasier mellan lakanen kan också locka dig.

Skorpionen 24/10-22/11

Du kan få anledning att fundera över en kärleksrelation eller förhållandet till en samarbetspartner i arbete. Istället för att följa Mars råd att gå din egen väg är behovet stort av att du försöker se på situationen från olika synvinklar. Och att du praktiserar medkänsla och diplomati. En kärleksrelation kan få fart under den här tiden och ett nytt samarbete i affärer likaså.  Nu kan du skapa mycket nya kontakter med personer inom inrednings- och skönhetsbranschen eller få mer regelbunden kontakt med vägledare, rådgivare och advokater. Pengar och fastigheter kan stå i centrum för det som du får råd eller hjälp med.

Skytten 23/11-22/12

Du är supermotiverad att få ordning på dina plikter och ansvar gällande ditt arbete, dagliga rutiner och hälsa. Andra hälften av februari och hela mars ger dig en hel hög av nya arbetsprojekt som kräver superdisciplin och noggrannhet. Snabbt inser du behovet av ett system eller daglig att-göra-lista för att ro allt i hamn. Du hanterar din träning på samma sätt. Det är bra för att skapa en balans mellan arbete och återhämtning. Ut och spring av dig stress eller frustration! Hem sedan till plikter och ansvar igen!

Stenbocken 23/12-20/1

Du blir en riktigt tävlingsmänniska med Mars i det femte huset. Du är i behov av att åstadkomma en vinst och önskar snabb bekräftelse på det du gör. Du vill följa ditt hjärtas lust. Du har massor av energi och kan använda den till att arbeta med en kreativ idé eller få en kickstart om du känt dig lockad att fokusera mer på ämnen såsom inredning/hem/fastighetsbranschen, matlagning, livsnjutning, hotell och/eller skönhet/mode. Du kan känna dig mer i behov av att bara ha kul och njuta just nu. Arbete är det sista som lockar dig. Du är istället supermotiverad att flirta, resa, festa, utforska din sexualitet, spela på lotto eller hästar. (Satsa några kronor nu!)

Vattumannen 21/1-18/2

Du kan bli rätt nostalgisk med Mars i ditt känslomässiga fjärde hus. Mars bringar upp gamla sår som du kan behöva plåstra om igen eller lära dig ett nytt förhållningssätt till. Med Mars i det fjärde huset så kan det snabbt bli tal om att renovera, ta hand om mark eller fastigheter eller göra förändringar i ditt boende. Familjerelationer, särskilt med kvinnor och modersfigurer, kan skapa lite drama. Tassa försiktigt. Om du kan.

Fiskarna 19/2-20/3

Du kan avverka en rätt imponerande mängd kortare resor under den här tiden. Kontakten med dina grannar, syskon eller en kurs kan vara anledningen till att resande eller pendlande. Du är en stark kraft att räkna med när det gäller samverkan med just grannar och syskon. Finns det något ni kan arbeta på ihop, den gemensamma vägen till ert hus eller familjefrågor som kräver en enad front? När det gäller ditt sätt att kommunicera så liknar det en militärs order! Det är din väg, eller ingen som gäller! Kanske bör du tona ned det en aning för att inte skapa gräl eller ilska hos den du skriver eller talar till. Ditt intellekt är på skaft och du tar lätt åt dig ny information. Det är en utmärkt tid för att tenta, studera eller undervisa.

Väduren 21/3- 20/4

Pengar, tillgångar, användandet av dina personliga förmågor och erfarenheter hamnar i fokus med Mars i ditt andra hus. Du kan impulshandla mer än vanligt! Eller bestämma dig för att göra bättre bruk av saker och ting som du redan äger. Nu är en bra tid för att höja värdet på dina produkter och/eller tjänster eller löneförhandla. Det andra huset är även de personliga värderingarnas hus. Nu skräder du inte orden när du berättar hur du tycker att världen ska styras. Detta kan ge dig lite trubbel. Inte alla tycker som du.

3
54

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00