ANNONS

Fredagstarot 15 februari 2019

/

Tarot- välj ett kort! Inlägget innehåller reklam.

****4 dagar kvar innan Blogg Boss Masterclass stänger!****

Kära läsare,

Vårkänslorna i Stockholm fyllt mig med glädje och jag har haft en underbar Djurgårdspromenad med härlig sällskap.

Här kommer nu tarotkorten för dagens mini-reading.

Vilket kort dras du till idag?

fredag 15 feb 2019

Känner du någon speciell energi kring ett av korten? Scrolla ned för ditt budskap.

fre 15 feb 2019

Från vänster:

Fem i Stavar:

Fem personer i olika typer av kläder, vilket symboliserar att de kommer från olika bakgrund och är av olika uppfattningar om en sak, står redo att försvara sig, eller gå till attack. Stavarna hålls i luften men ingen agerar mer än att de visar sin styrka inför den andra.  Fem är för mig förknippat med stress. I en grupp av personer kommer man inte överens och alla är redo att ”hugga tillbaka” om det inte passar. Är detta du? Sett från en positiv synvinkel så kan en idé eller uppfattning som du har stärkas av att möta motstånd. Står du fast i dina övertygelser eller ser du att du kan tänka om, för bättre resultat? Dagen kan bjuda på vad som kan kännas som utmaningar eller motstånd, men när kvällen kommer kan du ha lärt dig mycket om det som sker. Du luttras av moståndet!

Djävulen:

På det här kortet sitter djävulen och framför honom ser vi en man och en kvinna i kedjor. Kortet kan förknippas med ondska och förbannelser vid en första anblick. Men om vi tittar närmare ser vi att både mannens och kvinnans kedjor sitter löst runt halsen på dem. Det skulle inte vara svårt att ta sig fri, om de bara bestämde sig för det.

Och det är det som hela kortet symboliserar, förmågan att ta sig fri från det dolda mörkret inom oss. Det här kan vara rädslor, fobier och ångest. Allt som lever på ett inre plan men som kan ha så stor makt över oss att vi kan känna oss kedjade eller oförmögna att röra oss fritt.

Om du har dragit det här kortet får du en chans att ta fram det som du normalt sätt trycker tillbaka, Det kan vara begäret till mat eller dryck, sex, shopping eller tvångsbeteenden. Rädslor och brist på tro på dig själv. Eller en relation där kontroll och svartsjuka utgör en stor, ohälsosam del.

Det fina med att se de här rädslorna i ansiktet är att deras kraft tycks förminskas ju mer du talar om eller lyssnar till den. Då kan du praktiskt välja en väg framåt såsom att gå till en psykolog eller organisation som hjälper dig.

Nio i Bägare:

Livet känns bra! Mannen på kortet sitter med korsade armar och bara njuter av allt gott han har runt sig. Något du har kämpat för kan äntligen ha gett utdelning och nu känner du att du har nått den underbara känslan av framgång. Om du nyligen har skickat iväg en önskan till universum så är kortet en påminnelse om att det ligger i din förmåga att uppnå det du vill ha. Du KAN få din önskan uppfylld. Fortsätt ha tillit och praktisera daglig tacksamhet för allt fint som du redan har. Det du fokuserar på, multipliceras, och om du fokuserar på livets gåvor till dig, kommer du få mer att vara tacksam för! Mannen på bänken sitter still, just nu, men snart kommer han att resa på sig för att sikta mot nya mål. Då bär han med sig de här insikterna, att tacksamhet ger mer och att det ligger i hans förmåga att lyckas. Du påminns av det här kortet om att detta gäller även för dig!

1
69

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00