ANNONS

Horoskop vecka 8, 2019

/

Planethändelser vecka 8, 2019. Inlägget innehåller reklam.

*** 3 dagar kvar innan Blogg Boss Masterclass stänger!***

ÅRSHOROSKOP 2019

Gör som över 1 500 (!) andra personer- Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion SAMT tips om astrologiska datum INNAN jag publicerar dem här på bloggen.

Allvarligt, fröken!

På måndagen möts Venus i en konjunktion med Saturnus. Venus vill njuta, mingla och uppnå glädje och tillfredsställelse genom möten med andra eller med sin kärlek. Men, Saturnus vinner i detta möte. Den isige, strukturerade planeten kräver omedelbar uppmärksamhet och fokus på det som behöver göras. Plikten innan kul sociala träffar och amor! , säger Saturnus. Och vi gör gott i att lyda. För att göra det bästa av dagen- beta av alla dina måsten på din att-göra-lista och unna dig sedan något kul som belöning. Du kommer känna dig nöjd när kvällen kommer!

Fullmåne i Jungfruns tecken

På tisdagen äger en fullmåne rum i Jungfruns tecken. Det vi startade för ett halvår sedan, när sitt avslut. Säcken knyts ihop och det är dags att se vad vinsten och erfarenheten av det vi startade i september, blev.

Merkurius styr över Jungfrun. Med Merkurius i en positiv aspekt till Saturnus kommer nyheterna du får, eller reflektionen av det du har åstadkommit, ge dig en känsla av tillfredsställelse. Du har kommit långt och det verkar vara en stabil grund du har att stå på.  Kombinationen av magkänsla och praktisk handlingsplan är VINNANDE för ett gott resultat!

Jungfrun styr över det sjätte huset och där finns dagligt arbete, vårt bidrag i det här livet, vår plikt OCH träning och hälsa. Projekt startade på jobbet i början av september 2018, men även en träningsrutin eller ny kost som vi införde då, hänger ihop med den här fullmånen.

För mer information om vilket livsområde som aktiveras av fullmånen- välkommen tillbaka för fullmånehoroskopet i nästa vecka!

Ord som varar för evigt

På onsdagen möts nyhetsbäraren, Merkurius, med Saturnus. Ord och löften får tyngd, på ett positivt sätt. Det som sägs idag, kan komma att gälla för lång tid framöver. Kanske till och med för alltid. Skriv under ett kontrakt!

Merkurius kommer börja backa i början av mars och det är redan nu idé att börja tänka på att planera för att snart ”ligga lågt” med alla former av kontrakt, förhandlingar och överenskommelser. Men, onsdagen får frikort!

Helg, pengar och tillgångar!

Helgen inleds med ett härlig möte mellan Venus och Pluto som kommer färga helgen. Venus i konservative Stenbocken och Pluto på samma ställe ger oss ledtrådar: Du kan hitta en riktig liten skatt, vintagesmycke/plagg eller antikvitet. Eller sälja en sådan med god vinst.

På lördagen hänger Merkurius (köp/sälj/förhandling) på och skickar positiva signaler till Pluto också. En klok person med god insikt i pengar och investeringar, kan ge dig ett råd som ger dig mer för det du redan äger. En investering eller omplacering eller ett nytt spår att följa? Var öppen för den information som du får. Du kan få rådet genom nyheter eller sociala medier också.

Jag önskar er alla en härlig och positiv vecka!

Kramar

Helena

3
79

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00