ANNONS

Horoskop 18-24 februari, 2019

/

Horoskop för alla stjärntecken vecka 8, 2019. Inlägget innehåller reklam.

*** 2 dagar kvar innan Blogg Boss Masterclass stänger!***

ÅRSHOROSKOP 2019

Gör som över 1 500 (!) andra personer- Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion SAMT tips om astrologiska datum INNAN jag publicerar dem här på bloggen.

Horoskop vecka 8- Den 18-24 februari 2019

Väduren 21/3- 20/4

Fullmånen på tisdagen ger dig ett avslut gällande ett arbetsprojekt. Något som kan ha krävt mycket av dig det senaste halvåret. Nyheter om en extra bonussumma/möjlig extrainkomst kan dyka upp som en mycket positiv överraskning. Alternativt, kan en hälsosatsning du gjorde för ett halvår sedan ha nått en avgörande punkt. Få klart alla större, viktiga inköp nu. Mars kommer inte vara en bra shoppingmånad. Du kommer ha en benägenhet att göra av med mycket pengar i februari och mars.

Oxen 21/4-21/5

Ditt kärleksliv får en härlig, stor dos av energi och lycka vid fullmånen. En ny relation kan få en härlig start eller så upplever du att kärleksbanden med en stadgad partner, bara blir starkare. Samtal om att flytta ihop eller ta saker och ting till en ny nivå, kan komma upp. Nyheter om barn och/eller graviditet hänger i luften då ditt femte, fertila/barn-hus är aktiverat. Ett kreativt projekt kan, alternativt, vara det som ger dig så mycket goda nyheter. En underbar inbjudan eller fest som du sent ska glömma väntar dig till helgen.

Tvillingarna 22/5-21/6

På tisdagen väntar det dig glada nyheter i din familj eller gällande ditt boende. En fastighetsfråga som plötsligt faller på plats eller en känsla av tillfredsställelse kring en relation med en förälder, som möjligen tacksamt tar emot din hjälp, kan poppa upp. Möbelinköp eller ett kontrakt för hjälp i hemmet är två varianter av det som kan äga rum. Under kommande veckor kommer du lägga mycket tid på strategisk planering inför framtiden, eller att stärka dig på egen hand. Tid för bara dig och lite ”isolering” från socialt liv gör dig gott i februari och mars.

Kräftan 22/6-23/7

Fullmånen på tisdagen lyser upp ditt kommunikativa hus. Vänner, resemöjligheter och massor av nyheter (möjligen kring en kurs/undervisning) kommer flöda in i ditt liv. Det ser ut att bli så mycket spontana händelser och en känsla av att ”bara hänga med i flödet av det som sker”. Ett kontrakt kan erbjudas dig. Du kommer gilla det! Du har massor av mingel och nya kontakter att vänta i februari och mars. Rusta dig med nya visitkort i väskan och ge dig ut och möt likasinnade!

Lejonet 24/7-23/8

Du kommer ta sjumilakliv i din karriär i februari och mars. Om du har önskat dig ett möte med ett prestigefyllt företag eller en chans att arbeta med en expert, agera då nu! Du är målmedveten och fokuserad och kan tala dig in genom stora dörrar nu. På tisdagen når en ekonomisk satsning som du gjorde för ett halvår sedan, sin kuliminatation. Ett projekt på jobbet kan bli klart eller så summerar du vad du har åstadkommit gällande en lansering av en tjänst eller produkt.  Du ser ut att få pengar över, oväntat, och kan fira genom att tänka ut en ny strategi inför framtiden. Ditt goda rykte sprider sig ännu mer i februari.

Jungfrun 24/8-23/9

Samtal om att resa kan ha dykt upp kring Alla Hjärtans Dag. Du kanske gör verklighet av det hela under februari eller mars.  Tisdagens fullmånen är spännande för den sätter dig och dina önskningar i fokus. Du kommer känna att det du önskar dig, och särskilt i ditt kärleksliv, kommer klarna. När du vet du vill, kan processen med att lyckas, starta! Du befinner dig i februari och mars i en period i livet där du för in mycket nya intryck i livet. Det kan komma genom att du plöjer intressanta böcker eller genom att du reser eller möter personer med annorlunda erfarenheter än dina. Det är en känsla av äventyr över allt som sker dig!

Vågen 24/9-23/10

Skatter, lån och skulder samt delat ägande är områden som kommer ge dig mycket att göra under februari och mars. Kanske besöker du en revisor eller skatterådgivare på banken eller flertal gånger. Fullmånen på tisdagen kan tillfälligt få dig att känna dig sårbar, trött eller överstressad. Försök att stärka dig genom extra mycket egentid och bra kost. Du kan känna att enda sättet att bevara krafterna är att stänga av telefonen och ”gå under jord” ett tag. Om pengastress är roten till det onda så vet du att du kommer ha läget under kontroll när mars månad är slut.

Skorpionen 24/10-22/11

Du kan ha kastats in i ett samarbete som kräver mycket tid och engagemang av dig under februari och mars. Du tycks inte ha så stort val annat än att hänga med i det som sker. Majoriteten har talat och du kan inte få dem att ändra sig. Fullmånen på tisdagen lyser upp ditt nätverks- och samarbetshus. En kul social händelse eller tillställning där du kan mingla och möta likasinnade kan ge dig en kul upplevelse. En kärleksrelation, eller chansen att möta en ny person eller poteniell samarbetspartner, blommar upp i samband med fullmånen. Stanna inte inne! Ut och roa dig och se vad det är för kul som dyker upp på din väg!

Skytten 23/11-22/12

Din arbetstakt kommer skruvas upp till 150% i februari och mars. Kavla upp ärmarna och kör! Ditt arbete och ditt rykte kommer sprida sig med ljusets hastighet och du kan snabbt få många nya kunder eller sälja mer av dina tjänster eller produkter. Ett nytt jobbkontrakt, med bättre lön, högre statud och bättre förmåner, kan hamna på ditt bord. Skriv under innan mars startar, eller låt det vara tills i april. Tisdagens fullmånen i din karriärzon antyder att allt som sker dig i arbetet har att göra med det som du startade i september 2018. Den seger eller målgång som du firar, kommer inte bara noteras av dig, utan även av de styrande i din bransch. Var redo för bekräftelse och för att ta fram ett glas bubbel för att fira!

Stenbocken 23/12-20/1

Nyheter om en resa eller utbildning kan dyka upp vid fullmånen på tisdagen. Kanske ger du dig iväg, hals över huvud, redan under denna vecka för att du hittar ett reseerbjudande som är helt fantastiskt. Du, som vanligtvis är plikten själv, är faktiskt väldigt nöjessugen under resten av februari och mars. Passa på och njut! Om du får ett juridiskt förslag eller avtal att ta ställning till, och signera, sug då på karamellen ett tag och använd den 27-28 februari för signering. Inte vecka 8.

Vattumannen 21/1-18/2

Tänker du flytta? Möblera om? Hyra ut ett rum? Mars i din zon för hem- och familj säger det! Resten av februari och mars kan bli full av händelser kring ditt hem och din familj. Om du ska anlita en mäklare eller skriva ett köpe-/försäljningskontrakt, använd dig då av tiden innan mars. Annars gör du bäst i att vänta tills i april. Fullmånen på tisdagen äger rum i ditt åttonde hus för andras pengar. Ett besök med banken, nyheter om en kommission, bonus eller skattesumma hamnar på din agenda. Med goda vibbar kring denna nymåne kan du bli glatt överraskad över att din bankkontakt ger dig tummen upp eller att ett kreditföretag höjer din kreditgräns. Du kommer nås av oväntade, postiva händelser kopplade till pengar. De som styr, ex bank eller försäkringskassan, är positivt inställda till det du äger och tjänar.

Fiskarna 19/2-20/3

Fullmånen på tisdagen äger rum i ditt sjunde hus. Nyheter om en samarbetspartner, en företrädare (såsom en advokat, agent eller läkare) eller en kärlekspartner ger dig goda nyheter. Bakgrunden till det som sker är de steg du tog i samband med nymånen i samma tecken, i början av september 2018. Minns du vad det var? Nyheterna som väntar kommer glädja dig, kanske för att det väntar dig rätt till en ekonomisk ersättning eller bonus för något som du har skrivit eller skapat. Om du får ett kontrakt lagt framför dig- signera då på den 27 eller 28 februari. Inte i vecka 8. Med energiske Mars i din intellektuella del av horoskopet under resten av februari och mars kommer ditt liv fyllas av lokala resor, brainstorm och ny information. Du kan kläcka både en och två smarta inkomstidéer.

5
62

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00