Kiron in i Väduren

Den sårade helaren, byter tecken idag.

Kära läsare,

Idag äger ett planetskifte rum som kan kallas för ett av de viktigaste under året eller passera utan större uppmärksamhet. En del andra astrologer nämner det inte alls medan en del hypar det som sjutton.

Det är väl en smaksak helt enkelt.

Jag har aldrig varit en stor följare av Kiron men för er som är det så kan jag hänvisa till detta inlägg som jag gjorde för ett halvår sedan.

Kiron kommer befinna sig i Väduren till och med 2026. Och vi kommer få en chans att lära oss av våra rädslor och smärtor, på ett nytt sätt. Alla som har nått framgång har passerat genom rädslans och värkens land. Det går inte att inte göra det.

Det bästa jag har lärt mig av Kiron är att i den stund man inser att smärta som man själv plågar sig med, såsom att nedvärdera sig själv, i själva verket kan vändas till en ”jag duger precis som jag är ”.

För mig med en natal placering av Kiron i karriärzonen led jag länge med att inte lyckas inom det som samhället ansåg som ”det rätta” eller ”det accepterade”. Men när jag insåg att jag mådde bra och älskade mitt skrivande och mina stjärnor så blev det min läkeprocess. Och då, fann jag min karriärväg också!

Så visst kan den natala placeringen av Kiron också ge goda råd.

Vad säger ni som läser? Tar ni Kiron i beaktande när ni tittar i era horoskop?

Fortsatt glad måndag!

Kramar

Helena