ANNONS

”Ät vad du är” av Eva Bülow

/

Nyttigare liv. Inlägget innehåller reklam men är inget ekonomiskt samarbete. Endast härligt hälsotips!

Kära läsare,

Idag har jag testat en ny frukostvariant. En väninna till mig går just nu på en diet framtagen av en svensk sjuksköterska, Eva Bülow.

Jag har på olika vägar hört talas om de otroliga resultaten, både hälsomässigt och viktmässigt, av några andra personer som följt Bülow-dieten.

Igår gav min väninna mig Evas bok ”Ät vad du är”. Jag sträckläste den och, stärkt av min väninnas framgång (hon tappar ca 250-500 gram i vikt varje dag), bestämde jag mig för att bli lite sundare.

De härliga powerpromenaderna kanske kan göra ännu lite mer nytta om jag äter bättre! Ni som har läst här vet att jag kan vara rätt svag för bakverk och socker även om jag blivit väldigt mycket bättre det senaste året.

Evas bok hade massor av enkla hälsoråd och historier om patienter som blivit både smärtfria, friskare och smalare.

Jag hittade tyvärr inte boken på någon av nätbokhandlarna men i den här länken finner man många av Evas tips- gratis. Om man sedan vill kontakta henne vidare, och kanske köpa boken direkt av henne, kan man göra det via Bülow Clinic.

Jag har bytt ut min frukost mot frukt och det kändes bra. En 6 km daglig powerwalk på det och så ska vi se vad som händer om någon vecka eller två. Jag kan knappast må sämre i alla fall. :-)

Jag brukar skynda långsamt när jag gör förändringar. Då mår jag bäst.

Min väninna går snabbt ner i vikt och mår bra. Eva har utvecklat en speciell diet och den fungerar så bra att en familj jag känner allesammans gick den och de blev så smala att jag knappt trodde det var sant!

Inte för att allt handlar om att gå ned i vikt. Istället handlar det ju om välbefinnande och god hälsa. Men ändå, för de som vill gå ner i vikt så kan det vara ett väldigt intressant alternativ.

Jag ska berätta hur det går med mina fruktfrukostar och se om det ger mig någon skillnad i hälsa och/eller vikt.

Jag önskar er alla en fortsatt härlig dag!

Kramar

Helena

9
34

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00