Horoskop 25 februari- 3 mars, 2019

Veckohoroskop för alla stjärntecken, vecka 9, 2019. Inlägget innehåller reklamlänkar.

Väduren 21/3- 20/4

Solen besöker ditt tolfte hus och ger dig en tid för lite introspektion. Vad behöver du släppa i ditt liv för att komma vidare? Släpp onödiga vikter eller energitjuvar under tiden till och med den 20 mars. Du kan nå viktiga spirituella insikter under den här tiden. På torsdag och fredag kan en kärleksrelation kännas lite krävande. Håll i dina känslor istället för att öppna munnen och reagera för snabbt. Samtidigt kan en kreativ satsning eller din/a barn/fertilitet ger dig en rusch av energi.

Oxen 21/4-21/5

Mars i ditt tecken gör dig modigare och lite mer impulsiv. Du når snabbare resultat än vanligt. Folk lyssnar på dig också så passa på att ha möten där du får en chans att be om det du vill ha! Det väntar dig ett stort skifte från och med den 6 mars. Du kommer bli flexibel i hur du ska leva livet. Förändring kommer bli en vana mer än ett undantag. Från och med fredagen och under kommande veckor kan en kärleksrelation blomstra med en chef eller ansvarig inom din bransch. Stadgade kan visa upp sig som riktiga powercouples som både jobbar och lever ihop.

Tvillingarna 22/5-21/6

Solen befinner sig i ditt karriärhus. Allt ljus är på möjligheterna inom jobbet och dina ambitioner inför framtiden. Det bör bli en väldigt framgångsrik tid för dig. Sikta högt! Med Merkurius retrograd under mars månad är det möjligt att planer som du har på gång, inte får grönt ljus förrän i april. Inget fel i det, du har tiden. Ditt kärleksliv kommer få en mer optimistisk känsla över sig. Allt startar på fredagen och präglar de kommande veckorna. En långdistansrelation kan blomstra med en ny person. Stadgade som satsar på en utlandsresa får en härlig upplevelse, full av nya intryck och perspektiv.

Kräftan 22/6-23/7

Din intuition när det gäller pengar och investeringar och hur du bäst använder din talang, är på topp! Nu kan ett beslut om att investera i utlandet eller samarbeta med ett utländskt företag/person ge dig massor av spännande att göra. Din hälsa kräver att du prioriterar egentid och återhämtning. Du har mer kraft än i januari men behöver vara på din vakt med energiintag kontra energi-ut. Ditt sexliv och oh-la-la-nivå i ditt kärleksliv höjs från och med fredagen. Energin hänger med i flera veckor framöver. Shoppa lite fina underkläder och var redo för ”passion, röda rosor och lite drama”.

Lejonet 24/7-23/8

Detox! Du har goda chanser att göra dig av med överflödig vikt, eller grejer, under denna vecka (och till och med den 20 mars.) Starka, intensiva känslor kan också gripa tag i dig. Gå rakt in i känslorna, istället för att försöka trycka tillbaka dem. Ditt kärleksliv blir mer harmoniskt från och med fredagen och, faktiskt under kommande år. Du kommer sätta ditt kärleksliv högt upp på agendan för vad du kontinuerligt vill arbeta för att lyckas med. (Många lejon kommer under kommande 7 år att inleda en romans med en chef eller äldre person med hög position i samhället.)Efter torsdagen: stäng plånboken och sätt dig själv på spendera-sparlåga. Risken är annars att du köper något som du ångrar under mars månad.

Jungfrun 24/8-23/9

Du är väldigt populär och uppskattad i din vänkrets och mycket av ditt liv nu handlar om att fokusera på samvaro med andra, snarare än dig själv. Din hälsa mår bra av att du tar extra hand om njurar och höfter. In med avgiftande smoothies! På fredagen kan en kärleksrelation, eller samägandesituation, få dig att reagera med oväntad kraft. Försök att lägga band på dig en aning. Det är en kort, övergående fas. En flirt kan dyka upp på en konferens eller företagsevent från och med fredagen och under kommande veckor.

Vågen 24/9-23/10

Din hälsa och dagliga rutiner i jobb och nytta står i centrum och kommer få ännu mer fokus vid nymånen den 6 mars. Du kan hitta sätt att ta bättre hand om dig. Eller, om du ignorerat din hälsa, få en kroppslig påminnelse om att det är dags att du hjälper din kropp mer. Pengar, investeringar, skatter och skulder är områden som kräver mer av din uppmärksamhet. Det är en bra tid för att få något gjort så boka en tid med din revisor eller bankkontakt. Ditt kärleksliv blir roligare, pirrigare och flirtigare från och med fredagen och under kommande veckor. Helgen kan dock inledas med att det gnisslar mellan dig och en familjmedlem eller ett barn. Försök att behålla din diplomatiska inställning.

Skorpionen 24/10-22/11

Du har familjen och ditt hem högt på agendan. Du hanterar ditt ansvar gällande dessa områden som om det vore ditt viktigaste jobbuppdrag just nu. En kärlekspartner kan visa sig lite mer aggressiv eller tålamodsfattig än vanligt. Det bästa du kan göra är att inte reta upp honom/henne ännu mer. Ligg lite lågt. Fertila Skorpioner är mer mottagliga för att bli gravida nu och till och med den 20 mars. Ett kommunikativt projekt,en kurs eller kortare resa kan få dig att se rött, ELLER, överväldigas av en väldigt nytänkande känsla, på fredagen. Reflektera över det som sker men försök att inte säga något överilat.

Skytten 23/11-22/12

Du lägger mycket tid på din familj. En förälder kan behöver din hjälp eller en partner vara i behov av mer stöd och förståelse än vanligt. Fokusera inåt på dina mål och ambitioner. Använd dig av lagen om attraktion, kreativ visualisering och drömdagboksskrivande. Din yttre framgång grundas i ditt inre nu. Du är redo för nya karriärkliv och satsningar i april. Men nu, ligg lågt. En flirt med en person i ditt grannskap eller någon som ett syskon eller vän introducerar dig till kan ge dig en härlig tid från och med fredagen och kommande veckor.

Stenbocken 23/12-20/1

Du har underbara aspekter för din ekonomi. Spekulationer och goda lönebesked från en chef eller samarbetspartner får dig på gott humör! En förälder kan också hjälpa dig med pengar. Under kommande veckor kan en och annan fin sak leta sig in i din garderob… Det är mycket möjligt att du ger dig iväg på en kortare resa innan den 20 mars. En kurs eller intellektuell satsning (hej bokaffären!) är också mycket möjlig under samma tid. Du blir smartare på att kommunicera och föra ut ett budskap. Studenter har en bra tid för att skriva en tenta eller uppsats. Du och en familjmedlem kanske inte är helt överens på fredagen. Djupandas och kom ihåg att spänningen snart släpper. Kanske måste du se situationen från ett nytt perspektiv.

Vattumannen 21/1-18/2

Ditt känslomässiga mående och ditt boende är områden som pockar på din uppmärksamhet. Vilka förändringar behöver du göra för att hamna i känslomässig balans? En renovering eller flytt kan stå på din agenda. Ditt kärleksliv blomstrar från och med fredagen och under kommande veckor. Du kommer må bättre, utstråla mer hamoni och attrahera blickar och kärlek.  Singlar kan träffa den rätte/a. Unna dig något vackert den här veckan! Den där väskan, klänningen eller SPA-upplevelsen som du önskat dig- köp den! En nyhet, som kanske inte nått dig ännu /eller hållits dold för dig, kan komma fram i ljuset på fredagen. Din familj och/eller en utlandsresa kan stå i centrum för det som sker. Din omedelbara reaktion kan vara att protestera. Säg inget du får ångra!

Fiskarna 19/2-20/3

Solen lyser upp ditt eget tecken. Ta hand om dig genom att ge din kropp och dina önskemål högsta prioritet. Nyheter om en hälsofråga kan ge dig goda nyheter på torsdagen. Det går i rätt riktning, som förväntat. Från och med fredagen och under kommande veckor är en bra tid för att sätta en intention att attrahera det typ av kärleks- /sociala liv som du önskar dig. Drömmar och din berömda intuition ger dig värdefull vägledning så lyssna! Dina önskemål kontra en grupp eller förening som du tillhör kan krocka på fredagen. Hetsa inte upp dig i onödan- det tar bara på dina krafter.

Bloggkärlek-

Det är inte ofta jag klickar in på en klädsida och vill ha så många saker från samma märke. Men nu har det hänt!

Jag är helt såld på denna klänning från By Malina. Lika fin som sommarklänning som brudklänning för ett mer avslappnat bröllop.

Product image Selena Dress

Annat fint från samma märke är den här strandväskan med matchande espadrillos.

Product image Miami Pompom Straw Tote

Den här bikinin föll jag för direkt. Älskar färgen!

Product image Gigi Bikini Bottom

Hela nya sommarkollektionen från By Malina är fantastisk!

Ville dela detta med er! :-)

Kramar

Helena

 1. Lotta w skriver:

  Vilket horoskop är starkast
  Accendenten eller originalet???
  Tack

  1. Hej Lotta,
   När du läser för ditt ascendenttecken kommer du lite närmare ”rätt” husindelning. Jag tycker det är mer träffsäkert att läsa för mitt ascendenttecken än min soltecken (det läser jag alltid i andra hand). Prova att läsa för båda och se vad du känner!
   Kram
   Helena

 2. Lotta w skriver:

  Hej
  Vilket horoskop stämmer starkast det man har accendenten i eller originalet???
  Tack för din kanonblogg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..