ANNONS

”De finns alltid där”- Anna Stomsi

/

Andevärlden vid vår sida. Inlägget innehåller reklam/kan uppfattas som det men ingen ersättning utgår till mig. Jag vill bara uppmärksamma er på detta.

Kära läsare,

Det är lustigt hur livet i bland bara fylls på med spännande nya människor och möten. Som jag skrev i förra vecka så har den andliga sidan på sistone verkligen fått mig att tänka på andekontakt, nära och kära, seanser och medium.

Skulle jag rent av börja arbeta mer i den riktningen själv?

I samma veva fick jag också kontakt med ett flertal personer som är verksamma inom det andliga området. Det verkade så gudomligt ”styrt” hela tiden.

En av dem var Anna Stomsi.  Vi träffades och åt lunch igår. Det var en så fin upplevelse att få träffa en person som kommer från samma grund av ”vanligt” liv innan något annat kallar. Jag har alltid varit så glad över min balans mellan juridiken och astrologin. De är varandras motpoler men utan den ena eller andra delen skulle jag inte känna mig hel.

När jag träffade Anna och hörde om hennes berättelse om hur hon gick från modedesigner till medium så finns det så mycket som jag känner igen mig i och kan relatera till. Det kändes stärkande på flera sätt. Dels för att jag vet att det alltid finns andra i liknande situationer som jag själv ( i tider av svårhet eller utmaningar tror man ofta att man är ensam om saken) och dels för att jag verkligen önskat mig en kontakt, eller vänner, med en likasinnad anda.

Då kommer Anna. Via instagram.

Det är lite lustigt hur andevärlden bara förde oss samman. Det kändes som att sitta framför en mörkhårig själasyster. :-)

Vi talade mycket om livet, andekontakt, hennes medverkan i Svenska Medium och hur man hittar rätt balans, via andevärlden och sin egen intuition och förmåga att ta in vägledning.

När en astrolog och ett medium äter lunch stannar tiden och vi satt på Källhagen i tre timmar. När jag på hemvägen träffade en väninna sa hon att mina ögon glittrade och hade en ljusare färg. Jo, jo. Den effekten brukar höga, ljusa energier ge. Precis som vid healing.

Alla ni som sett Anna vet att hennes blick är som att se in i oceaner av stjärnor. Väldigt läkande att bara få vistas i hennes närhet.

Igår blev en bra dag och all oro försvann och andevärlden, via Anna, visade mig än en gång att ”de finns alltid där”. Det känns tryggt för mig som tror på dem.

Anna och jag kommer hålla kontakten och jag kommer berätta mer om våra upplevelser! Och de lär inte bara bli rent spirituella för Anna har ju också sin praktiska, ”vanliga” sida. Den tänker jag följa med stort intresse.

Jag tror att vi kan förvänta oss stora saker av Anna.

För er som söker efter ett medium som känns som en hipp businesswoman med en karriär från den verkliga världen, så vågar jag påstå att Anna kan vara er typ av medium! På hennes hemsida hittar ni mer information om hennes arbete som vägledare.

Jag önskar er alla en fortsatt härlig, positiv dag!

Kramar

Helena

1
31

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00