ANNONS

Solen sextil Mars

/

Adrenalinkickar och energidryckskänsla i luften- 27-28 februari.

Kära läsare,

Hur mår ni idag?

Jag känner av Sol/Mars-sextilen riktigt duktigt. Det är som när man druckit för mycket kaffe och allt händer snabbt. :-)

Powerpromenaden gick i rekordtempo, telefonsamtal för att hantera pågående influensasjuka och nyopererade i familjen (kombinationen är ju bara drömmen… ) såg till att hjärtfrekvensen ökade ytterligare.

Nu tänker jag fokusera på det positiva med dagens och morgondagens energi. Vi kan verkligen få mycket gjort nu!

Detta gäller för alla den 27-28 februari:

-Ta ett krafttag avseende något som du känner att du brinner för. En dröm, ett intresse/hobby eller plan som du gått och väntat på ”rätt tid för att starta”.

-Utöva tuff träning eller sport. Tänk något som verkligen utmanar dig och ger musklerna en rejäl genomkörare. En tävling vore helt rätt.

-Förhandla och gör din röst och dina åsikter hörda. Skriv under ett avtal eller kontrakt. (Snart stundar Merkurius retrograd så det är idag eller imorgon som gäller eller i annat fall vänta tills i början av april!)

-Ge ett kreativt projekt all din uppmärksamhet. Måla, skriv, dansa, skulptera, sy kläder. Barn och fertilitet får också en dusch av denna kraft. Dags för att försöka bli gravid? Eller göra något särskilt roligt med din barn eller barn i din närhet? Boka ett teaterbesök eller en musikalupplevelse med barnen.

Ha en fortsatt härlig dag!

Kramar

Helena

1
50

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00