Fredagstarot 1 mars, 2019

Tarot- välj ditt kort!

God morgon!

Vilket kort dras du till?

Scrolla ned för budskapet!

Från vänster:

2 i Mynt:Din arbetsbörda är hög just nu. Precis som mannen på kortet hanterar du din tid och dina förmågor på ett sätt som påminner om ”att hålla många bollar i luften på samma gång”.

Och du bemästrar konsten. Om du står inför en uppgift som kräver mycket av dig, antingen det är på hemmaplan eller i ditt arbete, så har du alla möjligheter att lyckas få ihop det. Nyckeln till att lyckas är att se över dina måsten och skapa en detaljerade och tidsbestämd plan per dag, vecka och månad för hur du sakta men säkert ror allt i hamn. Om du tvivlar på att du klarar det påminner kortet dig om att du kommer lyckas genom att prioritera rätt.

5 i Svärd:

Kortet visar grå moln på himlen och svärd som har kastats åt sidan efter vad som ser ut att ha varit en konflikt eller strid. Om du har dragits till det här kortet kan du nyligen ha upplevt en diskussion eller känsla av att ha förlorat något viktigt för dig. Du kan ångra att du sa för mycket och önska att du kunde ta tillbaka hårda ord. Du kan rent faktiskt ha vunnit en diskussion eller tvist mot någon annan, men nu kan en otäck känsla i magen säga dig att det kanske inte var värt det. Att du förlorat ändå.

Kortet råder dig att be om ursäkt eller slicka dina sår och välja en ny väg framåt. Nästa gång kommer du att minnas den här upplevelsen och fatta ett bättre beslut. Förlåt dig själv.

Om du idag ställs inför en situation där en konflikt riskerar att blossa upp, tänk dig då noga för innan du säger mer än du önskar. Din önskan att hålla samma takt som andra, alias tävlingsinstinkt kan driva på dig att tävla med andra, men låt det inte överta hela situationen. Du har mer på att vinna genom att inta en ödmjukare position.

Kärleksparet:Kärlek i dess renaste form finns i ditt liv. Typiskt sett visar kortet på en kärleksrelation men det kan även ta sig uttryck i en stark kärlek mellan familjemedlemmar eller vänner.

Om du är singel kan kortet antyda ett möte med en själsfrände eller en känsla av total harmoni och lycka med din stadgade partner. Kärleksparet visar också på möjligheten att vara sann mot sina ideal och värderingar och välja livsväg i enlighet med sina önskemål. I en relation med en annan person eller i relationen med dig själv. Älska dig själv. Hedra dig själv. Och agera utåt i livet, utifrån den självkärleken. Då finner du rätt väg där du blir lycklig och hittar balans.