Horoskop 4-10 mars, 2019

Horoskop för alla stjärntecken vecka 10, 2019. Inlägget innehåller reklam.

Väduren 21/3- 20/4

Någonting som du behöver släppa i ditt liv? Med en nymåne i Fiskarnas tecken på onsdagen skulle en fysisk eller mental detox göra dig gott. Se tillbaka, förlåt och släpp. Uranus flyttar in i ditt inkomsthus på onsdagen. Under kommande sju år kommer du omvärdera hur du hanterar pengar och dina tillgångar. Det kommer bli innovativt! På söndagen kan du få en inre vision eller guidad vägledning avseende dina pengar och förmågor.

Oxen 21/4-21/5

Detta är en historisk vecka! Uranus, planeten känd för att bringa med sig förändringar i livet, flyttar in i DITT stjärntecken. Under de kommande 7 åren kommer du att övas i att bli bekväm i att gå utanför ramarna och uppfinna en ny livsväg. Onsdagens nymåne ger nyheter om ett samarbete, nätverk eller onlinemöjlighet som känns inspirerande. Mars ger dig kraft. Satsa på lite tuffare träningspass eller att stå upp för dina ideal och åsikter.

Tvillingarna 22/5-21/6

En glittrande karriärmöjlighet (eller livsplaneringschans- om du inte arbetar) dyker upp i samband med nymånen på onsdagen. En välgörenhetsorganisation kan söka upp dig. Ditt arbeta kan också, alternativt, ha att göra med ett uppdrag inom vården eller den spirituella branschen. De ekonomiska nyheterna kommer vara goda! Uranus ger dig en chans att börja en experimentiell period när det gäller återhämtning, spirituella tekniker, healing och konsten att släppa det förgångna. Allt startar på onsdagen och kommer pågå under kommande sju år.

Kräftan 22/6-23/7Nya utsikter hägrar på onsdagen. Upplevelsen kan kännas som att starta ett nytt äventyr. En resa, en utbildning eller en vision om att vägleda och utbilda andra kan ta dig med storm på onsdagen. Uranus byte av tecken på onsdagen ger dig 7 år av mixtrande med hur du kan använda grupper och sociala medier på smartaste sätt under kommande år.

Dags att satsa fullt ut på onlinearbete? Börja arbeta mer effektivt med hjälp av appar eller teknik i din vardag? Din ekonomiska intuition är glasklar och du tar smarta beslut för dina inkomster.

Lejonet 24/7-23/8

Kärlek och pengar är det som sticker ut i ditt horoskop. Venus ger dig ett mer lyckligt kärleksliv men höjer också upp den positiva känslan i ditt sociala liv. Singlar: Håll utkik efter ”the one”, han/hon kan vara närmare än du tror! På onsdagen hamnar ett bankärende på agendan. Dags att förhandla om räntan eller ansöka om lån eller söka efter en affärsängel? På onsdagen flyttar innovative Uranus in i ditt karriärhus. Teknik och internet kan sätta dig på kartan som en expert under de kommande sju åren. Mars i samma del av ditt horoskop ger dig en väldigt händelsefylld tid på jobbet. Hantera din jobbvision som en militär som leder sina trupper framåt. Mod och styrka tar dig förbi dina konkurrenter.

Jungfrun 24/8-23/9

Ditt kärleksliv ger dig en nystart på onsdagen. Känslan är rent helande. Du är extremt populär bland dina vänner och har en mer social agenda än normalt. En 7-årsperiod av förändringar i ditt arbetsliv väntar dig från och med onsdagen. Möjligheter att arbeta utomlands kan förändra din värld under kommande år. Hur du ser på din hälsa och olika sätt att gynna din hälsa kommer också genomgå en tid av nya upptäckter. Blir energihealing ditt nya? Ditt kärleksliv kan kännas som det går ut på att samarbeta som ett tidseffektiv team, mer än att höra violiner spela. Men det gör dig nöjd och lycklig nu. Singlar kan finna kärleken i en kollega eller via ett arbetsprojekt.

Vågen 24/9-23/10Dags för nya tag och mer effektiva system för att beta av dina att-göra-listor på jobbet! På onsdagen kan du få en uppenbarelse av hur du bäst ska agera gällande ditt arbete, men även din hälsa, under det kommande halvåret.

Du kan nå en klarhet gällande hälsa och arbete som du saknat och sökt efter ett tag. Uranus flytt in i ditt åttonde hus, också på onsdagen, markerar en start av en 7-årsperiod då du kommer ändra mycket gällande gemensam egendom, skulder, skatter och bli mer villig att experimentera i ditt sexliv. Ditt sexliv är HETT i mars!

Skorpionen 24/10-22/11

En ny kärleksaffär kan få det att pirra till i magen på onsdagen. Nyheter om en kreativ satsning eller din fertilitet/en graviditet (Skorpioner i fertil ålder har väldigt lätt för att bli gravida nu.) eller ett barn, kan likaså vara det som ger dig en stark känsla av nystart på onsdagen. Ditt kärleksliv och dina sociala cirklar kommer behöva mer av din uppmärksamhet under kommande sju år. Det vore inte förvånande om du kommer byta ut stora delar av ditt sociala umgänge under kommande år. Anledningen är att förändringens planet besöker ditt sjunde hus för kärlek och socialt liv. Stadgade partners kan ge dig en anledning att tänka om under kommande år. Gör dig redo för det du gör bäst: transformerar ditt liv.

Skytten 23/11-22/12

Släpp karriärmålen en aning och fokusera på ditt hem och ditt familjeliv just nu. Din karriärplanet beger sig retrograd på tisdagen och ditt familjehus är smockfullt med planeter. Onsdagens nymåne ger dig chansen att starta ett nytt kapitel när det gäller ett boende eller i relationen till din närmaste familj. En mamma eller mamma-figur kan stå i centrum för nyheterna. Den mest innovative av planeterna, Uranus, besöker ditt jobb- och hälsohus från och med onsdagen och under kommande sju år. Gör dig beredd för att testa nya vägar avseende hur du arbetar och hur du tar hand om din hälsa. Teknik, internet och icke-konventionella hälsometoder kan bli din nya väg framgång och hälsa.

Stenbocken 23/12-20/1Det går bra för din ekonomi just nu!

Nymånen på onsdagen ger dig nyheter om pengar såsom en ny inkomställa eller chans till högre lön. Ditt kärleksliv glittrar också vid denna tid. Ett möte på en konferens eller ett jobbmöte kan få dig att rodna och kärleksvibbarna börja pirra. Onsdagens planethändelse, Uranus (din inkomstplanet) flytt in i ditt femte hus på onsdagen markerar också starten för en 7-årsperiod då du kommer tjäna mer på saker som du älska, såsom en hobby eller ett arbete kopplat till nöjes- eller underhållningsindustrin. Undvik att göra förändringar gällande hälsa och träning under mars månad. Fortsätt med det du redan gör.

Vattumannen 21/1-18/2

Nymånen på onsdagen äger rum i ditt inkomsthus och område för fastigheter och tillgångar. Nyheter om en bostad du äger eller en inkomst ger dig chansen att börja ett nytt ekonomiskt kapitel i ditt liv. Om ett halvår kommer du ha förändrat mycket gällande pengar och ägande! Samma dag, på onsdagen, flyttar Uranus in i ditt hus för hem- och familj. Under kommande sju år kommer du troligen förändra i ditt boende eller flytta mer än vanligt. Det ligger i linje med ditt eget behov av och önskan om att uppnå en frihetskänsla. Gör dig redo att boka flyttfirma och mäklare! Ditt kärleksliv och din må-bra-känsla ger dig det där extra under veckan. Unna dig en härlig resa till en plats som förknippas med La Dolce Vita, såsom Franska Rivieran. Om du inte kan resa kan något särskilt lyxigt, som du haft på din önskelista ett långt tag, dyka upp till ett bra pris.

Fiskarna 19/2-20/3Du startar ett nytt kapitel i ditt liv på onsdagen. Med många planeter i ditt eget tecken är den här veckan, din tid i livet. Sätt dig själv först och prioritera allt som får dig att må bra. Din ekonomiska situation, som kan ha känts instabil de senaste sju åren, lugnar ned sig, på lång sikt, från och med onsdagen.

Under kommande år, till och med 2026, kommer du resa mer och använda dig av sociala medier och din förmåga att kommunicera på ett nytt sätt. Om du arbetar inom media, försäljning, undervisning, skrivande eller studerar, så innebär Uranus att du kommer förändra och tänka i nya banor på en regelbunden basis under de kommande åren. En nyhet om pengar kan ge dig en god nyhet under lördagen-måndagen.

Bloggkärlek- tack, tack, tack!

Blus från Lindex som verkligen känns VÅR!

Det perfekta halsbandet för astrologen ;-) Från Lindex (finns även i silverfärgat)

Absolut must-have för att få färg. Bara att spraya på innan du går ut. Missfärgar inte och blir snyggt även om du inte smörjer in. Från James Read.