Horoskop: Uranus i Oxens tecken 6 mars 2019- 2026

Förändringarnas planet byter tecken.

Det enda konstanta är förändring

Idag flyttar Uranus in i Oxens tecken. Och det är nymåne! En av de viktigaste dagarna under 2019 om du frågar stjärnorna.

Redan under perioden maj- november 2018 fick stjärntecknen en liten försmak av vilka nytänkande idéer Uranus besök hos Oxen kommer innebära för stjärntecknen under åren till och med år 2026.

Vilka nya tankar poppade upp för dig då? Ett nytt sätt att bo, arbeta, leva eller ta till dig ny information?

Nedan finner ni vilket livsområde som påverkas av Uranus för de olika stjärntecknen:

(Läs gärna för ditt ascendenttecken också.)

Väduren 21/3- 20/4

Ditt andra hus påverkas och därmed hamnar dina inkomster, tillgångar och personliga värderingar i förgrunden för hur Uranus kommer påverka dig under kommande år. Hastiga och oväntade vändningar gällande din bostad eller annat ägande är en variant. Eller så bestämmer du för att bygga en egen karriär på helt egna villkor. Att frilansa kommer bli mer lockande och en lösning för många Vädurar under åren som kommer.

Oxen 21/4-21/5

Dags att dra upp rötterna och tänka i nya banor? Oxen är normalt sett inte så snabb på att hoppa på de där förändringarna som Uranus älskar; snabba, oväntade vändningar. Men, under åren som kommer kan Oxen räkna med att drillas i att bli bekväm i att tänka på nytt. Hela tiden. Uppfinna ditt livs ramar på nytt. Teknik och internet kan förändra ditt arbetsliv. Ditt privatliv kan se helt annorlunda ut om sju år. Fråga en Vädurskompis som precis upplevt denna transit. Bostadsflyttar, hastiga uppbrott från relationer och nya vänskapscirklar står på tur.

Tvillingarna 22/5-21/6En inre resa för att finna sanningar och insikter tar sin början med Uranus i ditt tolfte hus. Dags att testa den där energihealingen eller regressionsterapin för att äntligen bli fri gamla minnen, sår och rädslor.

Med Uranus i ditt tolfte hus för läkande och återhämtning så kommer du genomgå en viktig spirituell, inre period i ditt liv. Om du har kämpat mot någon form av problematik kring begär till mat, spel, dryck, sex eller shopping får du en chans att ta ett nytt grepp och övervinna ditt motstånd.

Kräftan 22/6-23/7

De senaste sju åren har du gjort stora förändringar när det gäller ditt arbete. Från anställd till frilansare eller från konventionellt jobb till något som du har kommit på själv. Onlinevärlden kan ha lockat dig. Med Uranus i ditt elfte hus kommer samverkan och samarbeten med andra, likasinnade blir något som kommer markera de kommande åren. Samlas kring ett intresse och gör det till ditt mission att föra fram ett budskap eller visa på ett sätt att leva som kan inspirera andra. Var en free agent, som de säger!

Lejonet 24/7-23/8

Nu kommer det hända oväntade grejer i din karriär! Med 7 år av förändring, teknik och ”bli din egen lyckas smed” i ditt tionde hus så kan du överraskas av besked om arbete eller projekt som tar slut. Men detta sker  för att något bättre väntar. Hur låter det med att hitta ett arbete som ger dig den där friheten som du älskar? Om du gått och förberett dig på att starta eget företag och använda dig mer av dina kunskaper eller intressen, möjligen inom ämnen som ännu inte är helt accepterade av allmänheten, så är tiden din. Du kan bli en riktig föregångare. Någon som andra ser upp till som en expert. Använd internets möjligheter till max!

Jungfrun 24/8-23/9Drömmer du om att resa utomlands, läsa en längre utbildning eller satsa på det bokmanuset i din dator? Under kommande sju år kan du få chansen. Men det kanske inte blir riktigt som du hade tänkt dig från början.

Kanske ger du ut din bok själv, istället för att få ett förlags godkännande. En onlineutbildning kan bli ditt nya studentliv och möjligheten att resa mer kan ge dig nya möjligheter i livet som du inte hade trott skulle vara något för dig. Se världen och möjligheter från nya perspektiv och du kan göra precis allt det du har drömt om!

Vågen 24/9-23/10

Din kreditkoll kan ge dig lite hicka. Men, smarte, innovative Uranus kan hjälpa dig att komma på ett nytt sätt att tjäna pengar. Ett intresse kan öka dina inkomster.  Bankpersoner och långivare kan agera på ett oväntat sätt och du kommer behöva list för att ta dig runt utmaningarna som väntar. Överraskningseffekten kan gå i båda riktningar. Du kan få ta emot stora klumpsummor, liksom att skatter och skulder kan stiga dig över huvudet om du inte håller HÅRT i din ekonomi. Känslomässigt så kommer du slitas mellan en känsla av att vilja vara fri och ledig och att leva tätt med en partner. Kärlek eller hat, hur ska det vara?

Skorpionen 24/10-22/11

Uranus i det sjunde huset brukar indikera att det sociala livet och/eller kärleksrelationen men även en samarbetsrelation kommer förändras. När Uranus är klar med sitt besök i denna del av ditt horoskop kan du ha bytt ut dina närmaste vänner, avslutat ett arbete med en agent eller annan företrädare och håller hand med någon ny person. Om du står kvar i din relation kommer frihet er emellan att vara en stor anledning till att ni klarat kärlekstestet. Ju mer frihet och oberoende som man kan ge varandra, desto bättre. Men visst finns den magiska gränsen för när frihet till slut blir ”att låta relationen dö en smula”.

Skytten 23/11-22/12Under förra året, i maj-november, kan du ha börjat ta in nya tankar kring hur du arbetar på vardagarna.

Dina rutiner för att vara tidseffektiv och slippa springa i det där ekorrhjulet kan ha fått dig att fundera och läsa inspirerande böcker såsom 4-hour work week. Nu och under kommande 7 år får du en chans att hitta smartare sätt att arbeta. Satsa på att INTE sälja din tid längre. Du som älskar information och kunskap- dela med dig av det du kan och tjäna pengar på det på samma gång. Hej informationsprodukter och webbkurser! När det gäller din hälsa och träning kommer du bli lika intresserad av att testa nya, innovativa vägar till bättre kost och löpartider.

Stenbocken 23/12-20/1

Med Uranus i ditt femte hus så kan de kommande sju åren ge dig chansen att laborera med din kreativitet och leva i enlighet med din passion. En hobby kan bli ditt nya jobby! Kärleksaffärer kan också avslösa varandra när du blir mer experimentiell i hur du ger och tar emot kärlek. Barn i din närhet kan genomgå en revolutions- och frihetsperiod. Bara att rusta dig för vaknätter eller att ”försöka leda rätt”.

Vattumannen 21/1-18/2

Jaha, du som älskar förändring och har levt efter egna ideal hela livet, nu är det dags att flytta! Och kanske till och med fler än en gång under kommande sju år! Med Uranus i ditt fjärde hus för hem men också familjerelationer så kommer ditt boende och de som du kallar för din klan att se helt annorlunda ut om sju år, jämfört med idag. Inom kort lär du vara på väg till en mäklarfirma för att värdera fastighet eller titta på nytt. Ommöblering, renovering och mer teknik i hemmen för Vattumän kommer bli mer av en självklarhet än undantag under åren som väntar. Kanske kommer jordbruk och smartare använding av mark eller fastighet bli ett nytt sätt för dig att tjäna pengar.

Fiskarna 19/2-20/3

Ditt sätt att kommunicera kommer digitalisera när Uranus rör sig igenom ditt tredje kommunikativa hus. Kurser online eller om teknik och forskning tillfredsställer ditt intellektuella behov. Nu kanske du startare en blogg, en podd eller hittar en plattform online för att möta nya och likasinnade vänner. TED-Talks och föreläsningar om väldigt nischade ämnen kommer locka dig. Om du skriver eller undervisar kan de ämnen som du lär ut anses som banbrytande och inspirerande för de om lär av dig. Mer än någonsin handlar det om att finna DIN röst. Var dig själv och följ ditt hjärtas röst och du kan finna en helt ny social cirkel och kanske ett nytt DU.