Fredagstarot 8 mars 2019

Välj ditt kort!

Fredagens tarotkort väntar på att ge dig ett budskap- välj ditt kort och scrolla ned för betydelsen av kortet.

Från vänster:

6 i Mynt:Detta är ett så fint kort. En man i en god position delar med sig av sin rikedom till tiggarna på gatan. I sin hand har han en våg, vilket representerar rättvisa och jämvikt.

Om du har valt det här kortet kan du vara den som kan hjälpa någon idag, eller vara den som får stöd eller hjälp av någon annan. Kortet vill förmedla att allt handlar om en cirkel av givande och tagande. Kom ihåg att dela med dig, om du kan. Idag kanske du lånar pengar till någon, ger en monetär gåva eller delar med dig av din inre rikedom i form av kunskaper och råd. Eller så är du mottagaren av något fint såsom tid, pengar eller en insats. Du gör gott och kommer få tillbaka det, på något sätt. Good Kharma. Nästa gång kan det vara du som behöver stöd från någon annan.

Domen:

Detta är ett spirituellt kort. Du uppmanas att rena ditt liv och lyssna till ditt inre kall. Du kan ha upplevt en känsla av att ”du är menad för att göra mer”. Kanske känns det som att du har ett viktigt uppdrag eller budskap att dela med världen. Du kan stå inför ett viktigt beslut och uppmanas att tona in och lyssna till vad ditt inre och vad ditt hjärta säger dig. Låt det vägleda dig i ditt beslut. De motgångar som du har mött i livet, och övervunnit, kan nu börja visa sig bli dina välsignelser. Du kan dela med dig av dina svårigheter och inspirera andra, antingen du gör det privat eller i ditt arbete. Du står inför ett viktigt spirituellt genombrott och skifte i ditt liv.

9 i Mynt:Det här kortet symboliserar självständighet, pengar och lyx. Om du valde detta kort kanske du idag får uppleva en känsla av att du ”reder dig själv” på bästa sätt. Du fixar pengarna, kunskapen och strategin för att bygga upp ditt eget rike. Din trädgård och dina tillgångar blomstrar. På ett inre plan kan du känna dig i samklang med naturen och dig själv. Din förmåga att disciplinera dig, har lett dig till din siuation idag. Du mår bra och är nöjd över det du har åstadkommit.