ANNONS

Horoskop vecka 11, 2019

/

Planetaspekter under vecka 11, 2019.

Gratis PDF ”Astrologi och Lagen om Attraktion”

Come follow me in English on Instagram:

#helenabiehlastrologyandwebbiz

Planethändelser 11-17 mars, 2019

Vecka startar med lite av Mars/Neptunus-glittret från söndagen den 10 mars. Idéer svävar i luften och vi kan ta snabba kliv framåt. Om vi behöver investera pengar i vår idé kan en förmånsbidragare träda fram. Be om hjälp om du får chansen!

Hjälp från en höjdare!

Det är inte alltid man känner att en chef eller VIP-person ser det arbete man gör, men sedan plötsligt händer det! På onsdagen den 13 mars möts Solen och Pluto i en härlig sextil som antyder möjligheter och nyheter. En högt uppsatt person som hållit ögonen på ditt arbete, kan vilja hjälpa dig framåt. Kanske får du hjälp med kontakter eller en rekommendation.

Det är bara tacka och ta emot för sådant här kommer bara när man gjort sig värdig hjälpen!

Hurrarop och pengar!

Torsdagens härliga möte mellan Mars (energi, kraft och mod) och Saturnus (struktur och plan för att nå framgång samt gott rykte i sin arbetsbransch) möts i en trigon. Dina idéer, ju mer välgrundade och genomtänkta de är, ger dig lön för mödan.

Nyheter om inkomster eller ett nytt lukrativt projekt skapar ett lugn inför framtiden. Dina idéer möts med hurrarop och positiv bekräftelse. Härligt!

Hemligheter och lösningar dyker upp

På lördagen den 16 mars kan vi få svaret på en fundering som vi har haft. Nyhetsbäraren, Merkurius retrograd, kan bringa svar avseende en hemlighet eller frågetecken gällande något tillbaka i tiden. Något som vi inte lyckats knäcka då men som vi kan finna svaret på nu.

Merkurius retrograd befinner sig i Fiskarnas tecken och möter upp med Pluto (hemligheter, lögner och ”skuggiga ärenden”) i Stenbocken i en sextil. Om vi gör oss ansträngningen att leta, kommer vi att finna svar. Särskilt en ekonomisk fråga kan klarna.

Jag önskar er alla en härlig helg och kommande vecka!

Kramar

Helena

0
89

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00