Måndag och allt flyter, eller?

Merkurius retrograd och allt går lite långsammare.

God förmiddag kära läsare,

Jag har just suttit och betraktat min dator som lever ett helt eget liv. Först ville den inte starta. Sedan när eländet äntligen kickar igång så är allt liksom bara raderat på hemskärmen. Lite morrande från mig och mer kaffe i väntan på en forcerad omstart och, voilá, jag är här!

Ha, ha, så klassiskt för Merkurius retrograd! Och det har varit märkbart hela helgen. Kassasystemet på en av Skansens restauranger la av vid besöket i lördags (uppdrag: underhålla hungriga barn i en kö med 50 andra irriterade ungar och vuxna!), brev som kommer väldigt fel eller, som idag, datorer som krånglar.

Det är bara att gilla läget.

Vet ni vad jag tycker att det jobbigaste är?

Jag blir som en nedrans segstartad sengångar. Jag kommer mig inte för att göra saker. Och jag är en riktig ”görare” så jag blir vansinnigt frustrerad av det här.

Men, idag ska det ske! Jag ska ta mig samman och få iväg papper till revisorn, uppdatera och svara på mail som släpat efter och börja sätta tänderna i ett kommande projekt.

Jag har fått min powerwalk, uträttat alla familjära måsten och börjar likna en trevlig människa igen, he he.

Det finns hopp!

Vad gör ni och hur upplever ni retrograden?

Kramar

Helena

 1. Gemini skriver:

  Hej mitt bärbara modem krånglar och den bärbara datorn vägrar ladda över natten. Haveri med tekniska hjälpmedel med andra ord. Men det vänder nog snart.

 2. Hej från en skytt som hade en fantastisk februari månad – men i helgen klappade allt ihop totalt med strider på alla fronter och rejält bränd av flera. Aj aj aj. Hoppas det vänder snart för det här är hemskt…

 3. Lena skriver:

  Jag har inte märkt något, men både min mans och mammas kontokort slutade att fungera förra veckan. Vårt nya viasatabonnemang var inte ok, massa strul och det blev inte som de sagt…

 4. Emma skriver:

  Vet inte det där med retrograd. Jag tycker pollenallergi är det värsta.

 5. Mia skriver:

  Den är bedrövlig…det har krånglat o strulat sedan januari med papper.bank.affärer.missförstånd.internet..tja.med precis allt..o ja jag får kämpa för att få något gjort..är segare än kola i både huvud o kropp…låt mig vakna upp ur denna konstanta krångeltid…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..