Måndag och allt flyter, eller?

Merkurius retrograd och allt går lite långsammare.

God förmiddag kära läsare,

Jag har just suttit och betraktat min dator som lever ett helt eget liv. Först ville den inte starta. Sedan när eländet äntligen kickar igång så är allt liksom bara raderat på hemskärmen. Lite morrande från mig och mer kaffe i väntan på en forcerad omstart och, voilá, jag är här!

Ha, ha, så klassiskt för Merkurius retrograd! Och det har varit märkbart hela helgen. Kassasystemet på en av Skansens restauranger la av vid besöket i lördags (uppdrag: underhålla hungriga barn i en kö med 50 andra irriterade ungar och vuxna!), brev som kommer väldigt fel eller, som idag, datorer som krånglar.

Det är bara att gilla läget.

Vet ni vad jag tycker att det jobbigaste är?

Jag blir som en nedrans segstartad sengångar. Jag kommer mig inte för att göra saker. Och jag är en riktig ”görare” så jag blir vansinnigt frustrerad av det här.

Men, idag ska det ske! Jag ska ta mig samman och få iväg papper till revisorn, uppdatera och svara på mail som släpat efter och börja sätta tänderna i ett kommande projekt.

Jag har fått min powerwalk, uträttat alla familjära måsten och börjar likna en trevlig människa igen, he he.

Det finns hopp!

Vad gör ni och hur upplever ni retrograden?

Kramar

Helena

  1. Hej mitt bärbara modem krånglar och den bärbara datorn vägrar ladda över natten. Haveri med tekniska hjälpmedel med andra ord. Men det vänder nog snart.

  2. Hej från en skytt som hade en fantastisk februari månad – men i helgen klappade allt ihop totalt med strider på alla fronter och rejält bränd av flera. Aj aj aj. Hoppas det vänder snart för det här är hemskt…

  3. Jag har inte märkt något, men både min mans och mammas kontokort slutade att fungera förra veckan. Vårt nya viasatabonnemang var inte ok, massa strul och det blev inte som de sagt…

  4. Den är bedrövlig…det har krånglat o strulat sedan januari med papper.bank.affärer.missförstånd.internet..tja.med precis allt..o ja jag får kämpa för att få något gjort..är segare än kola i både huvud o kropp…låt mig vakna upp ur denna konstanta krångeltid…

  5. Jag är också känslig o lättsårad idag! Startade m en chattkonversation jag hade med en butik på nätet. Vi missförstod varann – iaf missförstod hon mej – så till den milda grad att jag gav upp o stängde ner!!”Orkade liksom inte få till det… Phuhh! Hoppas jag kan skratta åt det senare 😕

  6. Inga problem. Många är onödigt negativa o skyller på planeterna. Ta ansvar. Livet blir va man gör de till.

  7. Felaktiga hyresavier, felaktiga leveranser, och kaos i trafiken är bara några saker 😅 snurrigt värre och jag kan inte annat än att skratta åt erländet. 🙃😃

  8. Det är inte tekniken än som strular. Det är kommunikationen med andra som är känslig. Hela jag är känslig. Jag hade det så bra tills för någon vecka sedan. Nu är det dom bortblåst. Vilsen känsla
    /J-F

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..