Manifestera pengar- MASSOR AV PENGAR!

Attraktionslagen och magiska inkomster

Hej denna soliga dag!

Imorgon, onsdag, möts Solen med Pluto och det är ett ypperligt läge för att få stöd av en framgångsrik person eller annan person med makten i sin hand, såsom en myndighetsperson.

Men, det är också ett superläge för att gräva ned sig i temat money mindset. Och det är precis vad jag gör! Jag studerar det här temat på alla fronter just nu. Jag har gjort det i ett år snart men nu har det verkligen eskalerat för jag har börjat se fantastiska inkomstresultat.

För er som läser här regelbundet så har mitt liv förändrats rätt drastiskt sedan jag i höstas började agera i linje med mina ekonomiska önskningar. (Och ja, utan att agera, händer ingenting. INGET ALLS.)

Jag lusläser och följer allt och alla som jag kan hitta för att knäcka koden till att ”lätt och enkelt manifestera pengar”.

Den stora stötestenen (här tar det stopp för de flesta, redan innan manifestationsresan har börjat) är våra ekonomiska värderingar. Ofta har vi redan i tidig skolålder bestämt oss för vissa värderingar gällande pengar och vår förmåga att attrahera pengar. Väldigt många gånger är dessa värderingar, och alltså blockeringar, nedärvda.

Vi har hört saker som :

”Vår familj har inte råd med fler än en semester per år”.

”Din pappa var så klantig med pengar, att vi förlorade allt”

”Det är lätt att göra av med pengar men väldigt svårt att tjäna in dem”

Bla, bla, bla…

Känner du igen dig?

Den största anledningen till att jag inte har lyckats manifestera pengar på riktigt förrän det senaste halvåret är att jag inte insett var mina ekonomiska blockeringar finns. Hur min historia med pengar ser ut.

För det andra så har jag inte tidigare förstått flödet som måste uppstå mellan dessa tre delar:

-Den personliga expertisen (det kan vara allt från att vara en skicklig barnvakt, sångare, copywriter till yogalärare)

-Målen man sätter; önskebeloppet.

-Hur de två ovanstående går ihop: Hur kan man föra ut sin gåva till världen så att det belopp man önskar sig kommer in på bankkontot?

Pengar är inget mer än värde. Det värde man ger ut, kommer tillbaka till bankkontot. För att det ska lyckas gäller det att våga träda in i rollen som den expert man har inom sig. (Vi är alla bra på något!) och marknadsföra den sidan av oss genom att erbjuda våra tjänster, löneförhandla med en chef eller starta en ny resa inom arbetet.

Detta är så spännande!

Jag arbetar också med lagen om attraktion i kombination med nymånarnas kraft. Allt för att hitta rätt datum för det jag vill åstadkomma.

Den senaste halvårsprocessen mellan en nymåne i mitt ekonomiska hus och en fullmåne (avslut/målgång) i samma hus, visade på intäkter som jag aldrig hade vågat tro på under våren förra året.

För att lyckas med din egen manifestering:

Fundera över vad det är för funderingar som hindrar dig från att uppnå ditt ekonomiska mål. Är det en känsla av att du inte är värd pengarna? Att du inte är tillräckligt smart för att kunna tjäna pengarna? Den felaktiga tron på att du måste ha gått en akademisk utbildning för att kunna tjäna bra?

Lyssna på mig och upprepa:

”Jag är värd att tjäna alla pengar jag vill önskar mig”. Jag har lika stor tillgång till överflöd och pengar som alla andra. Det handlar bara om mitt mindset”.

Du är värd framgång, lycka och överflöd!

När du bestämmer dig för att vad det än är som du minns och hakat upp dig för gällande pengar, se det som att du kan bestämma dig för en annan uppfattning.

Kom ihåg, det som hände dig eller som du hörde, när det gäller pengar, bara kan få betydelse om du låter det ha en betydelse i ditt liv.

Du kan välja att ge dina minnen som orsakat en ekonomisk blockering en ny betydelse.

För mig personligen fick jag en av mina största ekonomiska blockeringar när jag gick i lågstadiet. Väldigt många av mina klasskamraters föräldrar var framgångsrika och levde liv i överflöd med bostäder, resor, kläder och restaurangbesök. Jag levde mitt i det där, inte på en dålig nivå, men inte alls i jämförelse med mina närmaste kompisars livsstil.

Det där formade sig till en uppfattning som jag var tvungen att gräva djupt i mina minnen för att hitta:

Tron på att jag alltid ”bara skulle vara Helena” bland alla andra framgångsrika personer. Att det var normalt för mig att röra mig i världen av de framgångsika och lyckade men att jag aldrig var den som skulle lyckas själv.

När jag hittade värdet som jag hade lagt till minnena från skolan på lågstadiet, hittade jag min ekonomiska blockering.

Som vuxen kan jag ställa mig utanför barnet Helenas uppfattning och känsla och säga:

Nonsens Helena, du kan göra, bli och lyckas med precis vad som helst!

Och det började jag göra för ett halvår sedan.

Idag, är jag på god väg att fördubbla min årsinkomst.

Du kan också göra detsamma!

Ha en fortsatt lycklig och kraftfull tisdag!

Kramar

Helena

 1. Elin skriver:

  Jag har följt din blogg en längre tid och jag uppskattar den väldigt mycket. Jag har aldrig tidigare kommenterat något blogginlägg på varesig din eller någon annans blogg men efter att ha läst detta inlägg känner jag att jag bara måste. Jag är likt dig, juristutbildad och intresserad av det mediala. Då ingen i min familj har varken jurist- eller universitetsutbildning kan jag väldigt ofta känna att jag inte ”passar in” i ”juristvärlden”. Jag oroar mig även mycket för pengar vilket jag tror blockerar ett positivt flöde. På grund av min oro spar jag väldigt mycket, så pass mycket att jag inte unnar mig själv någon belöning och inte riktigt ”lever i nuet”, vilket är tröttsamt och någon som jag skulle vilja ändra på. Förutom att jag har dessa blockeringar läste jag att Vågen (jag är våg) har Uranus i sitt 8:e hus (pengahuset) i 7 (!!) år framåt. Jag har förstått det som att Uranus i ett hus betyder svårigheter och utmaningar. Min fråga till dig är därför, är det helt kört för mig att komma ur mitt negativa tankemönster kring pengar nu när Uranus är i mitt 8:e hus? Tack för en bra blogg!

  1. Hej Elin!
   Vad spännande med en likasinnad :-)
   Vet du, jag tror att du har en väldigt bra chans att omprogrammera dina förväntningar och öka ekonomiskt flöde. Uranus är nytänkande och framförallt frihetsälskande. Med Uranus i denna placering får du en möjlighet att arbeta med ditt inre, kanske via lite okonventionella metoder såsom hypnos, lagen om attraktion eller NLP. Ja, du kan få hastiga förändringar gällande lån, bidrag, bonus och gåvor och arv men det fixar du!
   Tack för att du skrev och varmt lycka till!
   Helena

 2. Ann skriver:

  Heja, vilket härligt inlägg! Så kul att läsa om dina tankar och tips kring LoA – väldigt inspirerande. Jag tillämpar det mindset-et på ett nytt, fantastiskt jobb just nu för övrigt 😉

  Pengamässigt så började jag skifta fokus för cirka fem år sedan med målet att manifestera mer pengar och en bättre ekonomi. Bland annat genom att skriva affirmationer på ett papper varje gång jag betalar räkningar, månadsvis. Jag tackar för varje krona som jag har, för alla pengar som kommer in löpande och allt jag får. Det är en fin ritual som ger mig ordning och reda bland räkningarna jag betalar men också en stund för mig att tacka för allt jag faktiskt har ❤️
  När jag började med detta tjänade jag en månadslön runt 25k i månaden och nu har jag dubblat min månadsinkomst och även sparat till resor osv! Allt går, med rätt mindset.
  Hoppas på ännu mer om det ämnet i bloggen framöver, utöver dina kloka astrologitankar ☺️🌙✨
  Kram!

 3. Marie skriver:

  Hela livet har jag fått höra hur värdelös jag är. De i sin tur har triggat mig att bli ännu envisare och jag har lyckats bra. Den svenska avundsjukan gör folk elaka. Kan man ej se folk lyckas synd

 4. Anna skriver:

  TACK!! Älskar ditt inlägg.
  Motto ”Because you’re worth it!”
  När vi ser o bryter våra mönster kommer vi till nästa steg.

 5. Amanda skriver:

  Bästa Helena
  Tack för att du delar med dig av din klokskap.
  Känner så igen mig i det du skriver. Inser att bag har flera olika ekonomiska blockeringar.
  Nu när Uranus har flyttat ut ur mitt inkomsthus (det har varit 7 stormiga år) känner jag så starkt att det är en helt ny ekonomisk tid som är kommen 🙏🏻
  Blir till att arbeta med blockeringarna de närmaste ❤️ Tack för att du är du!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..