ANNONS

Insikterna som väntar oss i dagarna

/

Pluto aktiveras av både Solen och Merkurius

Gårdagens inlägg Manifestera pengar- MASSOR AV PENGAR fick er att kommentera och dela med er av tankar och upplevelser. (Jag kommer dela med mig mer av mina insikter om attraktionslagen och money mindset framöver!)

Så kul!

Det är en känsla av viktiga insikter och vändpunkter på gång i luften. Solen i Fiskarna ger oss summeringsläge och Pluto bjuder för det mesta på aha-insikter: Hur man kan vända smärta till tillgångar och hur man faktiskt blir stärkt av det jobbiga man gått igenom.

Alla former av rädslor, begär, svårighet, hemligheter och lögner men också kontakten med personer som styr över pengar, jobb och tillstånd samt bank/finansmänniskor får en skjuts av att Merkurius och Solen befinner sig i en sextil till Pluto.

Med en backande Merkurius kan något från tidigare avseende dessa ämnen, poppa upp.

Se det som en chans att reda ut och rensa innan ni sedan, efter den 28 mars kan gå vidare framåt.

Till helgen kan vi göra särskilt spännande, insiktsfulla upptäckter. En otrohet, eller hemlig affär kan komma upp till ytan. Ekonomiskt trassel från tidigare kan identifieras för att sedan kunna åtgärdas. Ett beroende till mat, sex, shopping eller en fobi kan dyka upp igen. Ett ämne som tidigare varit intressant att studera, kan bli aktuellt i en kurs eller kortare utbildning.

Håll er öppna för det som kommer och tacka för insikterna de för med sig.

Vi har full fart i Blogg Boss-gruppen på Facebook och kursdeltagarna börjar bli riktigt slipade i detta med att blogga! För er som missade chansen att vara med i den första omgången så kommer en ny kursperiod senare i år.

Nu ska jag dyka in i horoskop och förbereda en video för ett kommande projekt.

Jag önskar er en fortsatt härlig onsdag!

Kramar

Helena

2
39

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00