ANNONS

Fredagstarot 15 mars 2019

/

Tarot- välj ett kort!

fre 15 mars 2019

Hej!

Då var det fredag igen och dags för tarot-kort!

Ni vet hur man gör- välj ett kort och scrolla ned för betydelsen.

Glad fredag till er alla!

Kramar

Helena

fredag 15 mars 2019

Från vänster

1.Knekt i Stavar

Knekten är oerhört målinriktad, full av passion, kreativitet och rörelse. Något i ditt liv kan ta en enorm fart när du hastigt och oväntat får nyheter. Om du har valt det här kortet kan en flytt/förändringar i boendet eller ett byte av arbete bli aktuellt nu. Du går från idé till handling för att uppfylla en önskan som du brinner starkt för. Kortet råder dig att ge dig av på vad som kan kännas som ett äventyr men också att försöka tänka realistiskt mitt i all upphetsning! Du klarar det!

2.Tornet

Tornet på kortet har byggts på en skakig grund. Det gör det svagt för de blixtrar som slår ned. Det rämnar, snabbt och oväntat. Om du har dragit det här kortet kan en hastig och oväntad förändring vänta dig. Du kan få ett meddelande eller ett besked som chockar dig. En förändring i ditt kärleksliv, på ditt arbete eller i ditt boende kan ta dig på sängen. Kanske hade du precis kommit till ro med en uppfattning om ”att allt var lugnt nu”. Enligt kortet kan du ha lurat dig själv en aning och nu kommer sanningen fram. Har du byggt ett luftslott? Du kan känna dig tvivlande och undra vilket ben du ska stå på i denna tumult. Meningen med situationen är att du ska kunna bygga upp en verklighet som är välgrundad och trygg för dig. På riktigt. Något som står pall för blixtar och tuffa tider. På det sättet är kortet hoppfullt. Efter regn väntar solsken. Du dirigieras om till något som är bättre för dig. Acceptera ditt nederlag eller förlust, ta dig dig att sörja och känna smärtan, och fokusera sedan på att göra en nystart som ger dig den stabilitet du söker.

3. Fyra i Bägare

Likt mannen på kortet befinner du dig i en lugn, meditativ tid i livet då du visserligen får inbjudningar och erbjudande, men ändå tackar du nej. Inget slår den härliga känsla du har, bara med dig själv. Nu ska du hellre fokusera på dig och vad du behöver attrahera för att det ska befinna sig helt i linje med dina känslor och inre liv. När du tackar nej till något är det för att du vet att det väntar dig något ännu bättre längre fram. Lita till dig själv och ditt inre idag.

5
46

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00