Horoskop vecka 12, 2019

Planetaspekter vecka 12, 2019. Inlägget innehåller reklam.

Gratis guide- Astrologi och Lagen om Attraktion

Dröm på!

På måndagen möts Merkurius retrograd med Mars. Merkurius backar i fantasifulla Fiskarnas tecken. Att planeten backar antyder att en idé eller vision eller dröm, från tidigare, kan dyka upp igen. Och det kan gå fort! Merkurius retrograds kontakt med aktive Mars är det som gör att det kan kännas som att det finns så mycket kraft eller aktivitet kring en framtidsdröm.

För att få upp energin ännu mer så dela gärna dina önskningar eller målsättningar med en vän eller kärlekspartner.

Gott Nytt Astrologiskt Nyår!

På onsdagen är det vårdagjämning och astrologiskt nyår. Solen flyttar då in i Väduren. Det första tecknet i zodiaken. En ny årscykel tar sin början. Väduren är kvick och agerar. Vi kommer alla märka av denna energihöjning, gällande olika delar av våra liv, beroende på var Solen rör sig.

Fullmåne i relationernas tecken

Torsdagens fullmåne äger rum i Vågen, grad 0.  Jag gillar den här fullmånen! Mars befinner sig i en fin aspekt till fullmånen, vilket ger kraft och möjligheter. Vågens styrarplanet, Venus, befinner sig dessutom i en vacker sextil till Jupiter. Kärlek, affärssamarbeten och chansen att utforska en möjlighet att anlita en företrädare (såsom advokat, agent eller annan rådgivare) strålar.

Kom ihåg att Merkurius backar till och med den 28 mars och att det klokaste vi kan göra är att överväga möjligheterna och sedan ta officiella kliv framåt i början av april.

Med Venus och Jupiter i en så härlig aspekt är det en strålande dag för att njuta av Venus alla favoritämnen: la dolce vita, shopping, heminredning, konst, SPA-besök men också att fokusera på att skapa harmoniska, nära relationer. Att ge och ta på ett rättvist sätt.

Mars och Venus i en kvadratur kan ställa en kärleksrelation på sin spets. Det är både sexigt och lite ur-synk på ett klurigt sätt. Flirtar du med någon som bara vill ha sängkammarlivet med dig, eller finns det potential för en seriös relation?

Den här fullmånen ger dig svaret!

Dyk in i Alices värld…

Veckan avslutas med ett möte mellan Merkurius retrograd och Neptunus. De möts i en konjunktion i Fiskarnas tecken på grad 17. Som alltid med Neptunus och Fiskarna är det väldigt fantasifullt. Ingen kan måla verkligheten i så vackra färger som Fiskarna… och sedan tappa greppet om gränsen mellan var verkligheten slutar och fantasin börjar…

Söndagens planetmöte lämpar sig väl för att utforska din egen kreativitet eller fantasiförmåg men rimmar illa med att ta krafttag gällande något som kräver struktur och ordning och reda. Undvik ekonomiska beslut då du riskerar att inte se hela bilden eller skapa fantasikalkyler.

Jag önskar er alla en underbar vecka!

Kramar

Helena

Bloggkärlek- Tack, tack, tack!

”Mamma och jag”- t-shirt från Gina Tricot

Mini-faux, Gina Tricot, Faux-Mamma

 1. Isa skriver:

  Kan man boka en tid nu, om vård utomlands som man sen åker på i april?
  Nästa sak jag undrar, om man haft kontakt med nån sen i aug men ses nu som först under retrograden, vad gäller som att inleda en ny relation? (Fullmånen i vågen kanske ger en extra skjuts, då dessutom den ena har flera personliga planeter i vågen o även den andra parten🙂)

  1. Hej Isa,
   Jag hade väntat om jag kunde. Men nöden har ingen lag så om du bokar så kan du lägga in lite extra tid för förändringar i schemat eller liknande.
   Jag tror absolut att det kan leda till en förändring i relationsstatus vid denna fullmåne. Ett beslut!

   Lycka till!
   Helena

   1. Isa skriver:

    Tack snälla för svar! Väntar tills april, med att boka en tid. Verkar som Merkurius segat ner kontakten avsevärt, så rider ut den vågen.
    Ska bli spännande att se vad fullmånen bär med sig i relationer. Tyckte det Debra skrev på sin insta, om att gå tillbaka o se på relationsmönster i tidigare relationer. Nyttigt o lärorikt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..