ANNONS

Horoskop 18-24 mars, 2019

/

Horoskop för alla stjärntecken vecka 12, 2019. Inlägget innehåller reklam.

Gratis guide: Astrologi och Lagen om Attraktion

Väduren 21/3- 20/4

Solen flyttar in i ditt eget tecken på onsdagen och det kommer kännas som en vitaminenjektion av energi. En relation kommer hamna i fokus på torsdagen. Ett frieri eller ett möte med en ny person är mycket möjligt. Ett affärssamarbete kan också bli aktuellt. Samla in fakta och ta ett beslut i början av april. Ett kul möte med vänner eller en resa ger dig kul känslor i helgen. Ut ha njut av härliga samtal och nya möten!

Oxen 21/4-21/5

Du är mer frihetstörstande än någonsin. Du har spanar efter möjligheter att göra om ditt liv, på dina villkor. Du kommer förändra enormt mycket i ditt liv under kommande sju år. På onsdagen startar en introspektiv månad. Fokusera på dig och ditt inre. En läkeprocess eller en transformationstid då du släpper det förgångna väntar dig. På torsdagen avslutar du ett viktigt projekt på jobbet, alternativt når du i mål med en hälsoplan som du lagt mycket tid på det senaste halvåret. På fredagen kan du få in en härlig summa pengar på ditt bankkonto.

Tvillingarna 22/5-21/6

Gamla kontakter, personer och situationer eller till och med idéer du hade, kan ha dykt upp under de senaste veckorna. Så även denna vecka. På onsdagen börjar Solen lysa upp ditt mingliga elfte hus. Ett intressant samarbete kan komma på tal under kommande veckor. Eller en kul träff med likasinnade i en klubb eller organisation.  En kärleksfråga ställs på sin spets på torsdagen. Om du har gått på date med någon ny, kan detta bli dagen då du bestämmer dig för att satsa fullt ut. Om du är singel kan en ny person komma in i ditt liv +/- 4 dagar från fullmånen. Helgen är perfekt för att planera en resa, eller ge dig iväg på en resa. Platsen skulle troligen ha en känsla av lyx och ”världsvanhet”. Jag tänker Paris, Milano, Franska Rivieran eller New York…

Kräftan 22/6-23/7

Det är nog full fart för dig över nätet just nu, eller i kontakten med personer inom en klubb eller nätverk som du tillhör. Ämnet digitala produkter eller onlinejobb kan också vara anledningen till att du har extra koll på din mobil just nu. På onsdagen flyttar Solen in i ditt karriärhus. Nu är du redo att planera framåt! Ta officiella kliv efter den 28 mars. På torsdagen väntar ett viktigt beslut gällande ditt hem och/eller ditt familjeliv. En familjetillställning eller firande kan vara anledningen. Eller ett beslut att köpa nya möbler eller renovera där hemma.

Lejonet 24/7-23/8

Du har Mars i ditt karriärhus och du kan känna det som att du verkligen är uppe och rör dig i toppen av din bransch nu. Kontakter med framgångsrika personer, experter eller stora företag kan ha öppnat möjligheter för dig under de senaste veckorna. Respekten för dig in din bransch ökar snabbt! Fortsätt satsa högt! På torsdagen och fredagen kan du få ännu mer bekfräftelse i jobbet. Du kan bli ombedd att leda ett kreativt projekt eller ge dig en chans att använda din egen passion på ett lukrativt sätt. En kurs eller föreläsning kan dyka upp. Kanske är det du som blir ombedd att ställa dig upp och lära ut dina kunskaper. Pengarna eller ersättningen du erbjuds lär glädja dig!

Jungfrun 24/8-23/9

Solen flyttar in i ditt åttonde hus på onsdagen. Dags att syna pengar som du delar med någon annan. Denne annan kan vara en kärlekspartner men även en bankman som väntar på ”rätt papper” från dig för att kunna bevilja dig ett lån. Har du bett om en löneökning? Eller satt som mål att förbättra din ekonomi? På torsdagen kan du se resutat. Du kan framgångsrikt få en ny klient, höja dina priser eller få ett positivt lönebesked av företaget som du arbetar för. Även på fredagen kan nyheter om pengar som är på väg till dig, höja stämningen den här veckan.

Vågen 24/9-23/10

Mars ser till att pengar som du behöver betala eller låna, ökar. Utgifterna kan göra dig matt men du har inget annat val än att försöka hänga med svängarna. Och minnas att det väntar dig bättre tider framöver. På torsdagen kan du se ana en lättnad. Ett personligen viktigt beslut eller steg, når sin fullbordan i samband med torsdagen. Om du har en viktig presentation eller ska du försöka boka in den på fredagen. Venus och Jupiter ger dig extra stöd och tur den dagen. Helgen ger dig chansen att mingla och njuta med vänner och bekanta. En resa till utlandet eller i Sverige, där du får möta vänner från utlandet, är indikerat.

Skorpionen 24/10-22/11

På torsdagen kan en hemlighet dyka upp. Något som någon annan kanske inte ville att du skulle veta om, kan komma till din kännedom i månljuset. Det är alternativt möjligt att ett projekt som du har arbetat på i enskildhet är redo att visas för världen. På fredagen får du väldigt goda ekonomiska nyheter. Det du hör kan ge dig en chans att följa en dröm du har haft om ditt boende eller gällande ditt familjeliv. Håll en fest till helgen! Blanda familj och vänner och njut av den magiska känslan som kommer hänga i luften!

Skytten 23/11-22/12

Det väntar dig en rolig och flirtig månad från och med onsdagen. En härlig inbjudan till en tillställning med en blandning av vänner och nya bekanta dyker upp på torsdagen. Gå! Du kommer få chansen att lära känna nya, intressanta personer och harmonin i luften kommer vara märkbar! På fredagen möts din styrare Jupiter och vackra Venus. Det är en perfekt dag för att ta ett viktigt beslut gällande något som du verkligen känner personligen starkt för. Gå på en date eller satsa på den där utbildningen du drömt om eller börja planera för hur du ska nå nästa inkomstmål. En resa eller en enormt social helg väntar dig efter de goda nyheterna!

Stenbocken 23/12-20/1

Den här veckan sätter din karriär och ditt rykte i din bransch på kartan! I samband med fullmånen, som du kan känna av +/- 4 dagar från torsdagen, får du nyheter om en befordran, ett nytt prestigefyllt projekt eller chansen att etablera dig som en av de mest framstående inom ditt område.  Nyheterna kring inkomster ger mig känslan att du kan få en ökad lön eller mycket förmånligt bonus-paket om du accepterar ett nytt arbete. Fredagen kan bli din favorit dag i den här veckan. Möjligen den bästa dagen under hela mars för din del!

Vattumannen 21/1-18/2

Venus forsätter att ge dig glamour och skönhet i ditt liv. Och kärlek! När du promenerar nedför gatan kan fler än en person kika efter dig. Du har helt enkelt DET just nu! På onsdagen flyttar Solen in i ditt tredje hus och det väntar dig en hektisk månad med mycket mail, samtal och konversationer. Kanske har du ett kontrakt att signera under den kommande månaden. Vänta då tills efter den 28 mars. På torsdagen kan planer eller nyheter om en utlandsresa dyka upp. Ta chansen för aspekterna säger att du får en härlig, lyxig upplevelse! Nyheter om en ansökan till universitet, ett publishingprojekt eller besked i en juridisk fråga kan också vara det som får dig att dra på smilbanden.

Fiskarna 19/2-20/3

Med Solen i ditt inkomsthus från och med onsdagen och en månad framöver så väntar mycket händelser kring din budget. Nyheter om pengar, bonus, skatter, arv eller gåvor dyker upp i samband med fullmånen på torsdagen. Venus och Jupiter, de båda turplaneterna, befinner sig i en mycket lyckosam aspekt vilket antyder att du får goda nyheter gällande dina pengar. Kanske hade du förberett dig på kvarskatt men inser att du faktiskt får tillbaka på skatteåterbäringen. Eller att en låneansökan blivit godkänd. På fredagen kan du få nyheter om din karriär. Din expertis är uppskattad och du kan få ett erbjudande om att skriva en artikel eller vara med i en radiosändning för att dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper. Jag tror att du kommer älska den här veckan!

Bloggkärlek- Tack, tack, tack!

Kjol och smock-topp från Gina Tricot

Annie satin skirt

9
40

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00