ANNONS

Fredagstarot 22 mars 2019

/

Tarot- välj ett kort för dagen!

Då var det fredag igen! Ni kan det här nu tror jag ;-)

fred 22 mars 2019

Välj ett kort med magkänslan/intuitionen och scrolla sedan ned för betydelsen.

fre 22 mars 2019

Från vänster:

7 i Mynt:

Du har skapat något av din förmåga och din talang. Likt mannen på bilden så kan du vila dig en aning och se frukterna av ditt arbete. Det är också en god tid för att se över hur du arbetar. Är det för mycket jobb och fokus på att prestera och nå dina materiella mål? Finns det ett bättre, mer effektivt sätt att nå goda, eller bättre, resultat, utan att slita så hårt? Kortet uppmanar dig att se över hur du bäst använder din energi i framtiden och uppmanar dig att ta ett steg tillbaka för att få en övergripande bild av hur du arbetar. Om du har arbetat hårt mot ett mål under de senaste månaderna, säger kortet att du snart kommer nå i mål på ett sätt som känns lyckat för dig. En ekonomisk bonus, extra intäkt eller mer på lönekontot kan bli resultatet. Låt dig inte frustreras för att det inte skett så snabbt som du först trodde. Kanske var din tidskalkyl inte helt förankrad i verkligheten.

Magikern:

Du är magisk idag! Du har allt du behöver för att lyckas med det du företar dig. Din förmåga att manifestera, som en riktig magiker, är stark. Idag ska du agera avseende en idé eller ett förslag som nyligen har kommit till dig. Magikern säger att du har alla kvaliteter av mod, kunskap och styrka för att lyckas. Påminn dig om exakt VAD det är du vill ha och vad du har för drivkraft för att åstadkomma det. Ju starkare anledning du har för att arbeta mot ditt mål, desto bättre och snabbare kommer det att gå. VAD är din största motivation för att lyckas?

Kungen av Mynt:

Kungen har fokuserat på att skapa det materiella överflöd som omger honom på kortet. Nu njuter han av allt han har och visar gärna upp det för andra. Om du drogs till kortet betyder det att du besitter samma kraft som kungen av mynt, att förmågan att skapa ekonomisk och materiell trygghet finns inom dig. Du är påhittig och arbetar hårt för att nå ditt mål. Idag kan du får en chans att skapa något av en idé som du har haft hittills. Den lovar god förtjänst. Ett projekt eller satsning som du har gjort, kan likaså nå en avgörande punkt eller gå i mål på ett tillfredsställande sätt. Om du önskar dig mer på kontot och överflöd i livet uppmuntras du att arbeta hårt, disciplinerat och strukturerat. Det finns inga genvägar till framgång. Du måste gå igenom eldprovet där du visar att du är beredd att lägga manken till och göra det tuffa jobbet innan belöningarna kommer.

1
63

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00