ANNONS

Horoskop vecka 13, 2019

/

Planetaspekter den 25-31 mars, 2019. Inlägget innehåller reklamlänkar.

Dags för nytt kärlekshoroskop!

På tisdagen den 26 mars flyttar Venus in i Fiskarnas tecken. Det bådar gott för Fiskarna som får känna av Venus fina, harmoniska känsla. Man brukar må toppen när Venus besöker ens soltecken och/eller första hus. Kärlekslivet brukar kännas som om en magisk trollstav svingats över en. En pirrig, nyförälskad känsla för singlar. Och en stabil och härlig energi för stadgade Fiskar.

Vi andra påverkas naturligtvis också av att Venus besöker Fiskarnas tecken. Vi kommer alla märka av att kärlekslivet blir mer omtänksamt och med möjligheter att läka gamla sår.

På tisdag publicerar jag mitt kärlekshoroskop för hur stjärntecknen påverkas under tiden som Venus befinner sig i Fiskarnas tecken, den 26 mars- 20 april.

Härliga kärleksvibbar!

Redan på onsdagen den 27 mars får vi en härlig kärleksdag. Venus kommer då befinna sig i sextil till Uranus. Detta är veckans mest romantiska dag! Och otippade dag!

Med Uranus kommer goda, oväntade händelser i kärleks- och sällskapsliv. Var redo för något underbart väntar!

Merkurius vänder ÄNTLIGEN framåt!

På torsdagen den 28 mars händer äntligen det som många av oss väntat på: Merkurius vänder framåt efter att ha befunnit sig retrograd sedan den 5 mars.

Merkurius befinner sig på grad 16 i Fiskarnas tecken när Merkurius börjar få upp farten igen. När Merkurius började backa befann sig planeten på grad 29 i Fiskarna.

Tiden sedan den 5 mars har gett en chans till återblick och korrigering. Jag vet inte hur många olika varianter av kommunikationsprojekt som jag har sett över, tänk om och sedan testat från nya synvinklar. Jag har bara bett för att torsdagen skulle komma lite snabbare!

Och nu händer det äntligen!

April kommer ge oss grönt ljus för att agera på nytt. Redan i den första veckan av april väntar oss en igångstartande nymåne i aktive initiativtagarens, Väduren, tecken. Det bör tillfredsställa alla som bara stått och hoppat på startlinjen! :-)

Kommunikationsprojekt, kurser/undervisning, sociala medier, kortare resor, kontrakt och handskakningar-i april KÖR vi!

Rocka alla dina förmågor att ta del av och/eller dela med dig av information! Bland annat…

Veckans sista planethändelse är att Mars flyttar in i Tvillingarnas tecken på söndagen den 31 mars. Och, det är ju perfekt! Ni som läser här regelbundet vet att Merkurius styr över Tvillingarna (och Jungfrun). Med Mars i snabbtänkta Tvillingarnas så kommer många lägga en extra hand vid sina sociala konton och kontakten med syskon och vänner lär intensifieras. Tvillingarna är intellektuella och har ofta en mängd idéer. De är bokmalar och suger åt sig information i stil med Skyttarna.

I april får vi, för första gången på två år, en superdos av kraft kring Tvillingarnas ämnen.

Vad tänker du satsa på?

En ny blogg eller annat kommunikationsprojekt? En hemsida?

En kortare resa, kanske för att träffa eller tillbringa tid med ett syskon, granne eller bästa vän?

Utbilda dig eller läsa in dig på nya rön och fakta?

Satsa på ett arbete med fokus på PR, försäljning eller reklam?

Något kontrakt som väntar på underskrift?

Förbered er på mängder av ny information och en väldigt social, kul tid!

Mars stannar i Tvillingarnas tecken till och med den 16 maj. Använd tiden till att fokusera på de ämnen jag listade ovan.

Jag önskar er alla en underbar kommande vecka!

Kramar

Helena

Bloggkärlek- Tack, tack, tack!

Massor av fina sommarfyndpriser på Afound. Ja, jag vill ha sommar nu!

Bikini från Afound

Wilde Bikini White - #N/A

Kjol från Afound

Speed Isabel Skirt Blue - A short skirt in woven quality with printed pattern. The dress has a wide waist band in the waist.

Skor, Afound

Wayfarer Mule - White -

3
61

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00