ANNONS

Horoskop 25-31 mars, 2019

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 13, 2019. Inlägget innehåller reklamlänkar.

Väduren 21/3- 20/4

Du får en kul överraskning i kärlek eller pengar på onsdagen. Hej-då, det förflutna! -Efter att Merkurius backat i ditt tolfte hus sedan början av mars har du haft ”städperiod” i ditt liv. Från och med torsdagen är det framåt och uppåt som gäller. Med Mars i ditt tredje hus från och med söndagen kommer april bjuda dig på mer intensiv kontakt med vänner och fler än en resa inom bil/tåg/buss-avstånd i landet. Det kommer bli en kul månad!

Oxen 21/4-21/5

Så mycket fart det har varit i ditt liv i mars! Nya initiativ kan ha präglat dina samtal och tankar och från och med torsdagen tar du nya, modiga kliv. På onsdagen kan ett samarbete eller kul event med likasinnade komma på tal. Ditt inkomsthus får besök av energiske Mars från och med söndagen. Använd april till att ha ett lönesamtal med din chef eller se över dina priser, om du är egenföretagare. Mer pengar väntar!

Tvillingarna 22/5-21/6

Nyheter om en ny karriärväg eller befordran kan dyka upp på onsdagen. Kanske får du höra talas om det en aning i det dolda. För att det inte är redo att göras officiellt ännu. Din styrare går framåt på torsdagen och plötligt har du siktet helt KLART inställt på vad du vill. Med Mars i ditt eget tecken från och med söndagen och under kommande 6 veckor så kommer du rocka när det gäller att få din vilja igenom och ta nya steg i livet. Det var två år sedan du hade sådan enorm kraft att genomföra det du drömmer om!

Kräftan 22/6-23/7

Utlandet och stora drömmar och ideal för ditt liv, kommer inspirera dig enormt under april. På onsdagen kan en onlinechans eller en bekant uppmärksamma dig på något som får dig att hoppa av förtjusning. En hälsofråga som kan handla om återhämtning och att släppa det förgångna, ger dig en känsla av att vara avklarad. På torsdagen är du redo att tuffa på framåt istället för att tänka på det som har varit. Kanske sätter du fart med ett kommuikationsprojekt såsom en kurs eller att starta en blogg eller skriva en bok.

Lejonet 24/7-23/8

Ditt kärleksliv blir rykande hett, passionerat och, faktiskt, präglat av lite hemlighetsfullhet. En superattraktion kan blomma upp i mars/april. Du tycks redo att säga ja till chansen! På onsdagen kan både en karriärfråga och en kärlekshändelse få det att pirra till i magen. En otippad kontakt med någon från ditt förflutna kan vara anledningen. Någon som gjort sig ett namn och etablerat sig som en av de framgångsrika kan bli din nya flirt! Din ekonomi går framåt från och med torsdagen. Så skönt efter tre veckor av ”planerande”. En ny idé eller ett samarbete, som möjligen hyllar ”att lämna ekorrhjulet”-tanken dyker upp från och med söndagen och under april. Fånga dagen!

Jungfrun 24/8-23/9

Vackra Venus sveper in i ditt kärlekshus på tisdagen och ger dig en härlig avslutning på mars. Under kommande veckor kommer du som stadgad märka av en större harmoni i relationen. Är du singel, ska du spana lite extra. En kärlekspartner, såsom du drömt om, kan stå för dörren. Se bara vad som sker på onsdagen! En person med anknytning till utlandet kan överraska dig! Om du känt dig oklar över din livsriktning de senaste veckorna så kommer tiden från och med torsdagen ge dig en känsla av fokus och beslutsamhet. Du kommer veta vad du vill ha i livet. Från och med söndagen och under hela april väntar dig massor av händelser i karriären eller gällande din livsstruktur. Det var två år sedan så mycket hände på denna front- agera i enlighet med dina långsiktiga mål och ambitioner!

Vågen 24/9-23/10

Din styrare flyttar in i ditt sjätte hus på tisdagen. En arbetskollega kan bli mer än en kollega och träningsrundan kan bjuda på flirtiga blickar och intressanta möten! Onsdagen ger dig en väldigt sexig dag- helt oväntat härligt! Om du har haft tankar på en resa eller en utbildning kommer tiden efter torsdagen ge dig en chans att ta aktiva steg i den riktningen. Tiden 31 mars- 16 maj kommer ge dig flera chanser att sätta dig på ett internationellt flyg.

Skorpionen 24/10-22/11

Hur härlig kan inte den sista veckan i mars bli för ditt kärleksliv? Superhärlig! Med kärleksplaneten i ditt flirtiga, nöjesfyllda hus så kommer kul konserter, fester och kärleksvibbar att höja glädjekänslan i ditt liv rejält! Anledning till att kul kan också vara att en kreativ skapelse, bok, målning, uppträdande,dans, fotografering, ge dig massor av kul händelser. Ett samarbete kan ge dig en chans på onsdagen. Eller en flirt visa sig kännas rätt. Kommunikation och svar som du väntat på, gällande både kreativitet och kärlek, kommer äntligen in i sms och samtal- från och med torsdagen! April kommer bli het för kärlekslivet och samtal om bonus, kommission och sammanslagning av din ekonomi med en kärlekspartners kudos kan bli aktuellt.

Skytten 23/11-22/12

Onsdagen ger dig oväntat positiva nyheter både i kärlek och arbete. En ny plattform eller app kan göra att ditt jobb tar snabba steg framåt. Ett samarbete kan också komma på tal. Ditt kärleksliv kommer ge dig massor av fart och fläkt från och med söndagen. Med Mars i ditt hus för seriös kärlek så kan en ny partner vara på intågande. Hint det kan vara någon du känt i din barndom/ungdom eller person som din familj introducerar dig till. Om du är stadgad kan en förlovning eller giftermål eller annan seriös satsning som binder er samman än mer, dominera din kommande månad. April är verkligen är underbar kärleksmånad för dig.

Stenbocken 23/12-20/1

Fliritiga sms med en ny kärlek kan börja trilla in i veckan. Reseplaner och weekendhotell kan få dig och en stadgad partner att surfa och klicka på ”boka”-knappen. På onsdagen kan en fest eller inbjudan dyka upp oväntat. Du kan också, alternativt, få en chans att satsa på en dröm som du verkligen brinner för. Om du har kämpat med ett kommunikationsprojekt, en trasslande dator, telefon eller platta, eller mängder av missförstånd, så kommer allt att reda ut sig från och med torsdagen. Från och med söndagen och under hela april får du en chans att börja ett nytt arbete eller landa mängder av nya klienter och uppdrag. Det blir mycket att göra i april så prioritera att återhämta dig genom att träna och äta hälsosamt.

Vattumannen 21/1-18/2

Mer lyx till dig! Med Venus i ditt inkomsthus så kommer du kanske snegla lite extra på fina väskor eller klädesplagg. Är det våren som gör sig påmind och därmed sommargarderoben? Nyheter om en bostadsaffär eller från din familj tycks sammankopplad med goda ekonomiska nyheter på onsdagen. Snabbt och oväntat sker det! Efter tre sega veckor när det gäller tankar kring ägande och pengar så kommer torsdagen och ger dig klartecken framåt. Ett kontrakt för en försäljning eller nytt arbete/uppdrag kan hamna på ditt bord under de sista dagarna av mars.Tips: signera i början av april. I april kommer du roa dig och njuta mer än vanligt. Teaterbesök, snygga kläder, glädje i möten med likasinnade och lyxshopping- Det kommer bli en riktigt härlig start på våren och sommaren i år!

Fiskarna 19/2-20/3

På tisdagen flyttar vackra Venus in i ditt eget tecken och du kommer få en härlig avslutning på mars månad SAMT en mycket fin april. Om du är singel så kan den här tiden betyda att du möter någon som känns som en riktig själsfrände. Någon som du faller pladask för. Om du lever i en relation kommer ni att unna er mer roliga saker tillsammans. Värdefull tid tillsammans som ger er harmoni och stärker era band till varandra. Mycket socialt liv och massor av goda vibbar! Redan på onsdagen kan en kul träff eller inbjudan ge dig en extra kick i livet!  Om du har känt att de senaste veckorna varit lite som att vara tvungen att ta några steg tillbaka så kommer tiden från och med torsdagen ge dig en motsatt känsla: nu förändras livet till det bättre och du avancerar framåt. Nyheter och händelser kring ditt hem eller gällande din närmaste familj väntar dig i april månad. Ska någon i familjen flytta? Eller är det du som funderar på att göra det?

Bloggkärlek- tack, tack, tack!

Ränder!

Randig bikinitopp med bikinitrosa,Lindex

Triangel bikini-bh Blå

Randig klänning, Lindex

Randig klänning med bälte Vit

3
41

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00