Summerar retroperioden

Snart är det dags för framåtrörelse!

Kära läsare,

Nu är det inte många dagar kvar tills Merkurius vänder framåt. (På torsdag smäller det!) Jag är så glad att jag gör en liten dans här på min matta!

Under mars har jag arbetat med Blogg Boss-deltagarna och inser nu att kursen snart kommit till sin ända. I alla fall när det gäller mitt aktiva deltagande. Den 2 april har gruppen varit igång i över 6 veckor. Deltagarna har kommit från olika håll, med olika intressen och bloggplaner inom områden såsom medialitet, viner, astrologi, skrivande,personlig utveckling och vägledning har fått en puff framåt.

Det är superkul att få närmare kontakt med läsare som vill bli bloggare! Det ligger ju så i linje med det heta temat ”att hoppa av ekorrhjulet”.

För egen del har jag även arbetat med några tankar kring en ny plattform för min onlinebusiness och det har varit en kämpig period med en kommunikationsplanet som backar. Min väninna, och närmaste sparringpartner när det gäller digitala produkter och onlinejobb , Tone, har fått höra om en ny idé vid varje samtal! Till slut har jag bara skrattat också.

Det är Merkurius retrograd! Snart klarnar det!

Nu, peppar, peppar, tror jag att jag har fått upp ett spår och kanske blir det just det som jag kommer fokusera på från och med torsdagen.

Likaså gott att jag inte säger för mycket, för tidigt dock…

Vad tänker ni ta tag i när Merkurius vänder framåt?

Ha en fortsatt underbar måndag!

Kramar

Helena

 1. Jill skriver:

  Jag har kavlat upp ärmarna, envist som den oxe jag är, betat av men ahhh trögt och segt… så jag ser fram emot lättheten som kommer snart 😊👍🏻 Men jag gillar utmaningen i ordspråket ”endast i motvind lyfter en drake” Utmaningar är bra och får en att tänka till och om. Kanske välja annan väg eller fortsätta framåt med pyttesteg?😇

 2. Lena skriver:

  Här flyter allt på som det ska, har fått ett par positiva besked de senaste dagarna.

 3. Anika skriver:

  ALLT!! Som entreprenör måste man ju hålla i alla trådar! Åh, retrograd har jag svårt att hantera, så vad glad jag blir att det släpper på torsdag!

 4. Nina skriver:

  Jag tänker: hurra! Har aldrig varit med om så mycket krångel. Blev dubbelt taxerad hos skatteverket vilket resulterade i 68800 i restskatt! har ordnat till sig nu dock. Leveranser som blivit inbokade till fel mottagare och hamnat på villovägar. Datorer som bara stänger av sig. Mobiltelefon som dör. Missförstånd i kommunikation, som sagt, över jävligt, jag räknar dagarna tills det vänder :).

  1. Anika skriver:

   Avskyr retrograd!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..