De oväntade, glädjande, vändningarnas dag!

Venus sextil Uranus- positiva överraskningar i pengar och kärleksliv.

Kära läsare,

Idag vill jag veta om ni märker av den härliga aspekten mellan kärleks- och lyckoplaneten och de oväntade vändningarnas planet.

Skriv till mig under dagen/ikväll och berätta vad som skett!

Stjärnorna lovar att det är goda nyheter och härliga händelser! Vi håller tummarna för att det stämmer! :-)

Jag önskar er en fortsatt härlig dag!

Kramar

Helena

 1. Min vännina som är tvilling fick plötsligt sitt önskejobb och hela hennes framtid förändrades i ett slag till sån positivitet eftersom hon i ett slag lämnar så mycket tungt bagage med en duns bakom sig! HURRA!

 2. Omtumlande besked om sjukdom. Stenbock med accendent i kräfta.

 3. Jag blev utbjuden på dejt

 4. Marie skriver:

  Äntligen en positiv dag efter denna hemska retrograd! I dag känns det mycket bättre. Tyvärr är mitt horoskop inte så postivt för övrigt, snart Saturnus i opposition till min måne och samtidigt pluto i opposition till venus. Har du några tips hur jag ska tackla denna transit?
  Ha en fin dag!
  Kram

 5. Maria skriver:

  Jag fick nytt jobb så roooooligt o härligt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..