ANNONS

Mystiska tider

/

Pluto och den södra noden

Minns ni den där låten med Tina Cousins, ”Mysterious Times”? Jag kan inte minnas låttexten men jag kommer alltid att tänka på titeln när det tumlar om i livet.

Nu är det verkligen mystiska tider på gång. Med transformerande Pluto nära den Södra noden så kan känslorna kring det som sker kännas som att man visas en ny väg i livet. Det är väldigt ödesmenat anser jag.

Det brukar gå i olika faser när de mystiska tiderna, karma-nodarna, är i farten:

Första fasen är då man får ny information att rätta sig efter.

Den andra fasen går ut på att anpassa sig och se över vilka möjligheter som finns som alternativ. (Oftast har man redan varit inne på det spåret, men ännu inte vågat eller känt att tiden är mogen)

Den tredje fasen är då man beslutar sig för att praktisera tillit och att ”detta är menat” och vågar ett nytt stort steg.

Vad detta är kan variera, men det handlar i stort om att släppa en invand livsstil eller situation. Inget varar för evigt och nu är det dags att ta nästa steg i den personliga utvecklingen. Att vara tacksam för det som har varit och gå vidare.

Hur snabbt man tar sig igenom de olika faserna beror på graden av motstånd man själv sätter upp.

Av egen erfarenhet råder jag er att välja minsta motståndets väg. När man släpper något, kommer något i dess ställe. Det kan inte uppstå ett vakum. Men då måste man först säga:

”Okej, jag följer flödet och släpper det som ändå är på väg ifrån mig. Något nytt är på väg in och en ny väg visas mig. Jag omdirigeras för att komma till MITT mål.”

Idag vänder Merkurius framåt och det brukar vara en dag då man kan känna av att det är lite extra rörigt men att man anar ljuset.

I nästa vecka kommer Plutos möte med den södra noden bli exakt. Det är kännbart redan nu.

Vi vet inte alltid vägen och ännu ett livsbeslut väntar oss i samband med detta möte på himlavalvet. Jag tror att det kan ske stora saker nu. Stora, som i stora vändningar i livet.

Jag önskar er alla en positiv torsdag!

Kramar

Helena

PS.Googlade upp videon och låttexten var mer träffande än jag trodde.

8
77

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00