ANNONS

Fredagstarot 29 mars 2019

/

Tarotkort för dagen- välj ditt kort!

fred 29 mars 2019

Välj det kort som du känner dig dragen till och scrolla sedan ned och läs kortets budskap.

Glad fredag till dig!

Kramar Helena

fre 29 mars 2019

Från vänster:

Kejsarinnan:

Kejsarinnan befinner sig i total kontakt med skogen och naturen. Hennes stjärnor på huvudet symboliserar hennes spirituella sida. När Kejsarinnan framträder i en reading är det ett tecken på att du ska ta vara mer på det feminina i dig. Även om du är man. Ge dig själv mer skönhet och omvårdnad och lyssna till din magkänsla. Kejsarinnan kan också ses som ett kort som symboliserar fruktsamhet. En ny idé eller möjlighet kan födas ur ditt inre. En graviditet kan prägla de nyheter du får under dagen. Kejsarinnan visar dig också att ditt liv är fullt av välsignelser. Om du uppmärksammar dem och tackar för dem, får du mer att glädjas över. Om du har ett viktigt beslut att fatta eller känner dig vilsen i dina känslor, kan ett besök i naturen eller en promenad under stora träd eller vid ängar ge dig klarhet.

3 i Stavar:

Du har satt nya planer i verket och har lämnat din trygghetszon. Tack vare god planering så flyter det du har startat. Idag kan du få ytterligare möjligheter eller alternativ att ta ställning till. Det kan exempelvis handla om att resa, studera eller företagsmässigt komma vidare. Du kan bli medveten om att det finns fler möjligheter för dig, än du kanske tidigare hade trott. Mannen på kortet står vid en utsiktsplats över vatten och man kan ana mark i horisonten. Kortet kan därför också betyda att en resa eller en internationell koppling eller möjligheter gör sig synlig för dig idag.

Knekt i Bägare:

Du är inspirerad och drömsk idag. Du litar till dina känslor och till ditt hjärta. Knekten kan antyda att du får ett meddelande i kärlek eller annan fin känslomässig betygelse. Knekten i Bägare uppmuntrar dig att följa dina känslor och din passion i livet. Om du har känt ett kall i livet ska du lita till den känslan och följa den. De runt omkring dig kanske inte förstår hur du kan fatta beslut bara på känsla, istället för fakta och förnuft, men det är DIN väg idag. Ett kreativt eller artistiskt projekt kan vara något som inspirerar dig enormt idag. Du kan känna att det förkroppsligar hela din vision av det du har drömt om. Fortsätt på den vägen!

3
56

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00