ANNONS

Horoskop 1-7 april, 2019

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 14. Inlägget innehåller reklamlänkar.

Väduren 21/3- 20/4

Nu klarnar information som du kan ha sökt efter eller väntat på de senaste veckorna. Sanningen kan komma fram i  ljuset. Kanske får du en känsla av något, som sedan visar sig stämma. Se vad som sker på måndagen och tisdagen. Fredagens nymåne äger rum i ditt eget tecken och du får en chans att börja livet på nya villkor. En resa eller chansen att se livet från ett nytt perspektiv kan bli startpunkten. Det kan kännas som ett riktigt genombrott väntar dig. Din plan kommer kännas mer stabil än tidigare.

Oxen 21/4-21/5

Efter tre rätt sega veckor får du en chans att frigöra dig i livet. Det kan handla om allt från hur du arbetar, vilka du relaterar till eller vad som normalt är att förvänta sig. Du är redo att gå utanför ramarna och skapa livet på dina villkor. Vänner och bekanta kan ge dig tips och idéer. Men en artikel i sociala medier eller grupper kan också vara det som triggar dig. Fredagens nymåne ger dig chansen att inleda en introspektiv resa. Vad har du saknat i livet? Var har du för tyngder som hindrar dig framåt? Till helgen kan du slås av en insikt som släpper dig fri- det finns oanade vägar att gå!

Tvillingarna 22/5-21/6

Din styrare, Merkurius, har vänt framåt. En karriärfråga kan  ha snurrat till det för dig under de gångna tre veckorna. Kommunikationen med en chef eller en rekryteringsprocess kan ha dragit ut på tiden. Nu flödar det på och du kommer känna dig redo för ett långsiktigt beslut. Fredagens nymåne ger dig nya möjligheter och nyheter när det gäller dina sociala cirklar. Ett intressant informationsevent eller ett samarbete kan dyka upp. Det känns spännande, nytt och fräscht. Olikt något som du hade tänkt dig tidigare. Till helgen är du redo att fatta ett viktigt beslut.

Kräftan 22/6-23/7

En resa eller planeringen av en resa kan ha gett dig lite huvudbry de senaste tre veckorna. Likaså kan en akademisk fråga eller utbildning ha gäckat dig. Nu är den prövningen förbi och du kommer se klart på hur du ska agera avseende en ansökan till ett universitet. Ett besked i ett juridiskt ärende eller nyheter om en visum eller resedokument är också möjliga i samband med fredagens nymåne. På söndagen kan ett beslut om en resa med en kärlekspartner eller med dina närmaste, bli aktuellt. Alternativt är du redo att ta nya steg med en affärspartner.

Lejonet 24/7-23/8

Om du de senaste veckorna har upplevt att du varit tvehågsen gällande din ekonomi så kommer du nu att börja känna klarhet. En lösning eller möjlighet via banken eller en investerare får dig att känna dig lugnare. Nu tar du kontroll över dina pengar! Fredagens nymåne i ditt utåtriktade, nionde hus för med sig nyheter om en resa eller ett nytt tankesätt. En möjlighet i ditt arbete kan, hastigt dyka upp. Säger du ja, eller nej? Helgen kan kan gå i beslutens tecken. Och det ser onekligen ut som att du har möjlighet till en trygg och stabil lösning.

Jungfrun 24/8-23/9

Har du gått som katten kring het gröt gällande en känslig diskussion med en kärlekspartner eller nära familjemedlem? Denna vecka ger dig en möjlighet att ta tjuren vid hornen och lägga korten på bordet. Det kommer ge dig ett lugn i livet. Och kanske också ge dig en upplevelse av stor medkänsla i relationen det gäller. Omtanke och kärlek leder det hela och ger en känsla av läkande. På fredagen kan du få nyheter från banken eller en närstående som vill skänka dig en gåva eller skriva in dig i sitt testamente. Livets tumlar runt och det hela kan kännas som en riktigt ödespunkt i livet. Du tar ett beslut om ett firande eller annat roligt till helgen.

Vågen 24/9-23/10

Kanske var det extra svårt att få ihop tidsscheman och planering i arbete och kring dina dagliga rutiner de senaste veckorna. Personer som du väntat på, såsom någon du anlitat, eller anställt, kan ha dröjt, försenats eller skjutit på ert möte. Nu blir det mer flöde! Du kommer tillbaka till ditt tidseffektiva jag och kommer få massor gjort på kort tid! Med en nymåne i ditt kärlekshus väntar nyheter om nya steg i en kärleksrelation. Tal om förlovning eller bröllop kan bli aktuellt. ”Äktenskap” med en ny affärspartner kan likaså dyka upp. Du kommer notera att du blir mer poppis i din bekantsskapskrets. Bröllop och firande väntar dig inom kort. Du tar ett avgörande steg gällande ditt hem och ditt arbete, till helgen. Det lovar långsiktig trygghet.

Skorpionen 24/10-22/11

En kurs i skrivande, fotografi eller sång eller dans kan ge dig spännande nya möjligheter. Plötsligt kanske du ser på ett intresse eller en hobby på ett helt nytt sätt. Du kommer prioritera att leva ut dina kreativa lustar! På tisdagen kan du känna dig särskilt inspirerad. Besök en konstutställning eller promenadmeditera vid vatten. Du kan få ett meddelande direkt från ovan! Fredagens nymåne ger dig nyheter om ett nytt arbetsuppdrag eller en jobbansökan som du har väntat på. Likaså kan du, snabbare än du trodde, sätta fart på en ny tränings- eller hälsorutin. Det är karmaknutarnas tid och kanske upplever du det som att det är styrt från ovan, helt i enlighet med ditt livskall. Ett mail eller kommunikativ satsning ger dig en trygg start under helgen. Börjar du skriva på ett bokmanus eller förbereder en försäljning av egendom? Detta komma hålla hela vägen!

Skytten 23/11-22/12

Nyheter och möjligheter kring ditt boende och familjeliv ger dig äntligen fart framåt. Ett nytt hyreskontrakt eller en försäljning kan äntligen gå igenom. Det kommer kännas rent läkande och som en av de där viktiga livsvändingar som inte sker så ofta. När fredagen kommer väntar nyheter om ett kreativt projekt eller ett hobbyintresse. Du kommer ge mer kraft och tid till att göra det som du älskar att göra på fritiden. In med mer nöje i livet! Och flirt och fester! Jo, jo… På söndagen kan ett beslut om pengar och boende dyka upp. Det verkar som omständigheterna är stabila. Du kan lita på det som sägs eller erbjuds.

Stenbocken 23/12-20/1

Teknik och dagliga resor kan ha gett dig skäl att hantera förseningar och trasiga apparater under de senaste tre veckorna. Nu är denna trista period över och istället kommer mail, samtal och sms att flöda fritt. Missförstånden är över och nu kan du vara trygg i att det som sägs uppfattas rätt. Och att du får rätt information. Nyheter om din familj eller ditt boende ger dig möjligheter på fredagen. Dags att renovera eller hyra ut? Eller byta boende? Något i det som sker är helt oväntat och det är bara att hänga med i svängarna! Till helgen är du redo att ta ett beslut som du känner dig trygg i. Det är verklighetsförankrat och i linje med vad DU önskar och känner dig bekväm i.

Vattumannen 21/1-18/2

Besked om tillgångar du äger och/eller din inkomster väntar dig. En försäljning kan ge dig mer på banken och du kan börja överväga hur du bäst ska använda dina pengar framöver. Likaså kan du omvärdera hur du ska ta betalt för dina tjänster eller kunskaper. Från och med fredagen väntar dig massor av nyheter, kontrakt och dokumentation som ska hanteras. Formella besluttaganden och avtal kommer skickas till dig eller komma på tal. Mycket talar för att det är ditt boende eller familjerelaterade händelser som ger upphov till all denna aktivitet. Du tar ett avgörande beslut under helgen. En milstolpe i ditt liv.

Fiskarna 19/2-20/3

Du kan ha upplevt att livet har varit lite annorlunda de senaste tre veckorna. Som att du betraktat och samlat nya intryck och insikter. Nu är du redo att göra något av dina upplevelser. Nu kan du lita till din intuition och försiktigt börja röra dig framåt i den riktning som känns rätt. På tisdagen kan du få nyheter som hör ihop med allt det som du känner inombords. Det inspirerar och vägleder dig. Fredagens nymåne för med sig nyheter om pengar, inkomster och värdering av dina tillgångar och kunskaper. Dags att vända blad när det gäller hur du hanterar din månatliga budget och se över dina möjligheter att göra det bästa av dina pengar. Nyheter om ett möte i en förening eller med personer som intresserar sig för samma saker som du, såsom ett konvent eller seminarium, väntar till helgen. Det verkar präglat av närvaron av en expert eller person med många års erfarenhet. Någon som är respekterad och seriös och därmed värd att lita på.

Bloggkärlek-Tack, tack, tack!

In med färger på skor och jackor!

Ballerina från Heelow

Gul regnjacka, GANT

Tech Prep™ Raincoat Jacka

Lätt dunjacka, GANT

Light Dunjacka

4
42

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00