Tacksamhetsrace

Hur mycket tackar du för per dag?

Kära läsare,

Vad roligt att läsa att ni, som jag, upplevde att något skiftade igår/förrgår! Livet känns roligare och hoppfullt igen.

Här i Stockholm lyser solen och jag har tagit en promenad ned på stan på förmiddagen. Vardagslyx.

När jag vill passa på och stanna i en hög, positiv energi, eller när jag vill få upp energin snabbt, brukar jag leka en liten tankelek: Tacksamhetsrace.

Jag rabblar tyst för mig själv, så snabbt jag kan, allt jag har att vara tacksam för. Det ger mig en otrolig kraft och låter mig hamna i en mottagande, positiv förväntansfull energi.

Det här med att tacka för allt fint man har kan vara lätt att glömma bort med det är en rent magiskt sak att göra. Det tar inget mer än några minuter och ändå tycker jag att det ger ett megaresultat.

Det vi fokuserar på, ger mer av detsamma. Tacksamhetsrace= Mer att vara tacksam för.

Idag tackade jag bland annat massor för mitt arbete. Jag känner mig så otroligt välsignad att få arbeta med det jag älskar. Under många år kände jag ju att något skavde och att jag saknade någonting. Det var en väldigt frustrerande tid.

Nu är mitt största ”problem” att jag har så roligt att jag inte vet hur jag ska hinna med allt jag har planerat!

Blogg Boss Masterclass, runda 1, avslutades i tisdags. Nästa runda börjar i april/maj. Jag har redan fått några som står på väntelista och det är verkligen superkul.

Ytterligare två andra projekt finns också med i planeringen: Den större kursen Digital She Boss. skapa, lansera och sälj webbkurser samt en Masterclass som jag tror att ni kommer gilla. På temat lagen om attraktion. ;-)

Nu ska jag jobba på här hemma!

Ha en fortsatt härlig dag!

Kramar

Helena