Horoskop vecka 15, 2019

Planetaspekter den 8-14 april, 2019

En starkt igångsättande nymåne i fredags ger oss kraft under denna vecka. Vädurens snabba energi gynnar allt där man ”ska ta nya tag” i livet. Där man behöver vara som en krigare för sina egna rättigheter, planer och framåtrörelse. Dags att bli sin egen lyckas smed!

Om du har funderat på en nystart avseende ett arbete, eller kanske starta eget så ska du använda dig av denna fina nymåne.

Ett kvickt agerande från din sida, ger snabba resultat. För sådan är Väduren- det ska gå undan! Och allt han önskar ska hända NU! (Fast helst redan igår!)

Väduren är modets och kraftens tecken. Om du har ett projekt eller plan som kräver särskilt mycket beslutsamhet och initiativ av dig, så har du nymånens välsignelse.

Hugg tag något och se vad mycket du kan få gjort och hur långt du kan redan inom denna veckan!

En blandad dag

På onsdagen väntar oss fyra planethändelser:

Jupiter vänder retrograd. Detta komma särskilt Skytten, som styrs av Jupiter, att känna av. Jupiter är planeten med de stora visionerna och gärna med planer som involverar utland, utbildning och att se på livsmöjligheter på nya sätt.

Under tiden då Jupiter backar, till och med den 11 augusti, kan vi behöva utvärdera de nya steg som vi har satt fart med sedan i november. Jupiters stora, visionära stil, tappar tillfälligt i kraft.

Finns det en ny, bättre plan för studier, juridiska ärenden eller en utlandsdröm? Eller funkar konceptet och visionen som du redan har?

Planethändelse nummer två på onsdagen är en Sol/Saturnus-kvadratur. Som att dysterkvist går på kalas och sänker stämningen… Solens annars så härliga kraftfulla energi tas ned till en känsla av trötthet.

Många kan känna av ett behov av att vila eller få ta igen sig på enskild kammare. Håll schemat öppet och ta inte på dig för mycket under onsdagen.

Bäst använt kan man slå sig ned med sin smartphone eller dator eller ringa ett samtal för att reda ut en knivig fråga kring ekonomin. Onsdagens tredje planetaspekt, Merkurius sextil Pluto ger en chans att att gräva upp information gällande pengar, skatter, finanser. Baserat på det som kommer fram så kan du ta ett smart(- are) beslut avseende din ekonomi.

Allra bäst använt kan man ge sig hän konst och skönhet och spiritualitet på onsdagen. Venus och Neptunus möts i en konjunktion i Fiskarnas tecken. Boka en tid för massage eller behandling av håret. Eller ladda ned en härlig film eller läs en inspirerande bok. Gärna på temat spiritualitet, healing och självhjälp genom positivt tänkande.

Ett samtal med din kärlek om livet och det förgångna kan vara särskilt upplyst av de härliga andliga vibbarna. Låt dig svepas med och ta steget mot läkning genom att släppa det som har varit och genom att förlåta. Kärleken överbrygger allt!

Deklarationsförberedelsernas tid

Fredagens möte mellan Merkurius och Jupiter retrograd, i en kvadratur samtidigt med en positiv Venus/Saturnus-sextil ger en smart, realistisk ton till pengar och möjligheter.

Ju mer mogen och ansvarig som du är med pengar och vad du tar på dig i arbete, eller lovar, desto bättre resultat får du. Merkurius kvadratur till en retrograd Jupiter, antyder att något från det förgångna kan dyka upp i dokumentation, sms, samtal eller vid en förhandling. En klasul som dolts i det finstilta, kan ge dig vägledning framåt.

Låter som typiska detektivövningar i deklarationstider, eller hur?

Om du har funderingar på ett be en chef eller en myndighet om ett intyg eller hjälp så är fredagen ingen vidare dag. Du skulle märka att hjälpsamhetsnivån är rätt låg.

Anledningen är lördagens kvadratur mellan Solen och Pluto (chefer, makthavare, politiker och styrande). Den aspekten kommer kännas av redan på fredagen och är inte till vår fördel.

Fem-stjärnig söndag!

Om du tycker att den senare delen av veckan låter lite dyster så kommer söndagens fina vibbar att få dig på bättre tankar!

Solen och Jupiter (den stora lyckans planet) möts i en välsignad trigon SAMTIDIGT som Venus (den lilla lyckans planet) möts med Pluto.

Detta är så goda nyheter både för resplaner, undervisning, publishingdrömmar, nya kliv i livet och kärlekslivet. Det kan bli vansinnigt passionerat på lördagen och söndagen!

Planer på att resa tillbaka till en härlig plats som du redan har besökt i utlandet vore toppen. Antingen du är på planeringsstadiet eller gör dig redo för boarding. Det kan inte bli mer härligt, tursamt och glatt än detta!

Det finns äventyr med i luften för Jupiter älskar ju att testa vingarna. Det är möjligt att äventyret är ett kärleksäventyr där du ger dig hän i en väldigt intensiv relation eller får en rejäl nytändning med din partner.

Markera söndagen som veckans härligaste och mest tursamma dag! Något att verkligen se fram emot :-)

Jag önskar er alla en positiv vecka!

Kramar

Helena

  1. Oh så underbart . Jag åker till Grekland på Söndag ❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..