Horoskop 8-14 april, 2019

Veckohoroskop för alla stjärntecken vecka 15, 2019.

Väduren 21/3- 20/4

Du hade en underbar nymåne i ditt eget tecken i fredags. Fråga dig själv vad DU vill göra och gör det! Du kan ta snabba beslut nu! På onsdag kommer din utåtriktade planet förenad med internationella resor och akademiska studier, att bege sig retrograd. En utbildning eller resa kan behöva lite mer planering eller tankar under kommande månader. Lördagen och söndagen sätter fokus på kärlek och en känsla av ”att allt är möjligt”. Jag tror att du är redo att sätta en stor plan i verket.

Oxen 21/4-21/5

Din styrare möter drömska Neptunus på onsdagen. Ett kul socialt event eller chansen att hitta en ny person att inspireras av kan dyka upp! Delad ekonomi och frågor kring skatteplanering och arv och gåvor kan bli ett återkommande tema att fundera över under kommande månader. Kanske finner det en smartare, mer ekonomisk väg, för dig att gå? En resa eller en långdistansflirt ger dig glädje och fjärilar i magen till helgen.

Tvillingarna 22/5-21/6

Dina sinnen börjar klarna efter veckor av av Merkurius retrograd och ett möte med Neptunus. Nymånen i fredags kan ha gett dig en känsla av framåtrörelse igen. Du kan känna en impuls att ta kontakt med vänner och bekanta för att komma vidare mot dina livsmål. Om något i ditt kärleksliv eller med en affärspartner eller företrädare, såsom en läkare, advokat, agent eller rådgivare, inte har hållit måttet så kommer tiden fram till och med augusti att ge dig en chans att ändra på situationen. Veckans härligaste dag ger dig en riktig kick i ditt sociala liv. En kul fest med massor av härliga, intressanta personer väntar. Och kanske flirtar du med en äldre person med riktig pondus och stor kunskap.

Kräftan 22/6-23/7

Reseplaner, en vilja att expandera det du gör, ser och upplever eller funderingar på alterntiva vägar i livet, kan ha gäckat dig den senaste månaden. Nu är dock vägen framåt klar! Du vet vad du vill och du kan uppnå det! Nymånens energi från i fredags kan ha gett dig nyheter och möjliga vägar framåt. En ny livsstruktur börjar sakta men säkert att byggas upp i ditt liv. Det stabilt ut. Du kan behöva arbeta lite på detaljer, se över anställda eller dagliga rutiner o s v (hur blir du mest tidseffektiv?) under kommande månader, men sedan har du läget under kontroll. Du lär älska helgen för den ger dig en framtidsvision som får dig att vilja sätta igång din resa framåt med en gång. Dessutom kan ett härlig kalas eller en underbar kärlekshelg ge dig extra skäl att känna glädje och tacksamhet.

Lejonet 24/7-23/8

Det har varit en rätt lång introspektiv resa de senaste veckorna. Känslor upp. Känslor ner. Och samtidigt en aktiv Mars i ditt karriärhus. Du kan behöva vila och återhämtning nu. Mycket vila och återhämtning. Fredagens nymåne kickade troligen igång din reslust rejält. Det är mycket möjligt att du bestämmer dig för att resa iväg under denna vecka. Eller boka en resa. Du törstar efter både vila och inspiration. Ett kreativt projekt, som du kanske trodde att du hade koll på, kan visa sig behöva mer ändringar och tankeverkstad innan det är klart. Stressa inte fram något utan låt det få ta de närmaste 4 månaderna och satsa sedan från och med tidig höst. Solen är din styrare och när denne strålar samman med Jupiter på söndagen får du en härlig helg fylld av kärlek, romantik, nöjen och kul influenser. Om du reser eller har ett viktigt möte den 12-14 april så blir det som att ha ett ess i rockärmen.

Jungfrun 24/8-23/9

Din styrare går framåt och möte med Neptunus är över. Äntligen kan du känna att livsmålen klarnar! En transformativ period pågår och kanske gör du något för att förändra ägarskap eller dela upp pengar med släktingar, bank eller skattverket. En situation kring boende och familjeliv kommer behöva en översyn under de kommande månaderna. Till helgen kan en bostadsannons eller förändring i livet ge dig en rejäl, positiv kick. En flirt eller härlig dag med din älskade kan på samma gång få dig att stråla av lycka.

Vågen 24/9-23/10

Förändringarna i ditt hem- och familjeliv som inträdde för ett drygt år sedan har gett dig ett mer hektiskt schema och en närmast outsinlig lista på plikter och ansvar. En nymåne i ditt kärlekshus, som den du hade i fredags, är då varmt välkommen för att ge dig lite glädje och romantik. Se bara vad som sker under veckan som kommer! Jag gissar på minst ett roligt event och en lycklig kärleksdag. Din styrare möter vackra Neptunus på onsdagen. Kärleken kan slå till på jobbet! Ett särskilt vackert och fint kalas eller bjudning kan också få dig att nästan tappa andan. Om du inte har något särskilt inplanerat så unna dig då lite extra tid för dig själv. Se något vackert, ät något gott eller varför inte boka en massage eller klipp-tid? Helgens härliga, kärleksfulla vibbar ger dig också ett välkommet avbräck från pengar och stress kring ditt hem och familjeliv.

Skorpionen 24/10-22/11

Det är mycket möjligt att en kreativ plan som du arbetat på har drivit dig till vansinne de senaste veckorna. Förseningar och ändringar kan ha varit anledningen. Nu är det bakom dig och du kan gå framåt igen. Det ser ut som att ett petigt uppdrag precis har hamnat på ditt skrivbord. En satsning som kräver att du sätter plikten före allt. Och det kommer vara värt det! Din ekonomiska planet kommer bege sig retrograd på onsdagen- augusti. Var försiktig med ekonomiska investeringar och se över hur du kan stärka din budget. Markera onsdagen samt helgen som härliga kärleksdagar. En fest eller återresa med grannar, syskon eller kusiner, till en härlig plats du inte besökt på länge, är möjlig.

Skytten 23/11-22/12

Veckans stora händelse för din del är att din styrare, Jupiter, beger sig retrograd. Du kommer känna av det mest för Jupiter är din beskyddare och när hans energier blir svagare noterar du det. Du kan tvivla över din livsriktning och börja treva åt olika håll för att hitta den väg som känns rätt i magen. Det kan ta dig cirka 4 månader, tills efter sommaren, innan du har läget under kontroll. Jäkta inte fram detta. Ett härligt besked på onsdagen, eller en trivsam känsla i hemmamiljö eller med släktingar, ger dig en rejäl glädjekick. Till helgen kommer Jupiters möte med Solen att ge dig en kreativitet och idérikedom som är avundsvärd. Du kanske skickar iväg ett förslag till ett stort företag som du vill arbeta för eller ger dig iväg på en utlandsresa. Världen är inte stor nog för dig och dina ambitoner! Ditt kärleksliv får sig också en dust av de vackra energierna. Lyckligt, möjligt, tursamt och härligt, är orden!

Stenbocken 23/12-20/1

Dags för en liten paus i den personliga utvecklingsfasen. Du arbetar hårt på att hitta fram till den nystart i livet som väntar dig från och med december. Sedan i november förra året så kan du ha kämpat mot en känsla av att ”inget händer”. Men lugn, det är på gång. Under de kommande fyra månaderna kommer processen kännas mindre jobbig. Venus mötes med Neptunus på onsdagen kan ge dig chansen att se en vacker konstutställning eller på annat sätt inspireras av musik, fotografi eller berättarkonsten. Kanske sätter du dig direkt vid ditt eget skrivbord och börjar skapa som effekt av det som sker. Låt dig hänföras!Du får en chans till riktig relax och avkoppling till helgen. Kanske får du ett lugn av att veta att en extrasumma är på väg in på ditt konto eller bara badar i tacksamhetskänsla över tiden som du har att umgås med dina nära och kära.

Vattumannen 21/1-18/2

Du har satt igång en strid ström av information. Kontrakt, mail,samtal och meddelanden om något som mycket möjligt har att göra med ditt boende och ditt grannskap, tycks stå i centrum. På onsdagen kan ett fastighetsärende ge dig goda nyheter. En ekonomisk satsning du gjorde för att renovera eller möblera om/försköna något du äger,verkar som den är på väg att ge utdelning. Du kan också, alternativt, förföras helt och hållet av tanken på ett nytt drömhem som dyker upp. Du som älskar förändring och frihet kan under kommande månader känna av en liten osäkerhet kring vilket det nästa steg är. När augusti kommer, så klarnar perspektiven och idéerna. Till helgen har du underbara aspekter för att träffa en vän som du inte har sett på länge eller till och med ge dig iväg på en snabb utlandsresa. En väninna eller en kärlekspartner kan bli ditt bästa resesällskap!

Fiskarna 19/2-20/3

Livet kan ha känts som det stod lite still under mars månad. Men nu är det framåt som gäller! Onsdagen vackra energier i ditt eget tecken ger dig skönhet, konst, inspiration och spirituella, goda vibbar! Se vad som dyker upp! Veckoslutets fina planetmöten mellan Solen och Jupiter ger dig nyheter om pengar. En extrainkomst eller en chans att ta ett steg upp i karriären är på väg in i ditt liv. Om inget speciellt är planerat så sätt dig i sådana fall och se över hur du bäst kan göra bruk av dina pengar. Kan du investera? Tänka om jobbmässigt? Be om ett lönesamtal? Du har förmågan att attrahera pengar nu! Dina planer för hur du vill leva ditt liv och för dina ambitioner kommer att genomgå en funderingsperiod under de kommande fyra månader. Resultatet kommer bli för det bättre framåt tidig höst! Jag vågar faktiskt påstå att det ligger något rent läkande i ditt nya sätt att se på dina mål i livet.

 1. Vilket horoskop är starkast för en. Det man har accendenten i eller det vanliga eller finns det fler???

  1. Hej Lotta,
   När man läser för sitt ascendenttecken brukar man komma ett steg närmare ett personligt horoskop. Testa att läsa för både sol- och ascendenttecken och se vad du tycker stämmer in bäst.

   Bästa,
   Helena

 2. Något läkande? Hur kan det yttra sig,
  Mvh
  Fisk

  1. Läkande kan ske både fysiskt och psykiskt, tänker jag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..