Jupiter R och Merkurius ger oss en ledtråd

Jupiter beger sig retrograd och ger oss en idé om vad som kan behöva ändras.

Måndag och jag ser fram emot veckan som väntar. Det är ibland segt med retrograda planeter men när det gäller expansionens planet, Jupiter, så kan intressanta nya tankar och synsätt dyka upp. Jag tycker inte att det känns lika ”stoppande” som när Merkurius är retrograd.

Alltid något, eller hur?

Jupiter beger sig retrograd på onsdagen och redan på fredagen kommer Merkurius (budbärare av nyheter och information) att aktivera Jupiter retrograd. En lösning eller påvisandet av ett nytt sätt att tänka kan dyka upp på fredagen. Det är intressant att det sker så fort in i Jupiters retrograd, som kommer pågå till och med den 11 augusti.

Då har vi gott om tid att tänka ut en ny väg.

Jupiter besöker ett stjärntecken i cirka ett år, vart tolfte år. Det är känt som ett tur-år då man får en chans att göra stora framsteg och ta nya kliv. Du kan ha börjat med stor kraft redan i november, då Jupiter flyttade in i Skyttens tecken. Och nu, under Jupiters retrograd, är det dags för reflektion och utvärdering för att dubbelkolla att vägen verkligen är rätt för det du vill uppnå under ditt stora, tursamma nystartsår.

Genom att läsa ditt årshoroskop , scrolla ned till ”Jupiters tur”, så får du en aning om inom vilket område där nya tankar kan dyka upp under de kommande fyra månaderna. Och där alltså Jupiter retrograd kan vilja göra dig uppmärksam på viss korrigering i din plan.

Vad säger ni om det?

Fortsatt glad måndag!

Kramar

Helena