Fredagstarot 12 april 2019

Tarot- välj ditt kort för dagen!

Budskapet från korten väntar dig. Välj det kort som du dras till mest och scrolla ned för budskapet.

Glad fredag!

Uppåtvända:

Från vänster:

Kejsarinnan:Kejsarinnan befinner sig i total kontakt med skogen och naturen. Hennes stjärnor på huvudet symboliserar hennes spirituella sida. När Kejsarinnan framträder i en reading är det ett tecken på att du ska ta vara mer på det feminina i dig.

Även om du är man. Ge dig själv mer skönhet och omvårdnad och lyssna till din magkänsla. Kejsarinnan kan också ses som ett kort som symboliserar fruktsamhet. En ny idé eller möjlighet kan födas ur ditt inre. En graviditet kan prägla de nyheter du får under dagen. Kejsarinnan visar dig också att ditt liv är fullt av välsignelser. Om du uppmärksammar dem och tackar för dem, får du mer att glädjas över. Om du har ett viktigt beslut att fatta eller känner dig vilsen i dina känslor, kan ett besök i naturen eller en promenad under stora träd eller vid ängar ge dig klarhet.

Kärleksparet:

Kärlek i dess renaste form finns i ditt liv. Typiskt sett visar kortet på en kärleksrelation men det kan även ta sig uttryck i en stark kärlek mellan familjemedlemmar eller vänner. Om du är singel kan kortet antyda ett möte med en själsfrände eller en känsla av total harmoni och lycka med din stadgade partner. Kärleksparet visar också på möjligheten att vara sann mot sina ideal och värderingar och välja livsväg i enlighet med sina önskemål. I en relation med en annan person eller i relationen med dig själv. Älska dig själv. Hedra dig själv. Och agera utåt i livet, utifrån den självkärleken. Då finner du rätt väg där du blir lycklig och hittar balans.

Knekt i Stavar:

Knekten är oerhört målinriktad, full av passion, kreativitet och rörelse. Något i ditt liv kan ta en enorm fart när du hastigt och oväntat får nyheter. Om du har valt det här kortet kan en flytt/förändring i boendet eller ett byte av arbete/nytt arbete bli aktuellt nu. Du går från idé till handling för att uppfylla en önskan som du brinner starkt för. Kortet råder dig att ge dig av på vad som kan kännas som ett äventyr men också att försöka tänka realistiskt mitt i all upphetsning! Du klarar det!