ANNONS

Horoskop 15-21 april, 2019

/

Veckohoroskop för alla stjärntecken. Inlägget innehåller reklamlänkar.

Väduren 21/3- 20/4

Du har troligen märkt att dina utgifter har minskat drastiskt jämfört mer hur det var i mars.  Nu får du mer tillfällen att resa och träffa syskon och ta igen tid och uppdatera varandra om det senaste. Fullmånen på fredagen kan skapa en känsla av total överraskning när det gäller en familjefråga eller ditt hem. En kärleksrelation kan likaså vara det som kräver all din uppmärksamhet, omgående. Tack och lov har du tursamme Jupiter vid sidan. En lösning eller ny väg kommer presentera sig, lite som ett mirakel. Gardera dig med ett öppet schema kring Påskehelgen så kommer du klara det som dyker upp galant!

Oxen 21/4-21/5

Det är dags för din årliga topp! Den startar på lördagen, dagen efter en skakiga fullmånen på fredagen. Den här påsken kan ge dig lite hicka när det gäller att resa. Särskilt om du sätter dig i en bil eller en buss. Se till att ha en plan B! Allra helst, stanna hemma och håll dig långt borta från att tacka ja till ett nytt arbete eller signalera någon form av kontrakt. Om du, hastigt, får ett problem med ett jobbprojekt som skulle vara klart innan påsken, eller med en trilskande kollega, så kom ihåg att du har Jupiters hjälp. En ekonomisk fråga kommer lösa sig och du hinner få koll på det där uppdraget som ligger på ditt bord också! Den här Påsken kan gå till mannaminne som en tid av hastig förändring för dig personligen. Det berör dig personligen eftersom Uranus befinner sig i ditt eget tecken.

Tvillingarna 22/5-21/6

Du har Mars i ditt eget tecken och tar med mod och inititativ för dig av livet. Din styrare, Merkurius, rör sig framåt och flyttar på onsdagen in i ditt sociala hus. Under de kommande veckorna väntar flera nya kontakter och sociala tillställningar. Några kontakter/inbjudningar kan komma via dina konton i sociala medier. Fredagens fullmånen berör ditt nöjeshus och kärlekshus. En flirt, date eller kärlekspartner kanske inte beter sig som du hade förväntat dig. Får du plötsligt se en sida av honom/henne som du inte visste fanns? Samtidigt kan pengar göra dig orolig. Åh, det är inga kul nyheter, men bättre förvarnad än helt tagen på sängen, kära Tvillingar. Den goda nyheten i det som sker är att du tycks ha gudasänd hjälp från en partner i kärlek, affärspartnerskap eller en ekonomisk rådgivare. Ta emot den hjälp som erbjuds!

Kräftan 22/6-23/7

Den stora händelsen kring denna påsk är att något i ditt hem/familjeliv eller i din karriär, kräver din omedelbara uppmärksamhet. Du kan känna dig stressad ekonomiskt då en stor utgift förfaller till betalning. Du har dock hjälp från två turplaneter, Venus och Jupiter. Du kommer ha flöde på jobbet och kanske få se bevis för att en chef håller dig om ryggen eller hjälper dig framåt. Mitt i allt det som sker, så kommer händelserna på jobbet att lugna dig med sin positivitet, så att du kan ta tag i det som pågår på hemmafronten. Det blir bra, trots uppståndelsen som uppstår till en början.

Lejonet 24/7-23/8

Den här veckan kan ett nytt kontrakt erbjudas dig. Ska du tacka ja, eller inte? Med en fullmåne på fredagen, som har ytterst knepiga aspekter, så skulle jag råda dig att vänta tills i början av maj.  En kortare resa kan stå för dörren, och om du åker, se då till att ha god framförhållning om det blir förseningar eller knas på resan. Tack och lov har du med dig lyckosamme Jupiter vilket kommer att lösa upp svårigheter eller prövningar kring denna påskhelg. Den här veckan är bara uppstarten till de stora förändringar som väntar dig i nästa vecka, den 22-28 april. En händelse i din karriär kommer ta dig med storm! Det är svårt att säga vad som kommer ske, men du kommer att bli totalt överrumplad av nyheterna som väntar dig. Det är så stort och väl värt att kallas som en av de där avgörande livspunkterna i din karriär.

Jungfrun 24/8-23/9

De ekonomiska förändringar som ägde rum under åren sedan 2011 var oväntade och du hade inget annat val än att hänga med i svängarna. Samma sak när det gäller din inre utveckling. Du rensade det inre och genomgick en personlig transformation. Därför är det en stor lättnad att Uranus den 6 mars lämnade den delen av ditt horoskop ifred. Du får dock en fullmåne på fredagen som kommer ge dig totalt fokus på din ekonomi och din budget. Alla stjärntecken får en variant av denna knepiga fullmåne, präglad av oväntade nyheter. Hastigt kan du bli tvungen att tänka om vad gäller dina pengar. På gott eller ont. Uranus, de oväntade nyheternas planet, berör fullmånen och det som sker kan vara lika kul som jobbigt. Det är möjligt att något som dolts för dig tittar fram i ljuset. En snäll familjemedlem eller tillgångar som är bundna i mark eller annan egendom som du äger kan bli det som räddar en ekonomisk situation och får dig att känna tröst och lättnad.

Vågen 24/9-23/10

En andra fullmåne i ditt tecken, väntar denna vecka. Det är stort och kommer dominera hela veckan. (Den förra fullmånen i ditt tecken ägde rum den 21 mars.) Nyheter och händelser som är personligen särskilt viktiga för dig, hamnar i fokus. En fråga kring ekonomi, skatter, skulder, lån eller bidrag kan överrumpla dig. Om du genomgår en skilsmässoprocess kan nyheter blossa upp som skapar oro. Dina pengar och tillgångar står i centrum för det som sker. Det är en ”rörig” tid och du gör klokast i att inte ta några stora beslut. Lyckligtvis har du hjälp av Jupiter som ger dig en chans att tala ut och rätta till det känsliga läget. Det är också möjligt att en påskresa ger dig chansen att hitta tillbaka till din kärlekspartner eller bara vila dig och samla nya krafter.

Skorpionen 24/10-22/11

Du kan starta veckan på ett topphumör efter de härliga aspekterna den 12-14 april. Goda nyheter både inom arbete och välmående kan ha gett dig en riktig positiv kick! Den stora händelsen under den kommande veckan är den fullmåne som inleder påskhelgen. Redan fyra dagar innan och fyra dagar efter fredagen den 19 april kan du känna av dess effekter. Fullmånen är full av otippade överraskningar. Du känna av starka känslostormar när något om din partner, i kärlek eller affärer, uppdagas för dig. En nyhet, som du har velat dölja, eller som någon annan velat att du inte skulle veta om, kan komma fram i ljuset. Det verkar uppröra dig och du kan behöva lite extra tid för att ta in nyheterna. Det är också, alternativt, möjligt att du hastigt inser vikten av att ta extra hand om dig själv och din hälsa. Du kan ha kört på i ett för hårt tempo. Vackra aspekter från Neptunus och Venus ger dig dock ett kärleksliv där stor medkänsla och själsfrändekänsla hjälper dig enormt. Tillit och hopp räddar situationen, kan man säga!

Skytten 23/11-22/12

Påskveckans stora nyheter centreras kring fullmånen på fredagen den 19 april. Det är en fullmåne med tuffa aspekter och nyheter som du inte hade väntat dig. Det som sker kan vara att en vän eller bekant, eller ett nätverk där du är aktiv, behandlar dig på ett sätt som upprör dig och som känns djupt orättvist. Det är också möjligt, alternativt, att du hastigt behöver stödja en vän som går igenom en tuff tid. Din styrare, Jupiter, som särskilt påverkar dig, kommer dock rädda det som sker! Med Solen i en glittrande aspekt till Jupiter kommer Skyttarna att, som oftast, räddas av tur och mirakel! Om svårigheter dyker upp så kommer Jupiter att hjälpa dig att hitta en fantastisk lösning på problemet. Det är möjligt att pengar oroar dig kring fullmånen, men det ser alltså ut att bli en kortvarig oro. Jupiter är på din sida och det ger dig en lösning som kanske till och med känns bättre än din startsituation!

Stenbocken 23/12-20/1

Du har fullt upp på jobbet med mars i din sektor för plikter och dagliga rutiner. Jobbuppdrag eller ansvarsprojekt läggs troligen på hög på ditt skrivbord i väntan på att du ska ta tag i dem. Den kommande veckans fullmåne, som är fylld av snabba, oväntade händelser, påverkar din karriärzon. Eftersom en fullmånen kan ge nyheter +/- 4 dagar från den dagen den infaller, d v s den 19 april, så kan hela veckan komma att färgas av nyheterna om förändringar på jobbet. Ett oväntat jobberbjudande kan locka dig samtidigt som ansvar kring hem- och familjeliv tycks vara det som får dig att överväga om du ska ta steget eller inte. Det är möjligt att du känner att en kärlekspartner, eller affärspartner, på något sätt vill driva dig i en viss riktning, för månen styr Stenbockens partnerskapshus. Om du känner oro så ska du veta att du har Jupiters beskydd och den lyckosamme planeten kommer ge dig superb hjälp i form av någon i branschen som håller dig om ryggen, ger dig en superchans i jobbet och vitsordar för dig. Så du ser, det kan bli upp- och-ner och hastiga nyheter, men i slutändan så kommer du ha flöde i karriären, trots allt!

Vattumannen 21/1-18/2

Helgen den 12-14 präglades av så mycket härligt, festligt och en känsla av ”avstickare” i form av en kortare resa eller annat äventyrsliknande. Du känner dig troligen fylld av glädje och laddad när veckan startar. Veckan som kommer ger oss alla en fullmåne med oväntade aspekter och alla stjärntecken, kommer få sin del av överraskningar. Uranus är din styrare, och också den planet som skapar den aspekt till den här fullmånen som kan stavas ”jag förväntade mig inte det där”-effekten. Om du studerar eller väntar på/ansöker om visum för en resa, eller gör dig redo för ett utlandsrelateratprojekt såsom publishing eller att exportera/importera varor eller knyta internationella kontakter, så kan Uranus ge dig nyheter som får dig att inte riktigt veta vad du ska göra, eller tro. Något tycks skaka om din ursprungliga plan. En anledning till att du hastigt behöver tänka över en resplan eller styra om studietakt är att din familj kan behöva mer av dig. Med en fullmånen bara en grad ifrån ditt karriärshus så kan nyheten likaså gälla en fråga om ditt arbete. Återigen, du hade inte kunnat förutse utvecklingen. Jupiter sänder dock lycka i form av en vän eller ett socialt nätverk som hjälper dig. En innovativ lösning kan komma när du talar/sms:ar/mailar/chattar med en vän/inna eller skriver ett inlägg på Facebook eller Instagram med rubriken ”snabba råd/hjälp önskas- tack!”. Ha tillit- trots oväntade förändringar kommer du att landa på fötterna tack vare uppfinningsrikedom, fina vänner och bekanta!

Fiskarna 19/2-20/3

Känslomässig stabilite önskas! Med aktive Mars i ditt fjärde hus lägger du mycket tid på hemmet, familjen och att skapa en stabil emotionell grund. Funderingar kring att flytta eller förändra ditt boende är mycket möjliga. Arbetet är fortgående men så här mycket har inte hänt i din känslomässiga hem- och familjezon på två år. I veckan som kommer får du dock anledning att fokusera på dina pengar. Med skattedeklarationernas tid inför dörren så kan en stor utgift eller kvarskatt stressa upp dig dagarna kring fullmånen på fredagen den 19 april. Innan du blir för oroad ska du dock veta att du har det bästa stöd du kan ha från mirakelplaneten, Jupiter. Den tursamme hjälparen befinner sig i ditt tionde hus och sänder dig den hjälp och lättnad som du behöver. Om du överraskas av att du behöver betala en hög kvarskatt, en skuld eller reglera någon annan ekonomisk situation så kan ett nytt jobberbjudande, eller affärsprojekt om du är egenföretagare, ge dig tillit till att pengarna kommer att komma in. Du kommer att kunna lösa det oväntade ekonomiska läget. Även om det är precis i grevens tid. Kärleksmässigt så befinner sig Venus i ditt eget tecken till och med lördagen. Unna dig något fint och ta lite extra hand om dig. Du är värd det. Romantik och/eller en stor känsla av innerlig tacksamhet sprider sig i ditt liv. Livet är gott och det finns hopp.

Bloggkärlek- Tack, tack, tack!

Inspirerad av Jessica Frejs 30- årskalas i fredags, där temat var ”Kom som om jag stylat dig” och i stort sett alla kom iförda tiger/zebra/ormskinn-mönstrade kläder, inklusive yours truly (se min Instagram), så hittade jag den här coola kjolen från Gina Tricot.

Hade jag fått styla så hade jag valt den här kortärmade blusen till kjolen, och från Gina Tricot. Så söt, tycker jag!

8
45

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00