En laddad vecka

Vecka 16, 2019. Fullmåne i Vågen.

Kära läsare!

En intensiv vecka har tagit sin början. Med Venus i Fiskarna och Jupiter i Skytten i en kvadratur till varandra idag så kanske vi än är rätt blinda för verkligheten. Vi ser allt på ett superoptimistiskt och fantasifullt sätt.

Om ni får ett erbjudande eller förslag idag, titta då på saken under lupp. Risken finns att ett lager av rosa skimmer av drömmar skymmer hela sanningen…

Fredagens fullmåne och dess aspekter är veckans största händelse. Jag är laddad men inte förberedd! Med Uranus i opposition till fullmånen så är denna fullmåne lite av ett wild card. Solens och Uranus möte den 22 april håller på att byggas upp till en exakt konjunktion och vi kan med rätta kalla den kommande veckan som en tid av överraskningarna och snabba vändningarna. I gårdagens veckohoroskop kan ni läsa mer om hur fullmånen och Uranus påverkar stjärntecknen.

Är ni redo?

På lördagen flyttar Solen in i stabile Oxens tecken. Praktiskt och förenklande, istället för snabbt och impulsivt.

Vilken spännande vecka!

Jag startar med att skriva sommarhoroskop till tidningen och försöker att hinna ikapp med massor som blev liggande i förra veckan. Puh!

Ha en fortsatt underbar dag!

Kramar

Helena

 

  1. Isa skriver:

    Hoppas det inte var enbart rosa skimmer idag. Fick äntligen komma till en specialist, som lyssnade så lyhört o kom med förslag på medicinering för att hjälpa mig med akut allergichocker som har avlöst varandra under 2 mån tid! Måtte han ha rätt, att detta hjälper🙏 Chiron påverkar mkt nu.. Hoppas på spännande o roliga förändringar med Uranus! En tidigare rädd oxe, som försöker embracea livets förändringar😊

  2. Hanna skriver:

    Det är bara tisdag men jag har redan känt av veckans energier på flera ovälkomna sätt! Hoppas jag fått min beskärda del nu och att veckan går fort över!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..